Jump to content

Golf Iv 1.6

nemet_tt

Postare recomandată

Am renuntat si eu la gamma si la cd playerul oem si am achizitionat acest model de ALPINE care se potriveste perfect in bord doar ca are lumina de display alba,dar se rezolva in una albastra,sunetul este super bun chiar si cu difuzoarele oem

11102010051.th.jpg

11102010048.th.jpg

cat te-a costat alpine-ul? chiar se potriveste perfect

Link către comentariu
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nemet_tt

60

• Circoloco

8

• Turbocip

6

• alien_hunter_83

3

800 ron,l-am luam de la cineva care il luase de vreo 3 luni si a vandut masina si nu vroia sa o vanda cu tot cu el.

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Vreau sa imi cumpar masaca fara semn,dar nu stiu de care sa iau Jom, Dectane, sau FK,am vazut ca cele de la jom au a 3-a lama care acopera golul din bara si are decat o semiluna pentru capota.JOM(o poza cu cea de la jom)

Modificat de nemet_tt
Link către comentariu

Cea mai ok este cea cu 2 linii daca nu gresesc si care din pacate nu acopera gaura din bara. Cea care acopera gaura cum ai aratat si tu... sta ridicata nu e una cu bara... parerea mea ca se va vedea urat

PS: e si mai groasa cea de jos decat restul dungilor... iarasi nu mi se pare ok

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Ce parere aveti?

Mai trebuie sa ii pus si semiluna pe capota dar vreau sa o vopsesc mai intai,sa las grila neagra sau sa o vopsesc si pe ea in culoare masinii?

post-24088-0-85884200-1289920342_thumb.j

post-24088-0-97579600-1289920354_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 months later...

Frumoasa masina sa o stapaniti sanatos si apropo de grila dupa gusturile fiecaruia dar eu cred ca s-ar vedea frumos vopsita in culoarea masinii . dar tot mai bine neagra

Modificat de stely09
Link către comentariu

Multumesc pentru urare ,astept sa se mai incalzeasca putin si pe urma o vopsesc in culoarea masinii

Acum am altele pe cap,am cumparat rezistentele pentru incalzirea in scaune,dar inca caut butoanele,ca parca toti posesorii de golf si bora sau apucat sa isi puna incalzire in scaune, ca nu mai gasesti pe la nici un parc de dezmembrari.

Anul asta mi-am propus urmatoarele:

1.Cumparat un scaun fata dreapta cu reglaj pe inaltime ca al meu nu are

2.Pus incalzire in scaune

3.Tempomat

4.Difuzoare Helix Blue B62C ca sa mearga cu alpine-ul

5.Izolat usile cu material insonorizant Dynamat - Original Speaker Kit

Link către comentariu
  • 3 months later...

In sfarsit am gasit si eu maneta tempomat cu tot cu mufa, este modelul cu resume si set pe lateral,si celebrele butoane pentru incalzire scaune.

Acum trebuie sa cumpar un scaun dreapta cu reglaj pe inaltime si rezistentele si pe urma montajul,as putea sa montez tempomatul acum dar sa le fac pe toate odata.

13052011010.th.jpg 13052011009.th.jpg

Link către comentariu

In sfarsit :D BV. Sunt cele de care mi-ai spus.. "la pachet"?

Link către comentariu

Da,dar in acel pachet mai mi-au dat si un buton de ESP,care mai ceruse si pe asta 40 ron dar a fost inclus in pret.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

De cateva zile masina a primit scaun dreapta cu reglaj pe inaltime,maneta tempomat si incalzire in scaune(acum poate sa vina iarna :lol: ),montaj executat la ca carte de colegul AlBundy,caruia ii multumesc si aici!

06062011030.th.jpg

05062011024.th.jpg

06062011027.th.jpg

Link către comentariu
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...

Misto ca ai trimurile nezgariate la clima si cass. se vede ca a fost intretinuta masinutza , si inca un plus pt autocolantul de pe usi , dar ideea este oare cat o s tina ca vreau si eu sa imi pun dar nu stiu daca merita investitia :)

P.s : ai modificat butoanele ? cu ce kituri de scaun ai pus ? esp nu e funtional la tine nu ?!

Modificat de Mr VW
Link către comentariu

Autocolantul la usi il am de vreo 2 ani si se mentine super ok,butoanele nu sunt modificate,instalatia este facuta de albundy,kitul este cel de renault,dar iti face treaba de nota 10,acum sa vedem cat or rezista

Link către comentariu

Salut. Zi-mi, te rog, ce cod de culoare e masina ta? A mea e o culoare apropiata cu a ta, insa parca putin alta nuanta, mai calda. Codul meu de vopsea e LB5N. Vreau sa-mi dau seama daca sunt 2 coduri diferite sau doar e decolorata a mea. Sti cumva daca a fost revopsita inainte sa o iei tu?

Link către comentariu

Nu a fost revopsita,doar a fost intretinuta si in fiecare seara masina sta in garaj atat la mine cat si la fostul proprietar din Germania,iar codul de culoare este tot LB5N

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu
  • 10 months later...
  • 9 months later...

A trecut aproape un an de cand nu am mai postat in acest topic, asa ca revin cu cateva poze

IMG_2285.jpgIMG_2286.jpg IMG_2287.jpg IMG_2288.jpg IMG_2289.jpg

Modificat de nemet_tt
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!