Jump to content

Golf Iv 1.6

nemet_tt

Postare recomandată

Nice and clean :(. Sunt surprins cat de bine cad husele pe scaune. Poti da 2-3 detalii pentru doritori?

Link către comentariu
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nemet_tt

60

• Circoloco

8

• Turbocip

6

• alien_hunter_83

3

Am mai spus si cu cateva posturi mai inainte ,sunt luate din targ din Vitan de la un magazin care face huse exact pe modelul de masina ,dupa un an jumate de cand le-am pus sunt exact ca in prima zi si nici nu zici ca sunt huse pe scaune, atat de bine vin.

@H3llboy Suportul de casca era la pachet cu casca plantronics si este foarte utila ,ca ma cam deranjaza sa stau cu casca mereu in ureche si doar cand suna cineva o iau din suport si vorbesc la ea.

Modificat de nemet_tt
Link către comentariu

Aha, am inteles. Poti sa-mi spui ce model de casca Plantronics ai? Eu am avut un explorer 220 de la PLantronics si am vandut-o pentru ca sistemul de prindere nu era cel mai eficient si ma deranja la ureche. Ma orientam acum spre un model de la nokia, dar ma atrage asta ce vine si cu suport pentru casca. Poate imi dai pe mess cateva poze sau mai multe detalii, o sa te contactez eu cand te vad online, eu stau mai mereu invizible. Numai bine!

Link către comentariu

proiectoarele din bara tu le-ai facut?

Modificat de DomaniG
Link către comentariu

Da,eu le-am facut dar nu sunt proiectoare sunt leduri, am legat plusul la pozitie si masa la semnal si atunci cand dau semnal se aprind si se sting si ele.Proiectoare am in faruri.

Link către comentariu

frumoasa

sa o stapanesti sanatos

Insa nu vad butonul de ESP.

Link către comentariu

frumoasa masina..interiorul foarte bine intretinut.ma gandeam daca la banii astia puteai lua un audi a4 de 2002 sau 2003 ??cred ca da, insa a ta are putini km si arata foarte bine, nefiind tavalita de romani slinosi.imi plac ledurile, insa as vrea sa le vad live, cred ca sigur se vad frumos. Lasa ma sa inteleg??se aprind cand dai blitzuri?

Link către comentariu

Cand am luat eu masina un A4 era peste 10.000 si ledurile se aprind cand pun pozitia si cand dau semnal se sting si se aprind dupa semnal,cand opresc semnalul raman aprinse.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Foarte frumoasa masina sa te plimbe cati mai multi km face incidente! Felicitari pentru ideea cu ledurile din bara, ma bate gandu sa ii atasez si eu masini mele.

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Am trecut si eu la rotile de vara :biggrin: am vopsit si etrierii in culoare rosie,dupa cum se vede.

16032010019.th.jpg

16032010021.th.jpg

16032010020.th.jpg

Am renuntat la ledurile din bara,nu mai imi placeau,si as vrea sa imi dau jos suportul de nr dupa spate si sa il lipesc cu banda dublu adeziva de la bizon,cea pentru exterior ,am citit pe forum ca unii o au de 2 ani si nu sa dezlipit numarul,poate raman fara nr. :offtopic:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Poze noi....

Am renuntat la suportul de numar,am folosit banda dublu adeziva de la tesa,multumesc lui Razvan Circoloco pentru recomandare.

03042010026z.th.jpg

03042010027z.th.jpg

03042010028.th.jpg

03042010029.th.jpg

03042010030.th.jpg

03042010031.th.jpg

Urmeaza folie pe fata si un clean look!!!

Link către comentariu

nu ai pentru ce. Nu o sa ai probleme cu ea :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am schimbat tamponul de la motor,cel ce sustine si cutia de viteza,acum parca am alta masina,nu se mai misca maneta de la schimbatorul de viteze,masina pleaca altfel dupa loc nu mai trepideaza,cel vechi era destul de uzat,puteam sa il misc cu mana pe directia stanga-dreapta,cei care au codul motorului BCB stiu despre ce vorbesc.

Link către comentariu

frumoasa si ingrijita masina ai!!!!

seamana foarte mult cu a mea.

multi km fara probleme !!!

Link către comentariu
Golf IV 1.6 105cp din 2004 91000km4 geamuri electrice,oglinzi electrice incalzite,volan in 3 spite din piele,reglabil(frana de mana piele)climatronic,proiectoare,jante 16'' anvelope 205,toata linia audio orginala vwcheie briceag cu inchiderecomputer bordscaun sofer reglabil si pe inaltimesuport pahareset 4 jante cu anvelope de iarnaSi inca cateva poze...

ii lux ... ff igrijita imi place .rar mai vezi asa golfuri . Bafta

Am trecut si eu la rotile de vara :) am vopsit si etrierii in culoare rosie,dupa cum se vede.

16032010019.th.jpg

16032010021.th.jpg

16032010020.th.jpg

Am renuntat la ledurile din bara,nu mai imi placeau,si as vrea sa imi dau jos suportul de nr dupa spate si sa il lipesc cu banda dublu adeziva de la bizon,cea pentru exterior ,am citit pe forum ca unii o au de 2 ani si nu sa dezlipit numarul,poate raman fara nr. :(

buna idee cu numaru ... asta chear nam stiuto . ce banda ai folosit ? ceva banda speciala sau asta nu conteaza. ms

Link către comentariu

Mersi frumos,am folosit banda de exterior tesa,o gasesti in supermarketuri pretul este de vreo 15 lei.

Link către comentariu
phantomadark

foarte frumos golful.ideea cu numarul e buna,dar nusth cat de buna va fi in timp.

si as vrea sa te intreb cat a costat sa schimbi tamponul ala la motor si daca e greu de montat.mc

Link către comentariu

Tamponul de la motor a costat 130 ron si se schimba foarte usor daca ai cheile potrivite,iar in legatura cu numarul,sunt colegi care il au lipit de 2 ani cu aceasta banda dublu adeziva si nu au avut nici cea mai mica problema!

Link către comentariu
  • 4 months later...

Am renuntat si eu la gamma si la cd playerul oem si am achizitionat acest model de ALPINE care se potriveste perfect in bord doar ca are lumina de display alba,dar se rezolva in una albastra,sunetul este super bun chiar si cu difuzoarele oem

11102010051.th.jpg

11102010048.th.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!