Jump to content

Golf Iv 1.6

nemet_tt

Postare recomandată

Kitul il gasesti in aria Vanzari unde sunt multe anunturi cu xenoane,si crede-ma ca merita investitia,diferenta fata de becurile cu halogen este imensa.

Link către comentariu
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nemet_tt

60

• Circoloco

8

• Turbocip

6

• alien_hunter_83

3

Foarte frumoasa,inclusiv culoarea.Mersi pt aprecierile legate de masina mea.Luceste si a mea dar a ta arata de parca acum a iesit din fabrica.Bafta la modificari. :frigbaitata: :frigbaitata:

Modificat de Fitty
Link către comentariu

Husele le-am luat din targ din Vitan prin mai 2008 cost 200 ron si intradevar materialul e super bun(este acelasi material si care sunt facute scaunele) si acum zici ca sunt noi si se muleaza perfect pe scaune si pe bancheta.

Link către comentariu

frumoasa masina am si una identica la culoare dar alta motorizare , aceleasi janate

Sa o stapanesti santos si fara nici un incident

Link către comentariu

Ce culoare sa fac si eu etrieri,ca vine primavara si tre sa pun Montrealul II la loc pe masina, ca deja m-am saturat de 2 luni de zile de jantele de tabla si capace.

Link către comentariu

Rosu sau argintiu zic eu.

Am schimbat beta cu un gamma si acum am si eu un sunet in masina de care sunt foarte multumit(4 difuzoare si 4 twitere originale)

Am mai montat foot lighting culoare alba xenon cu aprindere la deschidere usa si cam atat pe ziua de azi ca a fost frumos afara. :icon_bounce:

Link către comentariu

Si arginti arata bine vopsiti etrierii,eu cel putin asa i-am vopsitsi zic ca sunt ok,am folosit vopsea rezistenta la temperatura.Am o intrebare referitor la boxele din usile din spate,daca tu le-ai montat,a trebuit sa inele adaptoare sau nu,(au fost din fabrica montate)pt.ca si eu vreau sa-mi pun si nu stiudaca intra fara acele adaptoare? mersi.

post-27309-1236006222_thumb.jpg

Link către comentariu

Am folosit difuzoare originale care dupa cum sti au acele distantiere.

Link către comentariu

Intradevar ai dreptate ca este ca a mea :)

Doar ca e putin mai noua si ai si CD

Sa o stapanesti sanatos si cati mai muiti km fara incidente

Link către comentariu

Am activat functia de ridicat/coborat geamurile din telecomanda(cheia briceag) ,dar acum nu prea le folosesc ca nu prea deschid geamurile,dar la vara cand o sa cobor din masina si o sa uit un geam deschis doar tin apasat pe cheie si se inchid, Super Tare Frate! :Driver:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Am activat functia de ridicat/coborat geamurile din telecomanda(cheia briceag) ,dar acum nu prea le folosesc ca nu prea deschid geamurile,dar la vara cand o sa cobor din masina si o sa uit un geam deschis doar tin apasat pe cheie si se inchid, Super Tare Frate! ;)

foarte frumoasa masina ta. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Imi plac la nebunie led-urile de pe ea.

P.S.: Cum ai activa functia de inchidere geamuri din cheie?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Astazi nu am avut ce face si m-am gandit sa pun leduri la deschiderea portierelor din interior ,doar la usile din spate si la cea din dreapta.

39250500.th.jpg

14096668.th.jpg

Link către comentariu

Frumos lucrat. Ai folosit led de 5mm rosu? Ce rezistenta i-ai pus? Pune si poza fara blitz sa vedem cum e imprastiata lumina in spatele manerului :)

Link către comentariu

O sa trec prin zona ta zilele astea / cate seturi led/pozitie (sunt 2 bucati la set) ai nevoie ? Led pe ALB CLAR !

plafoniera /numere spate ? sa imi dai un PM cate si ce modele ai nevoie !

Frumos au iesit zonele de deschidere a usilor cu ledurile aplicate ! :D

Link către comentariu

Am folosit un led de 2.8 mm pentru ca cel de 5mm face o lumina prea puternica si nu imi placea ,si parca era o gaura prea mare cu cel de 5 si in legatura cu rezistenta am folosit de 600 si ceva de ohmi.

Si daca vreti sa va faceti la usa de la sofer firele sunt legate la ledul de ridicare geamuri culorile (+)Gri/Albastru (-)Maron/Albastru si la restul usilor (+)Gri/Albastru (-)Rosu .Bafta!

Link către comentariu

Sa nu uiti de poza pe intuneric fara blitz te rog. Vreau sa vad cum se "imprastie" lumina :mellow: Ms :rolleyes:

Link către comentariu
  • 1 month later...

O sa atasez si o poza fara blitz(nu mai am aparat foto) ,dar lumina nu este foarte puternica,pentru ca am folosit leduri de 2,8 mm cum am mai spus,se vede putina lumina chiar si pe intuneric.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frumos si ingrijit interiorul :( in gura de aerisire ai o casca BT asa-i? O tii prinsa acolo cu un suport anume sau? M-ar interesa si pe mine un astfel de suport pentru casca mea. Ms!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!