Jump to content

Golf Iv 1.6

nemet_tt

Postare recomandată

Golf IV 1.6 105cp din 2004 91000km4 geamuri electrice,oglinzi electrice incalzite,volan in 3 spite din piele,reglabil(frana de mana piele)climatronic,proiectoare,jante 16'' anvelope 205,toata linia audio orginala vwcheie briceag cu inchiderecomputer bordscaun sofer reglabil si pe inaltimesuport pahareset 4 jante cu anvelope de iarna

Golf IV 1.6 105cp din 2004 91000km4 geamuri electrice,oglinzi electrice incalzite,volan in 3 spite din piele,reglabil(frana de mana piele)climatronic,proiectoare,jante 16'' anvelope 205,toata linia audio orginala vwcheie briceag cu inchiderecomputer bordscaun sofer reglabil si pe inaltimesuport pahareset 4 jante cu anvelope de iarna
Si inca cateva poze...

post-24088-1207249814_thumb.jpg

post-24088-1207249830_thumb.jpg

post-24088-1207249951_thumb.jpg

post-24088-1207249966_thumb.jpg

Modificat de nemet_tt
Link către comentariu
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nemet_tt

60

• Circoloco

8

• Turbocip

6

• alien_hunter_83

3

Frumoasa de tot. Sa o stapanesti sanatos. Te-a ruga sa postezi o poza din lateral ca vreau sa imi iau jante montreal II si m-ar interesa cum arata pe culoarea asta (asa e si a mea)> ms

Link către comentariu
Frumoasa de tot. Sa o stapanesti sanatos. Te-a ruga sa postezi o poza din lateral ca vreau sa imi iau jante montreal II si m-ar interesa cum arata pe culoarea asta (asa e si a mea)> ms

mai lateral nu am

post-24088-1207251612_thumb.jpg

post-24088-1207251626_thumb.jpg

Link către comentariu
Cat dadusi pe ea?

8800 euro in Germania plus toate actele la noi cu drum cu tot cam 10000

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Poti sa pui o poza cu jantele montreal II sa vad si eu cum arata?

Link către comentariu
  • 3 months later...

Super misto masina am vazut-o in realitate vopseaua e super si interiorul arata excelent nu e zgariat absolut deloc nici macar manerul de la usa.Se vede ca a fost ingrijita.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Face cu ochiul, asta e clar. De la ce Autohaus a fost achizionata ? Am mai vazut punguta exact ca aia de port-chei.

Spune-mi te rog, de ce ai preferat sa o iei asa noua? Gaseai la pret ceva mai bun daca era mai veche. Contau asa mult cativa ani ?

Link către comentariu

Am fost personal in Germania si am luat-o de la persoana privata.Am intrat pe mobile.de la un internet caffe in Nuremberg si am vazut-o acolo,persoana care era cu mine si care se ocupa cu asta mi-a zis ca se fac actele greu cu persoane private si ca dureaza mult,dar eu am zis hai sa mergem sa o vedem ca nu era departe de locul unde ne aflam doar la vreo 100 de km.In sfarsit am ajuns acasa la persoana respectiva un cuplu dragut o casa frumoasa etc.Am vazut masina si m-am indragostit pe loc ,interiorul era impecabil nici macar o urma de zgarietura pe praguri sau pe manerul de la usa.(cand am vazut masina pe net avea jantele din aluminiu si cand am ajuns la masina dezamagire totala masina avea jante de tabla cu capace si il pun pe tipul cu care eram sa o intrebe de jante,ma ia si ma duce in garaj si hopa jantele paarca mi-a revenit inima la loc :icon_thumright: )I-am zis ca o cumpar si ca sa nu se razgandeasca i-am dat o suta euro ca sa fiu sigur ca mi-o vinde mie asta pt ca toata actiunea se desfasura duminica si nu puteam sa iau masina fara sa o radieze si am asteptat pana a doua zi la ora 3 ca atunci iesea de la servici persoana respectiva ne-am reantalnit am fost la politie am radiat-o am luat nr pt 15 zile si gata masina.

Am luat-o asa mai noua pentru ca m-am gandit si cand va fi timpul sa o vand mai creste putin pretul si oricum mi-a placut mult desi cereau pe ea 9000 si in primul rand am vrut sa fie o masina buna fara problema si pana acum asa sa dovedit

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Gata m-am hotart sa ii pun folie si autocolant negru mat pe marginea la usa .Ce parere aveti?Si unde anume in Bucuresti imi recomandati sa ii pun folie dar la un pret mai acceptabil.Ms

Modificat de nemet_tt
Link către comentariu

..o parere foarte buna.....nu o sa regreti :blink: ...

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente :blink:

Link către comentariu

superbe jantele,modelul tau si modelul santa monica mereu m-au dat pe spate.

km multi lipsiti de evenimente :frigbaitata:

Link către comentariu
Am pus folie si autocolant la usi!

O poza:

Si eu am pus dar nu prea a iesit bine la usa spate. Nu se poate scoate chederul din cauza geamului. Tu cum ai procedat?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

A stat in soare masina si pe urma au iesit foarte repede si sa lipit perfect pentru ca era si tabla incinsa.

Astazi am montat leduri in toata masina:la plafoniera 12,parasolare cate 6 leduri,in usi, pozitie fata ,spate, portbagaj,in spate la plafon si cam atat si se vad super

Ps:in sfarsit am scapat de lumina galbena pe care o dadeau becurile normale.

Link către comentariu
A stat in soare masina si pe urma au iesit foarte repede si sa lipit perfect pentru ca era si tabla incinsa.

Astazi am montat leduri in toata masina:la plafoniera 12,parasolare cate 6 leduri,in usi, pozitie fata ,spate, portbagaj,in spate la plafon si cam atat si se vad super

Ps:in sfarsit am scapat de lumina galbena pe care o dadeau becurile normale.

cat te-a costat toata operatia(ledurile) si unde ai facut-o ?

Link către comentariu

Poti spune magazinul si preturile? Daca se poate si la cel cu 6 leduri si la cel cu 12.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!