Jump to content

A4 Quattro

KLAU

Postare recomandată

Dupa dauna care am avut-o cu iubita mea masinuta am inceput sa visez din nou. De vineri 28.03.2008 visul meu a devenit realitate. Voi posta pentru inceput foto cu vechea masina dupa dauna si voi reveni cu pozele si dotarile noii achizitii.

LE: Nu stiu de ce a luat o poza de 2 ori.

post-9843-1207203267_thumb.jpg

post-9843-1207203554_thumb.jpg

post-9843-1207203567_thumb.jpg

post-9843-1207203846_thumb.jpg

post-9843-1207203876_thumb.jpg

Modificat de KLAU
Link către comentariu

Cateva poze cu noua achizitie :P

Calitatea este cea a telefonului 1.3MP

post-9843-1207251266_thumb.jpg

post-9843-1207251273_thumb.jpg

post-9843-1207251281_thumb.jpg

post-9843-1207251288_thumb.jpg

post-9843-1207251297_thumb.jpg

post-9843-1207251307_thumb.jpg

post-9843-1207251319_thumb.jpg

post-9843-1207251326_thumb.jpg

Modificat de KLAU
Link către comentariu

Foarte frumoasa...si mai ales cu Quattro.. ;)

Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de cat mai multi km fara evenimente neplacute ca cel cu Golful :P

Link către comentariu

ma bucur ca ai trecut peste cele intamplate cu bine. Superba noua achizitie :lol:

Link către comentariu

Soooper masinuta da-ne mai multe detalii despre ea, inca o data sa o stapanesti sanatos si fara incidente

Link către comentariu

Multumesc, multumesc tuturor :D

Ca si dotari nu pot spune ca exceleaza ba dimpotriva...

An fabricatie: Iulie 2004

Quattro

Negru (voi afla exact codul)

Geamuri electrice fata

Oglinzi electrice dar nu stiu sigur daca sunt si incalzite :eek:

BI Xenon

Proiectoare

ESP, ABS, EBD...

Cotiera fata car kit Siemens, cotiera spate

6 Trepte

Jante aliaj

CD Concert

131 AVF

Si cam atat :)

Am preferat sa dau chiar mai mult desi gasisem si altceva gen Passat 2006 dar de 105 CP pe masinuta actuala pentru ca are Quattro si este neagra. Am mai gasit si altele mai ieftine cu piele ceea ce nu-mi place, scaune electrice, incalzite dar nu erau negre si nu erau 2004. Dupa parerea mea masina se comporta OK, ar mai fi cateva minusuri pe care sper sa le pot recupera in timp. Momentan ma voi gandi la planurile de viitor pentru ea, voi face o lista care sper ca se va concretiza dupa luna Iulie adica atunci cand ma voi intoarce din luna (saptamana) de miere :P

Modificat de KLAU
Link către comentariu
  • Administrator

ti-am spus si la intalnire... arata excelent, masina a fost ingrijita..

cat despre dotari, eu personal cred ca are MUST-urile general valabile si altceva nu prea mai conteaza...

Fromos!

Modificat de dudu
Link către comentariu

Nu vreau sa fiu carcotas, dar cred ca golful se poate (putea) face... am vazut masini mult mai rau care au iesit neasteptat de bine (vezi topicul lui Andretti).

Una peste alta felicitari pentru achizitia inelelor :lol: Sa o conduci sanatos si cu placere!

Link către comentariu

Nu esti carcotas deloc. Golful se va repara si mai mult ca sigur nu se va mai cunoaste.Va fi reparata de catre cineva care o va face cu pasiune si o va face pentru el, asa cum mi-a promis :lol:

Masina este pe maini bune si stiu sigur ca va iesi OK pentru el dar nu si pentru mine.

Voi pune foto cu ea dupa ce o va termina sper ca saptamana viitoare.

Modificat de KLAU
Link către comentariu

Welcome to the family :rolleyes: S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, e o masina super din multe puncte de vedere. Ce cod de culoare ai? A mea parca e "mai neagra" ca a ta, a ta parca are reflexii spre bleumarin... sau cel putin asa se vede din poze.

Link către comentariu

Multumesc tuturor ;)

Sambata i-am schimbat uleiul si toate filtrele pentru ca nu stiam ce se afla in ea si duminica a beneficiat si de o polishare si o ceruire home made. A iesit super dar din pacate nu am avut cum sa-i fac poze pentru ca afara a plouat toata ziua iar din garaj nu prea ies bine.

Am dat comanda de lumini de ambianta care au sosit si saptamana asta le voi monta.

Modificat de KLAU
Link către comentariu

santate si sa o stapanesti sanatos iti zic si eu!

daca ar fi sa schimb g5 apai sigur cu un a4 ca al tau as face-o. super masini, au ceva ce ma atrag in mod special modelele astea.

rog daca poti sa ne dezvalui si cat te-a costat .......vreau sa fac si eu niste calcule :P

Modificat de cosminratea
Link către comentariu

Aseara am montat diodele (luminile de ambianta) dar dintr-o mica eroare, nu prea au iesit extraordinar de bine. Revin cu foto.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Hohohohoh sa traiaca domnul Klau si a sa masinuta noua.... :vaidecapulmeu:

Sa o stapanesti sanatos man si d-abia astept sa o vad..

Cat mai putine evenimente!

Vorbim.. :screwy:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!