Jump to content

Skoda 1000mb

manciur

Postare recomandată

interesant , ne rasfeti si pe noi cu niste detalii, poze , sa o stapanesti sanatos :)

Link către comentariu

Ce-mi mai placeau astea cand eram mic :D . Mai ales cand vedeam cum se deschide capota. La cum arata cromul de pe bara, prespun ca deja poate fi considerata de colectie.

Un numar de kilometri onorabil. Traiasca, la multi ani !

Link către comentariu

Macheta sau ce ai din August ?

Ce micuta e !!

Modificat de GBI
Link către comentariu

Intotdeauna mi-am dorit sa fac o poza in care sa apara skoda pe care o ai langa o skoda octavia.......pls se poate ?

Link către comentariu

f bine intretinuta...dar hai..nu ne mai tine pe jar....pune poze :) sa o stap sanatos!

Link către comentariu

tapiteria presupun ca ai refacut-o tu. Foarte faina, pune si niste poze sa o vedem in toata splendoarea :P

Am un prieten cu Ford Taunus din '74, voi cei cu oldtimerele aveti o mare pasiune pt masini :)

Link către comentariu

scaunul soferului are o crapatura, pe sezut (arcurile sunt si ele obosite) si spatarele banchetei spate mai au mici defecte, in rest e ok.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Conform noilor tendinte din 2011 astia vor sa radieze masinile non euro. Cred ca o solutie ar fi sa te inscrii in retromobil in felul asta o sa ramai cu ea inmatriculata.

Unde ai reconditionat-o?

Link către comentariu

In plus daca masina devine oldtimer, ai avantajul ca esti scutit de impozit. Bineinteles sunt niste conditii ca sa fie considerata oldtimer (piesele trebuie sa fie intr-o proportie apropiata de 100% originale)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Nota 10! nu faci te rog si niste poze cu ea intreaga :( sa vad cum arata, numa in albumele foto mai vad asa masina.

Link către comentariu

Superb exemplar, mai pune ceva poze cu toata masina :Driver: si nu mai fi zgarcit cu detaliile :D

Link către comentariu

foarte multzumesc.

masina am cumparat-o cu 1500 euro de la un batran, caut din 2001 un eMBeu.. eram hotarat sa-mi aduc unu` s s-a ivit asta..

masina nu este reconditzionata! (urmeaza..)

a fost evaluata de retromobil s atestata ca oldtimer-numai k t-i s imput reguli f stricte pt a o mentine "autovehicul istoric"-reguli cu care nu am fost deacord!!! (nu poate circula zilnic, doar la intalniri ca: raliu` Bucuresti-Giurgiu, raliu` Marii Negre.. bla-bla_trebuie anuntata fiecare iesire in rest s nu prea ai voie..)

eu mi-am luat-o pt a ma bucura de ea, implicit a merge cu ea!

sambata dimineata am gasit-o lovita in parcare..

post-17065-1207545142_thumb.jpg

Modificat de manciur
Link către comentariu

:eek: Foarte frumoasa ... si cat mai multi km ... de bucurie :P

Mi-am adus aminte de inceputurile carierei de conducator auto, cu o masina asemanatoare :Driver:

Link către comentariu

Sincer, nu vreau sa te superi dar cu o asemenea masina nu tb sa faci km. E ceva istoric pe care daca o vei reconditiona si pastra ca atare iti va aduce multe satisfactii. Sunt de acord cu tine, astia de la retromobil sunt cam nesimtiti si in continuare statul asta de 2 lei le va da si mai multa putere.

Link către comentariu

sunt constient d faptu` ca, este mult mai bine pt ea sa stea p dreapta s sa iasa doar "sambata s duminica", totusi nu este un super exemplar (ma refer ca aspect al masina.. totimpul e loc de mai bine!) nu stiu ce au avut oamenii cu masinile astea (romanii cu masinile lor_sa le rupa totzi-sa le pastreze..)

nu vreau sa o rup p genunchi ci sa ma bucur de ea_prin a merge cu ea s sa o tzin cat mai bine, asa cum pot, atat cat pot

va multzumesc frumos pt tot s cat de curand o sa pun mai multe poze cu ea!

Modificat de manciur
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos, mai ales ca mi-am amintit de prima masina alor mei, asta se intampla sa o aibe prin '83 si au tinut-o pana prin '90-'91 moment in care au vandut-o, saraca ce mai facea ea Transfagarasanul si nu zicea nimica, credincioasa masina, tinea cu casa si era Alb 13, multe bucurii si amintiri am avut cu ea mai ales ca a fost prima masina cu care mergeam si eu si mai ales ca nu aveam carnet asa pe la pescuit, pe camp.

Marfa de masina si mai ales ca mai are si portbagajul ala secret in spatele banchetei. :icon_thumright:

Modificat de borisake
Link către comentariu
  • 6 months later...

fiona, asa o cheama..

in concediu, am fost plecat in Croatia cu ea.. 3700Km

post-17065-1224742323_thumb.jpg

Modificat de manciur
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!