Jump to content

My Vw Bora

h3llboy

Postare recomandată

Mai ce sa zic...masina merge impecabil acum, mai scartaie cate ceva pe spate la drum mai rau, dar nu e problema mare, motorul merge super. Cat despre surpriza...hmmm, mai asteapta pana in weekend si o sa vezi in poze, deocamdata e secret :blah: te tin in suspans :icon_thumright: eu sper sa placa majoritatii.

Senzorul era de vina intr-adevar, inca o data multumiri pt cel trimis de tine.

Pics in weekend, ca acum sunt foarte ocupat cu amenajari prin casa si cu practicile pe la banci :blink:

Link către comentariu
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• h3llboy

85

• JonDoe2

14

• Circoloco

10

• bubes1600

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Publicat (modificat)

A venit si momentul montajului "surprizei" de care ziceam cateva posturi mai sus :P este vorba despre o grila metalica FK, luata de la colegul Circoloco (caruia ii multumesc pentru promptitudine si seriozitate)

Am montat-o in graba pentru ca si ploua afara si nu am nici timp. Cateva poze asa rapid facute cu telefonul, maine fac o partida de pescuit cu prietenii, si sper acolo sa fac mai multe si o sa revin cu altele.

A venit si vag-com 704.1 - mersi RedFighter again! Am renuntat la Cobra si am trecut pe Beltronics, maaaaare diferenta, alarmele false in banda X pe acelasi traseu testat azi au disparut complet, chiar si in benzinarii nu am probleme.

Partea din capota ramasa in locul emblemei n-am reusit s-o momez, o vopsesc intai si dupa o pun sus, sa vedem cand am timp, sper sa va placa :ceuameni:

Cam murdara si plouata dar merge :lol:

post-22655-1243680039_thumb.jpg

post-22655-1243680051_thumb.jpg

Modificat de h3llboy
Link către comentariu

N-as putea sa spun ca sunt extaziat la vederea grilei dar e ok. Daca tie iti place, nu pot decat sa ma bucur pentru tine :ceuameni: Spor in continuare :lol:

Link către comentariu

Multumesc :ceuameni: intotdeauna am apreciat sinceritatea ta :lol:

Link către comentariu

Aspectul o sa se intregeasca dupa ce o sa umple spatiul din capota corespunzator emblemei :ceuameni: Parerea mea e ca ar merge de minune cu niste faruri ca astea :P cxf87mjib3yn8hxnw23_thumb.jpg Multi km fara probleme si bafta la modificari! :lol:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Multumesc :ceuameni: aveam in gand o data vopsitul farurilor pe interior dar am renuntat, ma gandesc pe viitor la niste faruri cu lupa cu xenon, daca se poate OEM. Sa vedem ce va fi!

Modificat de h3llboy
Link către comentariu

Frumos domnu' Catalin :( ca mic "sfat", incearca sa desfaci farurile si sa montezi lupe bi-xenon care intra pe soclu H4. Sunt ceva lupe atermarket dar crede-ma ca ramai uimit cum se vad . :D

Modificat de RedFighter
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mersi domnu Luci :icon_thumright:

Am vazut acum Bora lui Circoloco si mi-a placut tare mult cum arata farurile vopsite negru complet si lupe la interior, astept niste detalii din partea lui si apoi vedem cum sta treaba.

Inca 1 poza de azi, era pe la 6 dimineata pe balta deci scuzati calitatea care nu e una chiar stralucita :blah:

post-22655-1243782590_thumb.jpg

Modificat de h3llboy
Link către comentariu

Ai prins peste? :angry: Nu vreau sa fiu ipocrit sau mai stiu eu ce, dar grila asta vine mai bine pe culoarea ta decat la mine. Prima oara cand am vazut-o era pe o bora exact ca a ta, si repede... mi-am luat si eu :blah:. Sa nu uiti sa ii umplii golul de la capota, ca eu am stat ceva timp cu gaura aia si nu e foarte estetica, ba chiar deloc :blink:. Ia id-ul meu de la profil si iti explic pe mess ce si cum e cu lupele :blah_:

Link către comentariu

Am prins azi peste destul, l-am si mancat :blah_: ma bucur ca iti place cum ii vine cu noua grila o sa acopar si locul ramas in capota cat de curand, nu va ramane asa. Ne auzim maine pe mess ca in seara asta nu mai rezist, mai am cateva lucruri de care vreau sa discutam. Mersi inca o data!

Link către comentariu

De cateva zile mi-a venit o idee. Ma gandeam sa imbrac capota si plafonul in autocolant negru mat, acum cu grila noua ar merge mai bine decat cu cea OEM. Ce parere aveti? Merita?

Astept pareri/sfaturi pentru a ma putea hotari cat mai repede (am inteles ca nu e nici foarte costisitor) :icon_thumright:

Link către comentariu

Am si eu o Bora 1.6 16V fabricata in 2000 cumparata de curand si nu am nici un manula service , de reparatii , de utilizare...daca ma poti ajuta ar fi OK.Am incercat sa o dau jos de pe alt POST dar se blocheaza downloadul la 37 la suta.

repean@yahoo.com

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

M-am decis dupa multe sfaturi primite si "sapat" pe net sa raman la sonorizare OEM, si astfel mi-am facut rost de 2 boxe si 2 tweetere din dezmembrari, pe care le-am montat pe spate in locul modelului nu foarte stralucit de la sony pe care le aveam. A fost ceva de munca, am inlocuit si firele din fata pana in spate cu unele mai groase, siliconate si le-am tras prin praguri. Imi place cum a iesit sper sa si functioneze pe masura ( nu am putut face proba inca deoarece gamma e la reparat, am avut probleme cu el, luni o sa-l ridic si pe weekendul viitor revin cu impresii)

Pana atunci cateva poze din timpul montajului :D

post-22655-1246008473_thumb.jpg

post-22655-1246008528_thumb.jpg

Link către comentariu

Ai facut bine ca ai ramas la sonorizarea OEM daca nu esti prea pretentios cu muzica,asa am si eu gamma ,cd si cele 8 dif originale si sunt super multumit de sunet,dar daca erau usile antifonate cum ne recomanda colegul Fuscobal era mult mai bine,as face asa ceva dar unul din motivele care nu le fac este ca daca se strica ceva la vreo usa trebuie sa desfac tot ce am pus acolo si cred ca e enorm de mult de munca.

Bafta si sper sa se rezolve cu Gamma!Sa-mi spui si mie ce a avut si ce a schimbat la el.

Link către comentariu

Am avut si eu cateva discutii pe privat cu fusco inainte sa iau hotararea. El imi recomanda ceva de la Helix pe spate plus antifonare a portierelor cu insonorizant. Era o operatiune un pic pretentioasa, si sincer nu sunt extra pretentios in privinta sunetului in masina incat sa zic wow bag toti banii si timpul in acest aspect. Circoloco mai are aceeasi configuratie de sunet si mi-a zis ca e chiar multumit, eu de ce n-as fi?

Cat despre gamma, vom vedea cand primesc telefon sa merg dupa el, chiar sunt curios daca rezolva ceva. O sa revin cu impresii :rolleyes:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

M-ai prins pe faza ca eram la calculator ;) Multumesc pentru aprecieri in primul rand.

Am acum 4 boxe si 4 tweetere OEM cu care chiar ma mandresc. Se aud superb, iar tweeterele sunt cireasa de pe tort, creeaza o ambianta foarte placuta.

Sunt constient de faptul ca sunt departe de calitatea si fidelitatea unui sistem audio gen Bose sau alte brand-uri, dar mai sunt constient si de faptul ca imi este suficient nivelul de fidelitate si putere oferit de sistemul audio OEM Volkswagen. Puterea nu ma intereseaza foarte mult, pentru ca pe langa muzica imi place sa mai aud si motorul cand sunt intr-o depasire de exemplu si ajung undeva la 5000-5500 de ture :( deci nu merg cu muzica la maxim si geamurile coborate cum fac multi, ci imi ascult hip-hop-ul, trance-ul si chiar si maneaua cand am chef, in liniste si la un volum decent.

Per ansamblu sunt foarte multumit si chiar imi este suficient, nu regret faptul ca am ramas la componente OEM (aici ii mai multumesc inca o data lui RedFighter care m-a sfatuit de multe ori in legatura cu calitatea componentelor OEM)

Sa auzim de bine :rolleyes:

Link către comentariu

si pe langa perechile de 4 ar mai merge ceva nu?un woofer ceva? tot OEM :D

Link către comentariu

Azi mi-am facut timp, pentru ceva ce aveam de mult in plan. Am scos scaunele afara si am curatat tapiteria acestora, a banchetei spate si a mochetei din masina. Ce am gasit sub scaune a fost dezastru :blink: praf, pietricele, chiar si 2 pastile sub mocheta (de la vechiul proprietar probabil).

Un prieten mi-a adus de la LukOil (acolo lucreaza) un spray pentru tapiterii auto care chiar si-a facut treaba super (n-am retinut numele exact, ceva Carifil produs de LukOil). Am spalat atat mocheta cat si scaunele+bancheta si a iesit super, un miros mai proaspat in masina, mocheta si scaune mai lucioase si mai curate si cu mai putin praf :D Totul a durat cam 3 ore dar merita eforul :Driver:

Asa arata inainte: 08072009308.th.jpg

Scaunele dupa curatare: 08072009309.th.jpg

08072009310.th.jpg

Calitatea pozelor nu e foarte stralucita, dar se observa mizeria ce era acolo, asta voiam sa va arat. Dupa spalat si aspirat arata ca noua ;)

Link către comentariu

super masina...acum ca sunt si scaunele ca noi :)...cat mai multi km fara probleme

Link către comentariu

adyyy - multumesc pentru aprecieri :blink: am tinut foarte mult sa le curat si sa le fac cat mai frumoase pentru ca reprezinta ceva special la masina, mie imi plac foarte foarte mult. Azi am vazut o Bora highline prin oras, cu acelasi model de scaune ca si ale mele dar...cu piele. Am ramas foarte impresionat de cum arata sunt ceva cu totul si cu totul special, m-am indragostit pe loc de ele :vaidecapulmeu:

PS: fa si tu un topic de prezentare cu masina ta sau daca exista da-mi un link sa o vad si eu, din poza ta de profil imi dau seama ca arata super si a ta ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!