Jump to content

My Vw Bora

h3llboy

Postare recomandată

Salutari tuturor!

A sosit momentul sa va arat si eu masinuta mea, pe care o am de 2 luni :Driver:

Din cartea tehnica mi-am dat seama ca este varianta de echipare Trendline, si ca dotari are urmatoarele:

-scaune si volan sport imbracat in piele

-geamuri si oglinzi electrice heliomate

-scaune si volan reglabile adancime/inaltime

-ABS

-aer conditionat manual

-tempomat

-jante de aliaj 15"

- 4 airbag-uri

-inchidere centralizata cu telecomanda(cheie briceag)

-computer de bord

-cotiera

Masina are 124001 km acum, am cumparat-o la 123k si ceva, merge impecabil si sunt foarte multumit de ea deocamdata.

Despre motor va pot spune ca este AZD si dezvolta 105 cai, suficienti de altfel pentru drumurile noastre care nu prea te lasa sa mergi in siguranta la viteze mari :angry:

Poze mai incolo,deocamdata nu ma descurc cu upload-ul :blink:

Ce intentionez pe viitor si in limita bugetului bineinteles:

-filtru de aer si evacuare sport

-manere cromate la portiere

-faruri cu xenon

-pleoape

si eventual o folie mai incolo.

Orice sfat e binevenit, va multumesc!

Modificat de h3llboy
Link către comentariu
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• h3llboy

85

• JonDoe2

14

• Circoloco

10

• bubes1600

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am gasit si tutorialul de pus poze si sper sa reusesc

Cateva poze:

08032008001mr9.th.jpg

28032008005zz8.th.jpg

28032008vj2.th.jpg

28032008003kb5.th.jpg

28032008004wx0.th.jpg

dsc00607qk4.th.jpg

imag0085ds4.th.jpg

30032008sp1.th.jpg

cam atat deocamdata, vor mai urma :Driver:

Link către comentariu

arata foarte bine masina. felicitari pentru achizitie, sa va bucurati de cat mai multi km :offtopic:

jantele e singurul lucru care nu imi place.

P.S.: avem si suport de pahare :) ai vazut?

Link către comentariu

Masina este SUUUUPERRR! Felicitari pentru alegere!

Ce parere ai de cotiera ? Incerc de mult sa conving un prieten cu Passat sa isi ia cotiera , dar el zice ca nu are nevoie :icon_thumright:

Link către comentariu

In primul rand multumesc pentru aprecieri!

Normal ca am observat suportul de pahare :)

In ceea ce priveste cotiera, mi-ar fi placut sa fie un pic mai inalta si mai aproape de schimbator, dar e bine si asa. Eu de obicei conduc cu o mana pe volan si cealalta pe schimbator...deci imi prinde bine cotiera, eu zic ca merita investitia :))

Link către comentariu

Impreuna cu golful unui bun prieten :somnmare:

28032008001sp9.th.jpg

28032008002pb0.th.jpg

dsc00606cv3.th.jpg

Nu reusesc sa postez pozele si pe orizontala una dupa alta, doar una sub alta, poate ma ajuta cineva sa nu mai ocup pagina topicului aiurea in jos :P

Link către comentariu

Cand pui linkurile de pe imageshack , pui cursorul dupa ultimul caracter al fiecarui link si dai un backspace.

Link către comentariu
Cand pui linkurile de pe imageshack , pui cursorul dupa ultimul caracter al fiecarui link si dai un backspace.

Thanx :rolleyes:

Ce parere aveti, merita sa pun pleoape? Nu stiu de ce mi se pare ca nu dau un aspect foarte diferit decat cel dinainte. La golf si la passat schimba look-ul masinii da parca la bora nu prea, sau poate mi se pare mie. Astept pareri ai eventuale poze

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Revin cu ceva poze, ma plictiseam si am zis sa fac cateva :)

imageri1.th.jpgimage004dk0.th.jpgimage005rc9.th.jpg

si consola centrala: image006gt5.th.jpg

Modificat de h3llboy
Link către comentariu

Frumoasa masina. Poti pune o poza te rog, cu ceasurile de bord aprinse, pe noapte?

l.e: acum vad ca este deja o poza

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Era o poza mai sus cu bordul aprins noaptea, nu prea sunt de calitate pozele pentru ca de cand mi-am vandut k800-le si am luat nokia e65 am ramas fara aparat foto :angry:

Multumesc de aprecieri! Saptamana viitoare astept led-urile pentru pozitii de la lexuss. Trebuie sa gasesc un tutorial cu poze cum sa desfac farul pentru a le monta, poate ma ajuta cineva daca stie, multumesc.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Poze cu led-urile de la lexxus si covorasele cumparate recent :)

Am pus si led-uri rosii deasupra pedalierului dar nu se vede prea bine din cauza blit-ului camerei foto.

dsc00647us8.th.jpg

dsc00650ir7.th.jpg

dsc00649zc3.th.jpg

Link către comentariu

Salutare ,

Foarte faina masina , in legatura ca pleoapele... sa stii ca merita toti banii, o fac mai agresiva.O sa-ti pun eu poze sa vezi cum vin, asta cand ajung acasa.

Bafta !

Link către comentariu

Pare fain cum e iluminat pedalierul. La ce ai conectat LED-urile ? Imi plac mult de tot vitezometrul si turometrul cu acel contur argintiu. Vrem poze cu vedere din ansamblu, ca ai ales inspriat locurile pentru abtibilduri.

Numai bine !

Link către comentariu
Publicat (modificat)

ricuss cred ca ti-am vazut masina, dar totusi n-ar strica niste poze :icon_thumright:

poze de ansamblu cu sticker-ele vor urma, acelea le-am facut in graba. Cat despre led-uri, voi pune azi o poza cu dedesubtul bordului sa se vada cum arata de fapt, sunt alimentate de la bricheta cu o mufa care are si intrerupator(le sting/aprind dupa nevoie) si firele trase direct prin bord, nu se vad :pale:

Revin mai tarziu cu niste poze. ;)

LE: am dat peste cateva poze in care se vad sticker-ele, am fost zilele trecute la munte ;)

image049nj5.th.jpg

image057jb4.th.jpg

Si poza cu led-urile (calitatea cam slaba la poza dar se vede) m-am inspirat de Aici daca urmariti filmuletul va dati seama cum l-am facut.

image068mw1.th.jpg

Modificat de h3llboy
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Sa vedeti si voi la ce am muncit 5 ore :)

image071co2.th.jpgimage072wy7.th.jpg

image078hy0.th.jpgimage080qz9.th.jpg

Stie cineva daca exista vreo baza de date pe net unde pe baza VIN-ului as putea gasi interventiile service ale masinii? Cartea service e indescifrabila, nu e germana, masina fiind din Belgia presupun ca o fi vreun dialect vorbit acolo. Multumesc

Link către comentariu
  • 2 months later...

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris aici, si m-am gandit azi sa o fac :)

Maine o voi duce la doctor, vreau sa schimb uleiul la cutia de viteze, sa "reconditionez" tot angrenajul de la schimbator pana la cutie si sper sa obtin un schimbat mai fin al treptelor din perspectiva mobilitatii schimbatorului. Vor fi schimbate si burdufurile la planetare si un semering pe partea stanga.

Voi face si o vizita la RAR pt trecerea noxelor pe CI ca sa imi pot recupera diferenta de la taxa de poluare. Curand voi pleca intr-o mica vacanta in Germania, de unde sper sa ma intorc cu ceva "cadouri" pt masinuta :vaidecapulmeu:

O poza mai recenta:19072008de4.th.jpg

Link către comentariu

Ce n-as da sa am si eu consumul ala :vaidecapulmeu: ;) Fata de 10 ai mei e ceva zic eu. Faina masina :)

Link către comentariu

Bescu - daca ai avea consumu meu, n-ai mai avea puterea pe care o ai acum ;) eu as vrea invers sa fie: sa am puterea motorului tau si consumul nu m-ar interesa atat de mult :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!