Jump to content

Candy White Mkv

woodoo

Postare recomandată

Cu toate ca sunt membru de ceva vreme si posesor de VW, abia acum m-am hotarat sa imi prezint si eu masina:

Golf V Sportline , 2.0 TDI, 140 CP, 4usi, M6, Candy White

Pe langa dotarile standard care au venit odata cu masina am mai pus:

- Climatronic;

- Computer de bord "Plus";

- Cotiera centrala cu spatiu de depozitare si 2 guri de ventilatie;

- jante Charleston;

- senzor presiune pneuri;

- ESP;

- Faruri bi-xenon cu instalatie spalare faruri;

- RCD 300 cu 8 boxe.

In afara de dotarile de serie, aportul personal a mai fost:

- Tempomat;

- Spoilere fata+spate GTI;

- Praguri R32;

- Edition 30 front lip;

- Volan multifunctional GTI;

- Schimbator viteze Edition 30;

- Proiectoare fata;

post-9602-1206989977_thumb.jpg

Modificat de woodoo
Link către comentariu
  • Administrator

F frumos!

Sincer, as vopsi si buza fata in culoarea masinii... e cam singura care face nota discordanta... da, stiu, daca atingi ceva s-a dus vopseaua... dar... :blink:

si vorba lui lile, mai baga niste poze... personal vreau sa vad volanul si schimbatorul :offtopic:

Bravos!

Link către comentariu

Nu il mai am pe acela, am de Edition 30 acum dar nu am poze cu el. Oricum pozele au fost facute cu tel dar promit sa postez altele mai clare...:)

Imag004.jpg

Imag045.jpg

Imag095.jpg

Imag048.jpg

Imag009.jpg

Imag039.jpg

Imag025.jpg

Link către comentariu

Masina arata super-bine, iar jantele o fac sa iasa din tipar. Este unul din putinele Golf-uri 5 care imi plac, pentru ca nu prea am ce sa ii reprosez :)

Link către comentariu

Mersi pt aprecieri ... o sa ii fac niste poze mai artistice cu noile imbunatatiri....

Link către comentariu
pinguinuldestepa

Tare masina. Sa o stapanesti sanatos.Intrebare:-Ai modificat stopurile ?ca asa pare in poze. Si daca da ce le-ai facut?

Link către comentariu

super faina! :( chiar e un golf cu clean look, modificarile de bun gust!

Un singur lucru ii pot reprosa (nu ma simt bine daca nu gasesc o hiba): de ce nu i-ai pus incalzire in scaune??? Sincer nu e un capat de lume ca si pret, dar e un detaliu care face diferenta :D

Link către comentariu

Triplele au fost vopsite cu lac si putin negru numai ca au iesit mult prea negre din punctul meu de vedere.

Incalzirea in scaune nu mi s-a parut necesara deoarece masina nu are piele ca sa fie rece.

Link către comentariu

Foarte frumoasa!

Imi plac jantele la nebunie, iar culoarea alb cu geamuri negre ... e super!

Link către comentariu

eee...frumusete in haine de mireasa :D

cred ca se cam sperie lumea cand zaresc emblema GTI :blink:

Link către comentariu

Nu prea ai cum sa dai jos sigla din fata cu Gti pt ca ramane un fagure sau doi cu plastic si nu prea da bine...nu am decat sa o suport...

Link către comentariu

Dupa parerea mea zic ca e cel mai frumos mk5.

Modificari facute cu mult bun gust. :rolleyes:

Sa ai grija de ea si s-o plimbi cu placere maxima.

Sper sa nu te superi daca pun eu pozele cu ultima ta achizitie pt look-ul masinii.

Superba felicitari!

:))

dsc00642yh5.jpg

dsc00639ix2.jpg

dsc00640nt6.jpg

Link către comentariu

Imi lasa gura apa ! Se confirma inca o data farmecul albului. Nu m-as putea gandi la stopuri mai potrivite pentru culoarea asta. Cu ocazia pozelor din partea lui WNS, poate planuiti un renedez-vous cu scopul unui pictorial... imaculat :)

Link către comentariu

Pot sa te ajut eu daca vrei sa dai jos emblema gti de pe grila fata.. am facut la fel la a mea si a mers..

folosesti o bricheta si un cleste mic dupa ce dai stema jos si dispare orice urma de plastic de acolo :D .. doar daca bagi degetele se mai simte putin ca a fost plastic acolo, dar de vazut nu se vede nimic..

foarte frumoasa masina!

Link către comentariu
  • 2 months later...

frumos foc, mai lipseste acceleratia de GTI.

o singura obiectie: scrisul din fata e in plus, daca il dai jos nu se vede chiar urat, iar daca te deranjeaza poti sa tai cu o panza suportul.

Modificat de lile
Link către comentariu

Foarte misto golfuletu...felicitari!!!!!

Nu am citit descrierea masinii m-am infipt direct la poze ...am citit dupa ce a zis lile "frumos foc, mai lipseste acceleratia de GTI." si nu am inteles...de ce ii lipseste :angry: era probabil un GTI cu foarte mult bun gust.

Am totusi o intrebare la tine:

De unde ai stopurile si cat au costat..daca nu se poate aici poate pe privat. Stau foarte bine pe masina si as vrea sa stea la fel de bine si pe a mea :sbine:

Link către comentariu

Mersi...stopurile sunt originale si se pot achizitiona de la orice reprezentanta VW!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!