Jump to content

Vw Bora Tdi Highline

bamse

Postare recomandată

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

72

• TIR

10

• 99CLU

8

• croccifixio

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am vazut ca ai deschis topic de cumparare pentru faruri. Iar le schimbi?

Link către comentariu

Ca tot a venit vorba de faruri, cele originale Xenon ce pret au la voi la reprezentana?

Link către comentariu

Da, caut sa imi pun faruri cu xenon OEM. Caut, dar nu prea gasesc.

Pentru a le cumpara de noi, este cam scump, sare de 2000 euro.

Link către comentariu

Asta e pretul doar pentru farul propriu-zis? Ma refer fara autoleveling balasturi si alte accesorii.

Intr-adevar e mult.

Oare daca ne adunam mai multi se mai poate obtine o reducere ceva? Eu unul vreau sigur asa ceva.

Modificat de mihai_mx
Link către comentariu

Ala ar fi pretul pentru farul complet. Insa fara auto-leveling.

Nu stiu daca putem primi discount la mai multe bucati. Daca gasesc undeva, intreb.

Link către comentariu

pai mai bamse daca nu ma intrebi pe mine ofofof ia da un telefon si sa iti povestesc despre faruri :lol:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Probabil vor veni si pozele cu Audi in curand.

Imi pare bine ca a plecat la un coleg de pe forum, tot un impatimit.

Link către comentariu

Azi am avut ocazi sa conduc ARL-ul!! Volanul pus de Vali, si interiorul de .:R32, este perfect! Este o adevarata placere! Insa sunt oare cum dezamagit de ARL! Ma asteptam la mai mult, muult mai mult. Sunt curios dupa ce ii face TeKa cip ce o sa fie cu ea! Chiar astept

Link către comentariu

Ciudat, eu am fost f impresionat de cum tragea cand am mers prima oara cu un ARL, acum vreo 2 ani. Poate are legatura si cu topicul facut de Teka, legat de niste posibile probleme la motor...

Link către comentariu

Nu Ice... Eu am mereu 160 de cai sub capota... Nu stiu, sunt obijnuit cu un cuplu mai mare si probabil din cauza asta. La [cenzurat], TeKa s-a tinut dupa mine:) Deci masina are cei 150 cai.

Link către comentariu

:salut: Da :huh: Eu initial cautam ARL... si nu am gasit sa imi placa ;)( ma refer la interior, era tocit etc.) si asa ca am gasit-o pe bestia asta mica de 115 cai si i-am mai injectat eu cativa :P :(

Modificat de Beşcu
Link către comentariu

Extrem de mare cresterea zic eu de la 115 la 160 doar din soft.. ai facut vreun dyno in sensul asta sau asa ti-a zis tunerul?

Link către comentariu
Uite-te in aria Masina mea. Am pus rezultatul testului Dyno.

Unde mai exact este pus, ca ma tot chinui sa-l gasesc si nu dau de el ;)

Si eu am AJM si mi-a s-a zis ca am undeva la 150-160, oricum cert este ca cei 150 de cai sunt, insa n-am facut nici un dyno sa vad cu certitudine puterea masinii.

Link către comentariu

Topicul se inchide. Noul proprietar isi poate deschide un topic pentru masina, unde pot continua discutiile.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!