Jump to content

Vw Bora Tdi Highline

bamse

Postare recomandată

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

72

• TIR

10

• 99CLU

8

• croccifixio

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu am gasit inca ceva sa-mi placa ... si nu vreau sa o incarc inutil ...

Link către comentariu

foarte frumos. spune`mi faza lunga e buna la blituri?Stiu ca xenonu pana se incarca la maxim ia ceva timp

Link către comentariu

Eu am fazele separate (doua kituri H7) nu mai am H4. Pot spune ca sunt multumit ... primul blit este puternic, dupa care scad in intensitate. Insa pe timp de noapte faza lunga ... este senzatie :offtopic:

Link către comentariu

chiar ca tu ai tot faruri ca ale mele..zimi si mie pe ambele faze sunt H7? ca vreau sa imi pun si eu..si cum nu mai ai h4 ? ceva modificari?

Modificat de croccifixio
Link către comentariu

Eu am pus faruri FK, nu le mai am pe cele originale.

FKFS4011.jpg

Link către comentariu

Foarte frumos. Tot ce iti mai trebuie e bara de Bora R

Link către comentariu
  • Administrator

Eu am gasit unele ce imi plac foarte mult, Hella brand 2004.

hellabrand2004kf9.th.jpg

Ce parere ai ?

Link către comentariu

@last Sti de unde se poate achizitiona asa ceva la noi? Di cate stiu eu modelul acela era doar pentru piata americana. Offf americanii astia numai de bunatati au parte in ceea ce priveste masinile :icon_thumright: .

Si un link catre Bora R de care vorbeam mai sus

www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?t=916

codul 1J5807217NGRU

Mk4_Bora-R_Bumper.jpg

Modificat de mihai_mx
Link către comentariu

@last imi plac alea a le tale, dar si ale mele sunt relativ rare, sunt rosii total, nu sunt atat de des intalnite.

@mihai_mx bara aia este bara de fata de Bora pentru piata din China, o pot comanda si este 2.700 ron. Ma incanta ideea, dar nu imi plac proiectoarele alea :D . Oricum, o am in calcul :)

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

da domnu bamse am inteles, intrebarea era ce tipuri de becuri ai pe ambele faze pentru ca ai zis ceva si de h4 pe acolo si de aceea. Saptamana asta vreau sa dau si eu comanda de niste kituri xenon

Link către comentariu

Am spus ca am avut xenon si pe farurile ei originale, adica H4. Insa nu am fost multumit, asa ca am schimbat farurile si am luat alte 2 kituri xenon pe H7.

Link către comentariu

da domnu asta te intrebam ;) maine cred ca dau si eu comanda de doua kituri h7 ce imi propui?

Link către comentariu

Eu am fost multumit de cele de la BARACUDA, am luat de la el vreo 10 kituri. Ofera garantie si tot ce trebuie.

Link către comentariu

M-am hotarat astazi sa-mi echipez masina cu un subwoofer. Astept sugestii din partea voastra. Vreau sa il leg la navigatie.

Link către comentariu

te-ai hot prost, sincer :) nu as face investitia asta.

Modificat de TIR
Link către comentariu

eu nu as pune pentru ca trebuie intinse cabluri am avut pe bora inainte carpc si am inebunit cu trasu firelor... plus ocupa portbagaj-ul cam pentru asta nu as pune eu...

Link către comentariu

Chestia cu cablurile nu ar fi o problema majora, pentru ca mi le trag baietii din service, iar portbagajul este suficient de mare.

Link către comentariu

Cablurile vin trase f usor prin praguri si daca ai pe cineva care se pricepe operatiunea asta e floare la ureche.

Apropo de subwoofer eu as opta pt JBL (am un prieten are pe o skoda fabia se aude de senzatie), acum depinde si de tine daca vrei sa dai disco sau vrei doar pt placere proprie ;)

Btw nice car iar modificarile sunt pe masura, mult succes in continuare. ;)

Link către comentariu

Da, montajul chiar nu ridica nici o problema in situatia mea. Am colegi care asa ceva fac.

Multumesc pentru urari :icon_thumright:

Link către comentariu

Eu iti recomand Magnat, eu asa ceva am si sunt foarte multumit de el.

aaa .. si voiam sa te intreb de ceasurile de bord sunt cu displayu ala mare care arata masina cu usile deschise. Au fost pe masina sau le-ai pus tu ca ma batea gandu .....?

Modificat de DJ26YEL
Link către comentariu

Datorita mai multor argumente (si care nu sunt legate de montaj dl. TIR :) ) am hotarat sa renunt la ideea cu subwoofer. O sa ma axez pe altceva. Inca nu stiu ce. Daca este cineva cu idei, sunt binevenite.

@DJ26YEL nu am B.C. mare am mic.

Link către comentariu

Mi se pare mie sau s-a schimbat titlul topic-ului? :)

Link către comentariu

ai facut o noua modificare virtuala :blackeye[1]:...old fashion sucks :censur:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!