Jump to content

Vw Bora Tdi Highline

bamse

Postare recomandată

Publicat (modificat)

...

Saptamana asta sper sa se revolve cu restul interiorului, de asemenea sper sa rezolv cu discurile+placutele, uleiul CV si lichidul de frana. Am sa revin cu update de poze, facute cu ceva mai performant, sper :)

Modificat de Rapier
indepartat aspectele off-topic
Link către comentariu
  • Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

72

• TIR

10

• 99CLU

8

• croccifixio

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut, navigatia MFD in functionare se incalzeste?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@mihai_mx sa stii ca a mea nu se incalzeste anormal, este calduta insa nu exagerat.

...

@Ice_2k am incetat, scuze pentru poluare ;)

Am termen de livrare pentru schimbatorul .:R-line pentru saptamana viitoare, a fost pe indisponibil, asa ca look-ul se va completa in saptamana 22 :D

Momentan, am terminat cu ce aveam in plan, chestia cu Alu-look nu era in plan, insa in lipsa de altceva si la insistentele colegilor am facut-o. Sincer, nu regret cu absolut nimic alegerea facuta. Pe calea asta multumesc lui Ice_2k care m-a indemnat intr-un post trecut.

Alte idei sunt binevenite :D

Modificat de Rapier
inlaturat aspecte off-topic
Link către comentariu

Am ascuns posturile off-topic si cu tendinte de flame. La fel ca Ice, va rog si eu sa incetati. De acum, orice post care nu are ca subiect masina lui .:bamse, va fi sanctionat conform Regulamentului. Nu ne face placere sa acordam sanctiuni, va rog nu ne fortati sa o facem. Orice probleme exista sunt convins ca isi pot gasi rezolvarea prin discutii particulare nu in public pe forum.

Multumesc

P.S. Imi cer scuze pentru ascunderea posturilor care contineau si ceva idei on-topic. Am preferat sa le ascund cu totul decat sa le editez si sa tai ce nu era la obiect.

Link către comentariu

bamse a iesit super treaba ce ai facut cu acesta masina,abia astept sa vad si restul de piese montate pe masina...

Felicitari !!!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Multumesc ricuss

Astazi masina a primit discuri noi fata, placute noi fata-spate, ulei nou la cutia de viteze, schimbul lichidului de frana si o directie. De asemenea am facut si un upgrade la stergatoare OEM aero.

Din pacate nu pot sa spun nimic nou de interior, desi totul este acum cu decor aluminiu (R-32) mansonul schimbatorului este indisponibil la fabrica si am termen de livrare saptamana 25, asta inseamna aprox. 15 iunie.

Pozeeeeeeeeeee :lol:

post-11233-1212077853_thumb.jpg

post-11233-1212077883_thumb.jpg

post-11233-1212077919_thumb.jpg

post-11233-1212078055_thumb.jpg

post-11233-1212078107_thumb.jpg

post-11233-1212078120_thumb.jpg

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

Era bine sa fi vopsit etrierii daca tot erau demontati :)

Link către comentariu

Nu este o masina sport sa ii vopsesc etrierii, nu am jante mari si oricum am spitele groase si nu se vad, asa ca de ce sa ma chinui ...

Link către comentariu

recunoaste ca iti era lene... da oricum bune argumente :lol:

Link către comentariu

Cu etrierii sunt de acord, mai ales ca daca nu se utilizeaza o vopsea de calitate, se imbacseste si arata rau.

Dar de ce nu ai aruncat o privire la niste discuri perforate ? In privinta lor, nu mai poate fi vorba de aspect discutabil, ca, pentru cei atenti la detalii, e ceva special. Cel putin, mie imi fac impresie placuta cand vad pe C-klasse, S-klasse discuri cu perforatii.

Noroc !

Link către comentariu

@TIR nu e vorba de lene ca nu ii vopseam eu, rugam un baiat de la mine ...

@FLorin D merg pe piese originale din mai multe motive care nu are rost sa le insir aici, iar discuri perforate OEM pentru Bora nu exista ...

Link către comentariu

Spuneai ca vrei sa mergi numai pe repere OEM iar pleoape nu au existat niciodata la Bora.

Link către comentariu

Pot spune ca am avut noroc, a venit mansonul inainte de termen. Mai jos, poze cu interiorul gata ...

Sunt tare mandru de noul schimbator ;) :)

post-11233-1212409139_thumb.jpg

post-11233-1212409148_thumb.jpg

post-11233-1212409174_thumb.jpg

Link către comentariu

Multumesc, multumesc! Nu as mai cobora din ea acuma :wacko:

Parca trage si mai bine cu noul interior :lol:

Link către comentariu

clar ai ceva cai de .:R pe ea acuma... ce pot sa zic mai mult decat RESPECT :scratch:

Link către comentariu

Multumesc! Dar lasa, ca nici cu a ta nu mi-e rusine :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Administrator

Vali e foarte tare!!!

Arata foarte bine si se asorteaza cu mansonul schimbatorului de viteze.

Bravo ! :D

Trebuie sa trec pe la tine sa fac si eu o poza cu ea. :P :D

Link către comentariu

Pai m-am gandit ca daca tot am investit in volanul .:R sa pun si interiorul. Automat, schimbatorul de viteze nu se mai asorta, asa ca am mers tot pe unul .:R sa "dea bine" cu restul interiorului :D

Am facut deja un topic cu vanzarea interiorului lemn mahon pentru doritori.

Multumesc last si rZv :D

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

Da, adevarul este ca acolo am facut mare prostie, m-am zgarcit si le-am luat pe cele de TT ... si acum regret, insa nu e timpul pierdut ;)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!