Jump to content

Vw Bora Tdi Highline

bamse

Postare recomandată

Foarte frumoasa masina. S-o stapanesti sanatos! :offtopic:

M-am hotarat, imi pun si eu footrest si pedale de TT.

Link către comentariu
  • Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

72

• TIR

10

• 99CLU

8

• croccifixio

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc! Pedalele si footrest-ul le poti lua de pe ebay si costa 50E.

Link către comentariu

Astazi, dupa indelungi asteptari si nervi s-a realizat visul meu cu DVD-ul si Navi-ul MFD. Puteti vedea rezultatul in filmuletul atasat. De asemenea masina a primit si un reglaj de directie... Astept pareri ...

FILMULETUL

post-11233-1208378109_thumb.jpg

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

Frumoasa, sa o stapanesti sanatos...iar motorul de 150 cai.

Sincer, renunta la insertiile de mahon... :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Multumesc la amandoi, este un vis de-al meu de ceva timp iar acum ca am reusit sa il realizez, ma pot gandi si la alte chestii :)

Ma gandesc din ce in ce mai mult sa ii pun incalzire in scaune, este una din dotarile care au fost omise la momentul comandarii masinii. De asemenea, ma bate gandul sa schimb ornamentele de mahon cu unele ALU-look, originale (R32).

Link către comentariu

Nice car! E bestial volanul de R. Sunt mort dupa el. Ma apuc serios sa strang bani ! Sa o stapanesti sanatos Vali fara evenimente!

Link către comentariu
Go for ALU-look :D

P.S. Clar pune-ti si scaunele incalzite, merita din plin :D

Heh, la tine am vazut tutorialul ala :P Sper sa ma apuc de ele in cel mai scurt timp, stii tu ... iarna nu-i ca vara :P

... E bestial volanul de R. Sunt mort dupa el. Ma apuc serios sa strang bani ! ...

Merci, merci, cand mai vii pe la mine sa-mi amintesti sa ne uitam pe stoc in fabrica daca mai sunt, pentru ca eu cand l-am luat pe al meu era ultimul :)

Link către comentariu

Frumos vali.La urmatoarea intalnire o sa stam toti la tine in masina si o sa ne uitam la NEMO :)

Link către comentariu

Multumesc, multumesc. WNS, venind de la tine laude, inseamna ca le merit, te stiu mai exigent :)

Link către comentariu

Da, este frumos ce ai scos dintr-o "Bora argintie" :icon_thumright:

Imi place treava cu filmele pe Navi, imi place ca ai pastrat aspectul original. Este ceva reusit!!!

Link către comentariu

felicitarile mele pt ce ai facut pana acuma si bafta in continuare in cea ce vrei sa-i faci

spune-mi te rog esti multumit de farurile de la FK?

Link către comentariu

Daca pui Xenon pe lunga si scurta da, altfel ... asa si asa. Aici ma refer la vizibilitate, la aspect sunt ok, iar la finisaje, asa si asa, mi s-a aburit unul timp de jumatate de an dar acum vad ca s-a potolit.

Multumesc colegilor pentru cuvintele frumoase :icon_thumright:

Link către comentariu

salut ... zimi si mie .. ce ai facut cu becurile din sprancenele de la angel eyes..ca si eu mi-am pus acelasi model ca al tau numai ca .. la mine s-a cam dus din puterea lor ....unul deabia se mai vede...ai aceleasi beculetze..sau le schimbi frecvent...si cu xenonu` merita ? Nice car....by the way

Link către comentariu

Multumesc pentru urare. Sincer angel eyes-ul nu m-a interesat niciodata. Din cate stiu eu nu si-a pierdut din intensitate. Xenonul nu numai ca merita, este obligatoriu, se vede extraordinar cu el. Mai ales lunga+scurta :rolleyes:

Link către comentariu

adik ... sa ai si pe scurta si pe lunga ... xenon...pai am inteles ca nu e indicat xenon pe lunga..ca nu suporta plasticu din fatza..acum sa imi zici u ...sa imi zici si mie t rog frumos daca ai cumva vreo idee cam ce becuri merg acolo in angel eyes..sau ai cumva poza. . ca eu vreau sa le schimb cu becoleduri .. si la mine e super naspa sa desfac alea iar.... ms...

Link către comentariu

Eu am si pe scurta si pe lunga si nu am nici o problema cu sticla de la far. Becurile cu Xenon nu se incing, lumina este rece. Cat despre becurile de la inele, nu stiu ce sa iti spun, pe mine nu ma intereseaza acele angel-eyes-uri.

Link către comentariu

Sa stapanesti sanatos masina si la cati mai multi km fara probleme. Am si si eu o intrbare, am vazut ca in descriere ai scris ca BORA ta are scut metalic. Asa ai luat-o sau ai gasit tu de cumparat. Ca sunt si eu interesat de asa ceva si pe la reprezentante pe unde am intrebat mi-au zis ca nu stiu de asa ceva pe bora.

Multumesc frumos.

Link către comentariu

foarte tare dvd -ul pe navi!

zi-mi si mie cat te-a dus!? aceeasi mutare vreau sa o fac si eu am rns mfd2 si tot asa, cred ca imi trebuie interfata si dvd-playerul.

:icon_thumright:

Link către comentariu

DVD player aprox. 100e

interfata Dietz 1412 aprox 100e

Navi MFD - 300e + magazie CD + Gamma

Se vede excelent, are si DivX, slot de card, port USB pentru stick plus DVD-ul.

Link către comentariu

zimi si mie ... pleoapele...le-ai luat pe culoare..sau le-ai vopsit u ?....

Link către comentariu

bun furnizorul tau ... ultima ora cand am intrebat, pe mine ma costa doar interfata si dvd ~ 400 euro

buna treaba!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!