Jump to content

Vw Bora Tdi Highline

bamse

Postare recomandată

aratoasa tanti Bora :icon_thumright:

poti da detalii despre montajul spalatorului de faruri? voiam sa fac si eu asa ceva dar sint tinut in loc de gauritul barii...detalii despre pompa (gasisem instalatia mai putin pompa si vas)

Link către comentariu
  • Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

72

• TIR

10

• 99CLU

8

• croccifixio

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Autonomia la consumul de combustibil la computerul de bord era by defualt setata din fabrica sau ... ?!

Mersi.

Link către comentariu

Dragos: Golf4/Bora nu au bari diferite pentru spalator sau fara... Bara vine din fabrica normal, pe partea din spate are delimitat unde sa o tai. Ca sa spui spalator trebuie sa schimbi vasul, trebuie sa pui vas cu 2 pompe.

Sebica: setarea mi-a facut-o Voinea

Link către comentariu

foarte frumoasa masinuta :) sa ai grija de ea ! si sper sa nu-ti faca neplaceri, nici ea si nici alti imbecili care sunt pe strada..:)

Link către comentariu

Multumesc pentru urari ...

Acum astept sa-mi vina din Germania:

- suport ochelari OEM

- pedale + footrest Audi TT OEM

- interfata Dietz 1412

- DVD player cu slot SD si USB pentru stick

Intre timp caut un CD de navigatie ...

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

Foarte bine arata masina! Sa o stapanesti sanatos si sa faci cat mai multi km cu ea fara niciun fel de problema! Imi place la nebunie volanul. Pretul de 1300 RON a fost fara airbag, nu? Ai idee cat e un volan de r32 complet? Mersi anticipat!

Link către comentariu

Multumesc! Un volan complet te duce la 3.000 lei.

Am gasit CD de navigatie, am reusit sa fac setarile de care aveam nevoie. O poza facuta azi-noapte...

post-11233-1207404507_thumb.jpg

Link către comentariu

CD-ul este pentru Germania. Romania nu a iesit inca pe CD, doar pe DVD.

Link către comentariu

Salut,

Am vazut ca si a ta ca si alte bora, golf, leon sau toledo, are doar ASR. Ai idee de ce majoritatea masinilor cu motor ARL au doar ASR sau TCS?

Link către comentariu

ESP-ul este optional, probabil nu s-a platit pentru el, stiu ARL-uri care au ESP..

Link către comentariu

frumoasa bora se vede ca e pus totul cu suflet :icon_thumright:

PS da la navigatie nu poti sa ii pui o interfata cu DVD scz daca am zis vreo prostie

Link către comentariu

Multumesc! Intr-adevar am pus suflet, imi place foarte mult masina, de asta si investesc in ea.

@rZv, citeste 2-3 pagini mai in spate, sa vezi ca de aia mi-am luat navigatie, ca sa pun DVD sa pot vedea filme (concerte, etc) :D , interfata si DVD-ul sper sa apara sapt. viitoare sau peste 2 saptamani...

Link către comentariu

Felicitari domnu' Vali, cand mi-o mai dai si mie sa dau o tura ? :icon_thumright:

Link către comentariu

Data viitoare cand ne intalnim Mihai :Driver:

Azi am facut o mica lista, am o mica problema la tirantul de la CV, nu merge xenonul pe lunga pe dreapta si stropitoarele de la faruri (proaspat montate) au dat un rateu, mi-a sarit un furtun dintr-unul din cilindrii ... asa ca sper sa rezolv saptamana asta cu toate problemele ivite :icon_thumright:

Link către comentariu

Astazi am rezolvat cu tirantul de la CV, acuma este ok, am rezolvat si cu spalatorul de faruri, era o clema lipsa, in schimb cu xenonul se pare ca mai dureaza, am testat becul de pe scurta pe unitatea de pe lunga si nu se aprinde... In schimb mecanicul mi-a dat alta veste, trebuie sa schimb bucsele si rulmentii cap telescop pe fata, bieletele antiruliu si s-ar putea capetele de bara ... alti bani alta distractie.

Link către comentariu
  • Administrator

Te-am vazut zilele trecute prin oras. Arata foarte bine masina, felicitari !!!

Numai bine !

Link către comentariu

@last - Multumesc!

@john33exe - ai raspuns tot pe PM

Am schimbat bieletele antiruliu, bucsele si rulmentii cap telescop, de asemenea o-ringurile de la tubulatura de turbo ...

:huh:

Link către comentariu

frumos exemplarul nenea vali! sa te poarte sanatos in continuare si sa nu mai ai nici o problema cu el! :beerchug:

Link către comentariu

Multumesc dl. Andrei :)

Am vorbit in Germania, azi a plecat comanda spre Romania, sper sa pun poze cu totul montat pe masina cat mai repede...

Link către comentariu

Dupa indelungi asteptari mi-au ajuns "bunatatile" din Germania ... ricuss m-a ajutat sa instalez pedalele si footrestul de Audi TT, suportul de ochelari l-am schimbat in parcare, iar DVD-ul si interfata, sper sa le instalez saptamana asta, daca au timp baietii de la serviciu ... Pozeeeee (scuze pentru calitatea lor, sunt facute cu telefonul...)

post-11233-1208113066_thumb.jpg

post-11233-1208113075_thumb.jpg

post-11233-1208113085_thumb.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!