Jump to content

Vw Bora Tdi Highline

bamse

Postare recomandată

Pai...fa cu al tau :) Asa vei avea avantajul ca nu mai trebuie sa revii la setarea de fabrica in caz iti place...si o sa iti placa.

Link către comentariu
  • Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

72

• TIR

10

• 99CLU

8

• croccifixio

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

Lasati-l mai baieti ca si asa abia-i mai struneste. :)

Link către comentariu

Caii mei sunt sensibili, da? :D Nu acuma serios, m-ati pus pe ganduri ...

Asa cum am promis, pun cateva poze, am dat fuga in parcare la serviciu si am bagat-o in sedinta...

post-11233-1207059105_thumb.jpg

post-11233-1207059125_thumb.jpg

post-11233-1207059130_thumb.jpg

post-11233-1207059136_thumb.jpg

post-11233-1207059162_thumb.jpg

post-11233-1207059166_thumb.jpg

post-11233-1207059170_thumb.jpg

post-11233-1207059174_thumb.jpg

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

in legatura cu triplele, ai vazut cumva bora aia verzuliu inchis prin oras? poate-ti place modelul ala.

nice car. spor la modificari, pe viitor ! :P

Link către comentariu
  • Administrator

Vali de ce ai schimbat placutele cu numerele de inmatriculare ? :D

Erau mai misto celalalte ! ;)

Multa bafta !

Link către comentariu

Le am in portbagaj, nu vreau sa se ia politia de mine inutil...

Link către comentariu

Navigatia aia .. superba arata in combinatie cu "mahon-ul" .. Si motorul ala ... Sa te bucuri de masina ;)

Link către comentariu
Ce sa schimbe??? :mad: :somnmare: :Driver:

Cati iepuroi? :lol:

Debimetrul.Graba asta.my bad

Link către comentariu
Debimetrul.

Nici de data asta nu ti-a iesit, mai ai o incercare :P :Driver:

@bamse Daca as fi in locul tau as schimba ornamentele de mahon cu unele gen ALU. Nu suport lemnul in masina.

Link către comentariu

tare volanul :Driver: cu interiorul ai cam terminat. E aproape full OEM.

pe cand modificari si la exterior? Niste jante i-ar schimba total look-ul :P

Link către comentariu

Mahonul merge in limuzinele de lux, acolo le sta bine. Dar daca tie a-ti place no problem. :Driver:

Link către comentariu

Frumoasa masina, volanul e de nota 20 :icon_thumright: iti recomand si eu un soft cat mai repede, nu o sa regretzi.

Link către comentariu

@Ice_2k ma gandeam sa investesc in kitul ala ALU, mai ales ca mahonul crapa foarte usor si este fooooooooooarte scump. Sa vad cum decurg lucrurile...

@Adi, mama lui de debitmetru :offtopic: nu te mai grabi

@radu88 jantele astea le-am avut si pe Golf, imi plac la nebunie, sunt foarte rezistente, si nu mi-as lua altceva decat OEM. Sa vad, poate optez pentru o dimensiune mai mare ... intr-un timp ma batea gandul la BBS-urile cu care vin Polo-urile Cross, insa nu stiu cat de bine dau pe Bora.

@chris multumesc, vad ca si tu tot ARL ai, cu softul toata lumea ma bate la cap asa ca, probabil voi face pasul asta curand.

Link către comentariu

cat de greu o fi pt tine sa probezi jantele de pe masina claudiei? tztztztztz

Link către comentariu

de ce sa schimbe jantele pt ca mie mi se par bestiale....iar mahonul..a fost asa din fabrica ?

p.s: volanul e '' mezu'' :icon_thumright:

Modificat de :::AL3X:::
Link către comentariu

@gabriel ... care Claudia?

@:::AL3X::: mahonul asa a fost din fabrica, optionala la echiparea Highline, da o nota mai Bussiness insa este foarte greu de intretinut, se crapa usor, iar ca pret ... este PAMANT ... de exemplu, in stanga si dreapta navigatiei sunt doua benzi pe verticala de 1 cm latime si vreo 5 lungime, adica 2 benzi micute, una singura costa 393.66ron :lol:

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

la claudia ma refeream la nevasta sau ce este a lu burchel ca are bbs pe polo ala de e prezentat si pe aici cel gri nush nr de inmatriculare , mergea si burchel cu el cand nush de ce nu mai avea masina ...

Link către comentariu

Salutare

frumoasa Bora ai :Driver:. Sa o stapanesti sanator si cati mai multi km fara evenimente.

Apropos de triple..... ti-am dat pe mail niste poze cu ce am vrut eu pt a mea Bora. Cine stie , poate iti plac si tie.

In rest , modofocarile fa-le tu cum crezi , daca ii mai faci ceva. Poate jantele si fa-o 4motion :lol:.

:scratch:

Link către comentariu

Nu alex, sunt aproape 4 milioane pentru o fasie, nu pentru doua :D

Link către comentariu

In seara asta am stat peste program cu un coleg si am montat stropitoarele la faruri. Am schimbat si vasul, am pus de 5.5L. Am facut si 2-3 poze...

post-11233-1207249168_thumb.jpg

post-11233-1207249182_thumb.jpg

post-11233-1207249194_thumb.jpg

Link către comentariu

Multumesc!

@gabriel Claudia are OZ-uri, eu ma refeream la BBS-urile de pe Cross... Alea originale...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!