Jump to content

Vw Bora Tdi Highline

bamse

Postare recomandată

A venit timpul sa spun si eu doua, trei cuvinte despre masina mea. Astfel, pot sa incep cu dotarile:

VW Bora

fabricatie 2002

motor: 1.9 TDI (cod motor ARL) 150CP 110kw, cutie 6 rapoarte

limuzina, 4 usi

trapa, decor interior lemn mahon, proiectoare fata/spate, senzor ploaie, oglinda cu efect anti-orbire, scaune sport (reglabile inaltime+lombar), pachet piele (volan, schimbator, levier frana mana), radio-casetofon Gamma cu magazie centrala 6 CD, climatronic, geamuri, oglinzi electrice, sistem urmarire GPS, computer de bord (cu RANGE multumita lui Voinea), scut motor metalic, cotiera fata-spate, suport pahare fata+spate, inchidere cu alarma de fabrica, 8 incinte acustice, jante Le Castellet 16" si cam atat imi vine in minte.

Acum cu ce am contribuit eu: faruri FK, xenon scurta+lunga (2 kituri 6000k), pleoape faruri, W8 innerlight cu comanda trapa, footwell lights, volan R32, navi MFD + ipod (in loc de magazie), tempomat, detector in bara Whistler.

In viitorul apropiat, vreau sa ii montez pedale + footrest Audi TT, suport ochelari in locul manerului stg ft, DVD in torpedou pentru vizionare filme pe navi MFD, spalatoare faruri in bara de fata.

Pun o poza, cu promisiunea ca vor mai urma :(

post-11233-1206984710_thumb.jpg

Modificat de hbogdan
Link către comentariu
  • Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

72

• TIR

10

• 99CLU

8

• croccifixio

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

De cand tot astept io sa-ti vad masina :(. Faina, faina si cred ca motorul ala face toti banii ! Alte poze? :P

Link către comentariu

Am cateva poze mai vechi nu sunt schimbate faurile, volanul, etc. Promit poze in cel mai scurt timp :(

post-11233-1206985225_thumb.jpg

post-11233-1206985231_thumb.jpg

post-11233-1206985237_thumb.jpg

Link către comentariu

Cam tarziu, chiar foarte tarziu.

Foarte mult timp ti-a luat sa ii faci un topic.

Nice car ! Nice car !

:(

Link către comentariu

Arata beton din fata, mai ales cu numarul ala "a la Fritz". Chiar ai achizitionat-o de la Serpico cu unele dintre acele dotari ? Sunt curios unde ai acomodat iPodul si cum arata cu volanul de R32, asa ca sa curga cu poze !

Link către comentariu

Felicitari pt masina.....mult succes la modificari

Si asteptam mai multe poze cu interiorul cu navigatia color.

Bafta la :screwy:

Link către comentariu

Pregatirea Ipod este comandata de la noi, este cam 600ron + 200 ron Ipod second.

Volanul R32 a fost comandat piesa noua, a fost 1.300ron daca nu ma insel, insa merita fiecare banut. Din cate stiu mai are si Rudolf.S, poate sa confirme.

Multumesc pentru aprecieri, promit poze cat de curand :screwy:

Link către comentariu

Frumoasa masina am vazut-o si live, pacat ca nu am avut timp sa stam mai mult de vorba. :blink:

Oricum arata bine.

Link către comentariu

Multumesc tuturor colegilor din nou pt aprecieri.

@tir si eu eram grabit, eram si cu nevasta dupa mine, as fi mers la o cafeluta sa tainuim.

Intr-adevar, cum a spus si RedFighter, motorul face toti banii, in accelerari puternice cum ar fi depasiri mai lungi, ajungi la viteze foarte mari fara sa realizezi. Ma incanta pe zi ce trece.

Link către comentariu

Auzi, uite care e treaba, nu ne mai duce cu vorba si baga pozele alea odata ...

Ai inteles.

Sau astepti sa vin sa le fac eu ?

:)

Link către comentariu

mda... , faina masina, in realitate este mult mai misto,va asigur.

spor la modificari !

Link către comentariu

Domnu' Bamse: Un chip nu ar fi nemaipomenit pt motorul ala?:X:X:X eu stium ce inseamana 150....:) Dar nu stiu 180-190-:(

Link către comentariu

M-am gandit, sa nu mint... insa, mi se par oricum trasi de par cei 150 de fabrica. Imi place cum merge la nebunie si am zis ca momentan nu are rost sa umblu la cai.

@WNS fac si poze stai linistit insa stii ca am un program incarcat, daca vrei vino si fa-i tu o sedinta :)

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

f tare masina si mai ales motorul :offtopic: Am avut ocazia sa conduc un ARL si stock si chipuit (de ambele dati Leon-ul lui Chris) si e fenomenal motorul ala... cu chip e de-a dreptul racheta :)

Link către comentariu

Vali ai schimbat debilmetrul ca sunt curios cum trage ca atunci il aveai dus :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu stiu inca daca-i pun triple led, nu am vazut ceva sa imi placa cu adevarat.

Ieri am comandat DVD-ul si interfata Dietz 1412 (cea care vine intre MFD si DVD si permite transformarea semnalului din digital in analog).

Link către comentariu
Vali ai schimbat debilmetrul

Ce sa schimbe??? :rolleyes: :) :)

Ieri am comandat DVD-ul si interfata Dietz 1412 (cea care vine intre MFD si DVD si permite transformarea semnalului din digital in analog).

Cati iepuroi? :)

Link către comentariu

frumoasa jucaria. dar baga CHIP. e alta masina si e pacat.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu
Cati iepuroi? :rolleyes:

120 Dietz-ul si vreo 80-90 DVD-ul ca este fara display

frumoasa jucaria. dar baga CHIP. e alta masina si e pacat.

Am zis ca m-a batut gandul insa momentan nu vreau, stau sa termin ce vreau sa fac interior/exterior, dupa care umblu si la caluti.

Link către comentariu

nu ai mers cu un ARL cu soft..de aia nu vrei ...trust me. :)

dupa ce mergi, te intrebi cum ai stat fara :rolleyes:

Link către comentariu

In cazul asta o sa fac o poba cu prima ocazie cu un ARL cipuit :Driver:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!