Jump to content

Tuning POLO

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Am deschis acest topic pentru a da idei celor interesati de tuning la POLO (inclusiv mie) :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru inceput atat am gasit.

Link către comentariu

Daca intradevar vrei sa vezi un tuning realist la polo intra pe un sait unde sant poze ale propietarilor de polo si nu ale firmelor de tuning,pt. ca firmele de tuning investesc fff mult intr-o masina si se indeparteaza de posibilitatile noastre financiare... Adresa este polo9n.com

Link către comentariu

Mersi de site,dar pune si tu poze aici ca doar de asta am deschis acest topic.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

Sunt nou pe forum si am un polo pe care vreau si eu sa il modific in aceasta vara. Postez si eu cateva variante de kituri.

Link către comentariu

Sal'tare si bine ai venit printre noi.Cat despre tuning la POLO si pe mine ma tenteaza un kit de la Rieger ca am vazut niste aspecte interesante.Deocamdata am doar jante Alessio de 185/60 R14.Mai am o gramada de facut la el,dar nu prea am timp si nici banutzi momentan,ca deh OCTI a fost destul de piperata. :huh:

Link către comentariu

@DANNY VW: Ce model de Alessio ai? De cand le ai, de unde le-ai cumparat si la ce pret? Esti multumit de ele? Si eu sunt interesat de jante la un pret "prietenos"...

Link către comentariu

@ Danny VW vezi ca jantele sunt 6 J 14 sau 6.5 J 14 cu 5 gauri, la 100 mm diametru (5 x 100 mm).

Anvelopele sunt 185/60 R 14.

Spune de unde ai luat jantele Alessio si cu ce pret. Si eu vreu sa imi innoiesc masina cu asa ceva cat de curand.

Link către comentariu

• Administrator

daca vreti jante alessio puteti sa ma intrebati si pe mine de pret. Incerc sa va ofer sub oferta celorlalte magazine din Bucuresti.

Link către comentariu

daca vreti jante alessio puteti sa ma intrebati si pe mine de pret. Incerc sa va ofer sub oferta celorlalte magazine din Bucuresti.

<{POST_SNAPBACK}>

@voinea: Cat costa Alessio Monza 6Jx14" cu 5 gauri / 100 mm? Ce mai ai in genul lui Alessio Monza cu raport calitate / pret excelent?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ce parere aveti de jantele astea de pe POLO?

Link către comentariu

Ce parere aveti de jantele astea de pe POLO?

<{POST_SNAPBACK}>

frumoase, modelul Barcelona de la dotarile optionale !

Link către comentariu

un virtual tuning foarte frumos si reusit !

Link către comentariu

Ala nu e POLO care participa in Junior WRC?Ca eu asa stiam!

Link către comentariu

Ala e polo care participa la cupa polo 1600 ,mi se pare ca tu ai si deskis un topic pe kestia asta...

Link către comentariu

Nu pentru ca este o diferenta intre masinile din cupa POLO si cele din Junior WRC.Sa te uiti mai atent in topicul deschis de mine si vei vedea. :D

Link către comentariu

• 6 months later...

AAAAAAAAAAAA!Mi-e rau!

Cum zic tiganii:alelei!

Nu mai am cuvinte este de-a dreptul bestial!

Link către comentariu

Mai misto era sa nu se atinga de exteriorul caroseriei sa para un Polo absolut obisnuit si apoi sa dea umilinte en-gros cu el.

Link către comentariu

:( :D Nu mai am cuvinte!!!!Este superba masinuta!!!!Cand o vedea-o Michael 9N!!!! :D :D :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!