Jump to content

Golf 5 Tsi 140cp Dsg

CosminTSI

Postare recomandată

Dupa doar luni de asteptare, saptamana trecuta mi-a venit masina cu urmatoarea configuratie:

Golf MkV GT Sport, 1.4 TSI, 140CP, DSG, 2 portiere, alb candywhite

Pe langa dotarile standard ale versiunii de echipare GT Sport, am ales urmatoarele optionale:

- alarma antifurt "plus"

- indicator presiune pneuri

- climatronic

- cotiera

- RCD500 cu 10 incinte acustice si 6CD-changer

- volan multifunctional

- tempomat.

Dealer-ul de la care am luat masina este D&C Oradea, iar relatia cu acesta a fost una foarte buna.

Am deocamdata doar 600km facuti cu ea si din pacate nu am avut ocazia sa o vad "dezlantuita", din cauza rodajului. Chiar si asa, desi nu spun nimic nou, confirm ca masina se tine extraordinar in curbe la viteze mari, iar acceleratia este foarte buna (se simte prezenta compresorului, suplimentar fata de turbina).

Cutia DSG este savuroasa, dincolo de factorul comoditate, ofera o acceleratie liniara datorita vitezei mari cu schimba treptele de viteza. E adevarat ca este o cutie pe care trebuie sa o "inveti" in timp, pentru a scoate tot ce e mai bun din ea, insa acest lucru nu este deloc dificil. Singurul lucru neplacut (desi e un cuvant fortat) este lag-ul simtit uneori la schimbarea vitezelor, insa din ce am mai citit, si aceasta se poate evita cu putin antrenament. Recomand oricand dotarea cu astfel de cutie de viteze.

Am fost surprins de cat de bine se simte masina pe strazi stricate, in ciuda suspensiei sport si a garzii joase (cauciucuri 205/55/R16). Nu "rupe" coloana si inca este loc pentru mai multa rigiditate.

In rest, calitatea finisajelor este foarte buna pentru banii platiti, atat la interior, cat si la exterior.

Consumul afisat de computerul de bord pentru drumul Iasi - Suceava si retur (prin Roman, nu Pascani, inclusiv "fatzait" mai mult prin Iasi si Suceava) a fost de 7,4%, in conditiile in care sunt in rodaj, am mers cat de repede se putea in rodaj majoritatea drumului (maxim 140km/h) si nu prea am dat drumul la AC.

In concluzie, sunt foarte multumit de masina si stau la dispozitie cu orice informatii oricarui doritor al acestui model/motor.

Voi reveni cu poze putin mai tarziu.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!Pot sa spun ca am vazut-o live si mi-a placut tare mult... :icon_thumright: ...mai ales jantele :Driver:

Link către comentariu

Iti urez si eu sa ai parte numai de satisfactii din partea masinii si drumuri cat mai placute. :icon_thumright:

P.S. Daca vrei mai multa rigiditate mai exista trei trepte:

1. 225/45 R17;

2. 225/40 R18;

3. 235/35 R19. :Driver:

Modificat de razdan
Link către comentariu

Danke schon, 4abc.

La intalnirea urmatoare putem vorbi mai pe larg cu privire la jante, deoarece ma tenteaza sa le schimb (probabil tot pe 16). La mine nu depinde decat de bani, asa ca daca gasesc ceva care sa imi placa si negociem bine (pentru mine, evident :icon_thumright: ), we may have a deal.

Link către comentariu

Pai nu stiu cui te adresezi cand spui "we may have a deal", dar mie sigur nu ai motiv... :))

Eu nu vand nimic, faceam o sugestie, mai mult in gluma, despre posibilitatile teoretice pe care le ai. :(

Inca odata iti urez drumuri cat mai bune si ... asteptam poze!

Link către comentariu

De mine era vorba....eu astept momentul...de fapt abia astept :))

Incep de pe acum sa caut sugestii...cred ca niste OZ-uri Anniversary ar sta bine pe ea... :( :P

Link către comentariu

Eu as pune OZ Ultraleggera, sunt cele mai usoare si sunt si foarte frumoase, eventual albe ... :))

Link către comentariu

Scuze, razdan, si multumesc pentru urari.

"Deal"-ul poate il fac cu 4abc, care observ ca isi doreste chiar foarte mult jantele. Daca e sa le schimb, as vrea ceva mai inchis la culoare (din motive de contrast evidente). :))

Link către comentariu

N-ai pentru ce, si oricum eu am interpretat gresit ... :(

Ultraleggera exista si in varianta gris inchis si in varianta neagra.

Pentru contrast cred ca ar merge mai bine negre, indiferent de modelul la care te hotarasti. :))

Link către comentariu

Eu zic sa mergi pe Anniversary daca vrei aspect si contrast iar daca vrei performante(ma refer la greutatea uneia) mergi pe mana domnului Razdan ca e cel mai in masura sa te indrume :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!