Jump to content

Vw Touran Highline 2005 1,9 Tdi 105cp

croco

Postare recomandată

Felicitari pt masina... sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara evenimente... eu unu urasc touranul de cand ma lovit o proasta in spate cu el :icon_thumleft:

Link către comentariu

flotouran, instalatia xenon si toate subansamblele sunt originale de touran. Ce zici tu cu adaptive e pentru facelift si nu se potriveste la modelul precedent. Poti sa il adaptezi, dar e chin.

Cama, dupa ce vei merge cu un touran, nu il vei mai uri :)

Modificat de croco
Link către comentariu
  • 2 months later...

Frumos Turi....

sa il asculti pe sefu.....

sa aveti cit mai multi km impreuna fericiti

Link către comentariu

multumesc.

tocmai am scos-o din service. Am avut aripa dreapta infundata usor.

Nici nu ma asteptam sa iasa atat de bine si repede. Ieri am dus-o, azi am luat-o.

Oamenii amabili la skoda. Mi s-a parut mult totusi, 1000 de roni pentru o infundatura.

Link către comentariu
  • 7 months later...

Turi tocmai s-a intors dintr-o drumetie de 4500 de km fara probleme. Consum la dus 6.1, consum la intors 6.6

Am avut probleme la un moment dat cu volant, dar am schimbat-o inainte sa plec. Se simte clar diferenta.

In rest sanatos, voinic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!