Jump to content

Golf 4 1.6 16v Special Edition

Cos667

Postare recomandată

Locuiesc in Germania, la 120km vest de Frankfurt (din 2007) si anul trecut in octombrie am vandut o dacie pe care o aveam in Romania si care zacuse mult prea mult degeaba. Am cautat 2 luni si ceva pana am gasit golful asta argintiu.

A avut 2 proprietari inaintea mea: o firma inchirieri (2002-2003) si un nene din Stuttgart (2003-2006), apoi masina a stat afisata la un dealer izolat undeva pe langa Saarbrucken timp de un an.

Am dat pe ea fix 7200 euro, am fost in decembrie in Romania si am inmatriculat-o.

Tot in decembrie am achizitionat si schimbat asa(aici in Germania): toate filtrele, ulei, curea transmisie, ventil EGR, curatat admisie, cauciucuri de iarna Goodear Ultragrip7+, discuri de frana si placute, lichid de frana, lichid de racire, verificare directie, curba de putere (OK). Mare noroc am avut si legat de faptul ca am gasit un service super OK si incerc sa merg numai la service-ul asta pentru orice fel de interventii.

Motor AZD 1.6 16v 105 cai.

Dotari:

- climatronic

- jante aliaj R15

- incalzire in scaune fata

- ABS, ASR

- 4 airbag-uri

- si cam tot ce tine de Special Edition...

Sper sa nu fi uitat ceva... :rolleyes:

Link către comentariu

Frumos golful, dar ce sunt butoanele alea de langa esp respectiv dezaburire? Mis e par mai "ciudate" decat cele normale de incalzire scaune

Link către comentariu

Nu ne-ai spus cati km are masina. Arata mai mult decat OK, dar... nu a fost putin cam scumpa pentru un bezinar din 2002 ?

Sa ai noroc de ea, La multi kilometrii :huh:

Link către comentariu

Da, pai asa e incalzirea in scaune la modelul asta....in decembrie 2007 avea 122.000 si acuma are 137.000km. Iar de pret ce sa zic... am vazut ca e bine intretinuta si am dat banu. Mersi de urare, o tin pana pe la 300-400 mii km si o dau.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Dupa 10 luni, 40 km facuti cu masina, cateva mii de euro cheltuiti si dupa reparatii capitale prin reprezentante VW, in sfarsit fac fata cu brio pe Autobhan si pe alte autostrazi. Plus ca ma simt ca si cand

mi-am luat o masina noua nu una veche de 6 ani.

M-am gandit sa fac un update si aici.

Link către comentariu
Da, pai asa e incalzirea in scaune la modelul asta....in decembrie 2007 avea 122.000 si acuma are 137.000km. Iar de pret ce sa zic... am vazut ca e bine intretinuta si am dat banu. Mersi de urare, o tin pana pe la 300-400 mii km si o dau.

sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara incidente. am inteles ca ai facut reparatii capitale la reprezentanta. Nu stiu ce ai facut, insa din ce vad in prima poza ai probleme cu bobinele de inductie. Umflaturile respective nu au ce cauta acolo. Plus ca se stie de problemele cu aceste bobine ce se ard cand iti e lumea mai draga. Iti recomand inlocuirea lor in caz ca nu ai facuto. Mergi tot la reprezentanta pentru ca eu acolo leam gasit cel mia ieftin. Am dat 120 ron per bucata. Desi nu se da un interval de schimbare, recomand inspectia lor de fiecare schimb de ulei si inlocuirea lor la fiecare 60000 km. Desigur nu pleca la drum fara o bobina la tine. Daca e ceva ce poate sa pice la vw pe benzina, bobinele sunt primele vizate. Sunt din nefericire cele ma nefiabile elemente, lucru recunoscut si de vw. In germania din ce am inteles schimbarea lor ( in caz de defect ) se face gratuit, la noi nu, insa, repet, ce putin la reprezentanta am gasit cel mai mic pret. Succese

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Frumos golful, dar ce sunt butoanele alea de langa esp respectiv dezaburire? Mis e par mai "ciudate" decat cele normale de incalzire scaune

:D Cred ca este vorba de un sistem de incalzire in scaune aftermarket kit

Apropo, cum se comporta sistemul respectiv - nu cumva rezistentele pentru incalzire afecteaza sistemul electric al masinii, cum sunt luminate butoanele, o fi dificil de montat :icon_thumright: ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!