Jump to content

Leduri Pentru Faruri Angle Eyes

LeonetVW
 Share

Postare recomandată

Va salut pe toti...am si eu o intrebare: unde pot gasi leduri pentru faruri angle eyes..am luat faruri cu lumina galbuie, si as vrea sa le schimb, sa pun albe, de exemplu. Este vreun magazin in care pot gasi asa ceva? Orice indiciu imi va fi de folos, multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

poti gasi pe maica domnului leduri, acolo am gasit si leduri la 12v, dar poti lua si normale si le pui o rezistenta de 500-700kohmi, in functie de cat de tare vrei sa lumineze, am vazut acolo si leduri "reflector" fara focalizare, dar erau destul de scumpe ~4 lei bucata

Link către comentariu

sau online la zexstar. Sunt 700 ohmi, nu kohmi ... iti recomand rezistenta de 1k2 ,mie mi s-au ars cateva din bord cu rezistenta de 700 ohmi, si de preferat sa pui cate o rezistenta pe fiecare led, nu sa inseriezi led-urile, daca le inseriezi unu se aprinde mai tare altul deloc, depinde de rezistenta lor interna, iar daca iti crapa unu se sting toate.

Modificat de B0BBY
Link către comentariu

merci cpv, merci bobby...acum ma uit la zexstar si vad ca au mai multe minunatii..Merci pt ajutor!

Link către comentariu

la zexstar mi-am pus si eu la o alta masina bordul, e super ok baiatul iar marfa lui mi s-a parut de calitate ok.

Link către comentariu

eu doar am luat leduri de la ei, mi-am pus singur

Link către comentariu

Eu zic ca cele mai bune sunt cele de tip neon ! :D

Link către comentariu

vezi ca iti tb gen strunjite in cap sa disperseze lumina in lateral ,nu in fata ....ca se vede nasol :offtopic:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!