Jump to content

Tuning - Grila Golf Iv / Mk4 Alb

MOTANUL
 Share

Ce grila sa aleg?  

40 voturi

1. 1. grila

• FREEDOM
      3
    • KAMEI 1
      12
    • KAMEI 2
      3
    • MATTIG
      8
    • FK AUTOMOTIVE
      14

Postare recomandată

Ma intereseaza sa aiba deschiderea cat mai mare - am exclus intentionat:

1 grilele inguste.

2 grilele cu argintiu, auriu etc; Au ramas doar negre

Nu imi este clar - apelez la cei care au deja montate - cum procedez cu locasul facut de emblema VW in capota.

La unele modele locul este acoperit de grila after market; la altele nu. In acest caz e nevoie de vopsitul capotei integral?

PS: sa las conturul grilei negru? Eventual un kevlar look? Are cineva ceva in genul asta?

post-1853-1206703982_thumb.jpg

post-1853-1206704002_thumb.jpg

post-1853-1206704010_thumb.jpg

post-1853-1206704017_thumb.jpg

post-1853-1206704024_thumb.jpg

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mattig, cu contur negru, si faruri pe fond negru :D.

Link către comentariu

Am vazut ieri un Golf V care avea si capota si conturul la grila kevlar look. Stie cineva unde pot sa fac asta in Bucuresti?

Link către comentariu

Kamei 1, daca are legatura cu golful alb pt. care ai facut si poll-ul cu stopuri.

Link către comentariu

Este vorba de golful alb - acum si in semnatura (link catre masina mea :Driver: )

Si pt. ca va urma un after am pus poze cu before Aici

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Am gasit pe net 3 Golfuri 4 albe - toate cu grila Kamei cred:

Estetic imi place mai mult FK sau Mattig - din pacate am de vopsit toata capota si "astupat" cocoasa facuta in capota de emblema.

Din punctul asta de vede Kamei e o solutie mult mai simpla (se muleaza pe spatiul respectiv si nu am de vopsit decat grila).

Grila Kamei nu am reusit sa gasesc (in romania cel putin) Daca ma poate ajuta cineva cu un furnizor :)

post-1853-1207048192_thumb.jpg

post-1853-1207048199_thumb.jpg

post-1853-1207048205_thumb.jpg

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Nu mai gasesc grila Kamei - daca poate sa ma ajute cineva cu date de contact...

Intre timp am gasit catalogul rieger - cine vrea sa se inspire are de unde; introduceti in casuta de jos pagina 340 (rasfoiti pana la 360 sau mai departe)

Nu ar arata f. bine masina cu capota neagra si grila neagra? (vezi pag 352)

http://www.rieger-tuning.de/0_BK/index.html

Link către comentariu

Parerea mea e ca grila aia Kamei e o tziganie. Ori faci treaba pana la capat (adica astupi gaura din capota), ori iei o grila cu emblema VW astfel incat nu e nevoie de astupat gaura, ori o lasi cum e. Prostia aia de plastic care "umple" gaura din capota mi se pare total aiurea mai ales la cele la care nu e la nivel, ci SUB capota, ai ditamai defectul pe botul masinii.

P.S. Am votat mattig

P.P.S. Personal as merge pe o grila la fel ca cea normala, dar badgeless. Si bineinteles, umplute gaurile din capota si bara cum trebuie.

Link către comentariu

Din punct de vedere estetic sunt de acord cu tine. Spre surprinderea mea, majoritatea au votat Kamei 1 (adica grila cu cocoasa).

Eu preferam capota - grila dreapta / mattig

Prima mea optiune a fost grila mattig badgeless; Apoi m-am gandit ca pe o masina 99% stock grila badgeless nu ar insemna nimic. Si am luat in calcul optiunea 2 - grila sport (in genul celor din poll)

Din pacate de la teorie la practica e drum lung; Golf IV e o masina veche si nu se inghesuie magazinele de tuning sa tina pe stoc grile.

In romania am gasit doar 2 oferte: (la mattig nu am gasit oferta)

1. Grila Kamei

2. Grila FK

Avand in vedere ca cel de la care am luat grilele mi-a trimis poze si ambele aveau cocoasa aia (pe care eu nu o agreez in mod deosebit); plasticul si designul erau la fel, am ales-o pe cea mai ieftina (Kamei 100 euro; FK 50 euro); Singura deosebire Kamei avea sigla aia rosu-crom in dreapta.

M-am jucat in photostudio si am incercat mai multe variante; am renuntat la grila neagra, capota neagra etc.

Parca cel mai mult imi place clasic - masina si grila alba:

post-1853-1207733756_thumb.jpg

post-1853-1207734037_thumb.jpg

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Publicat (modificat)

Nu sunt f. multumit de ea; Mi-as fi dorit sa fie on-off ca cea de fabrica.

Sunt mici imperfectiuni si mai e de bibilit la ea ca sa arate cum trebuie. Are niste valuri (e adevarat f. greu vizibile) + atinge capota in ea si a sarit vopseaua etc. Avand in vedere ca nu gaseam de lucru la masina e un lucru bun... :lol: :)

Din pacate am facut totul pe fuga; Acum regret ca nu am facut montajul inainte sa o dau la vopsit.

Va trebui revopsita dupa ce rezolv tot ce ma deranjeaza la ea.

Bara este noua - masina nu a avut accident;

Cu rosu - locurile in care atinge capota (deja s-a sters voseaua); Verde - o "bordura" care nu se incadreaza estetic cu nimic.

post-1853-1211876404_thumb.jpg

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

• 1 year later...

salut,m-ar interesa si pe mine daca as putea pune grila kamei si capota Bad Boy Look?Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!