Jump to content

Manere Portiera


ccc
 Share

Postare recomandată

Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv.Manerele de la portiera din interior(pe care se afla reglajul geamurilor fata) in urma "vizitei" in service nu mai stau fixate ,la pasagerul din dreapta chiar se vede ca nu se imbina corect,iar cand apas un pic pe ele scirtie plasticul.Mentionez ca inainte nu am avut problema asta,numai dupa ce m-am dus in service la reprezentanta si i-am rugat sa vada de pb asta ca mi se parea suspect"s-au ocupat" de tot.Cum prind eu mai bine manerele ca sa nu-mi faca zgomot,mai ales pe piatra cubica si sa nu fac vreo belea?

Mentionez ca le-am apasat si nu stau imbinate corespunzator,ele sunt compuse din 2 bucati,una superioara si una inferioara.Mi se pare ca clemele de fixare s-au deteriorat putin.

Si daca tot am deschis topicul mai cer un sfat,in spate mi se aude un zgomot ca de plastic si nu stiu de la ce este...pare a fi de la portiera spate. Astept sfaturile voastre.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mai frate du-te la service inapoi si fa scandal...sa repare nu sa strice

a doua chestiune ce ce intelegi tu prin "zgomot de plastic" ca eu oricat imi pun neuronii la contributie nu imi pot da seama cum suna un plastic :) , poate vrei sa zici o scartaiala, un sunet strident...un ciocanit...dar nu zgomot de plastic. Era mai misto daca ziceai zgomot de fond ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La mine au inceput de vreo 10.000km sa scartaie fara sa le fi dat vreodata jos. Situatia se agraveaza in momentul in care tin cotul pe manerul usii, cand merg la drum intins. Am zis ca le dau jos si pun banda de izolat de carpa pe toata lungimea imbinarii. N-am facut-o inca. Lafel s-a intamplat si cu captuseala de plasic de pe hayon. Acolo am dat-o jos si am lipit pe tabla hayonului, in dreptul fiecarei cleme de prindere, acceasi banda de izolat textila si scartaiturile s-au ameliorat. Nu au ce sa le faca in service, degeaba faci scandal.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tot cam acelasi lucru cu ceva banda de burete fac si ei in service (daca au asa ceva)

Se pare ca croncaniturile la elementele de plastic sunt mai pregnante la modelele de dupa 2002-03 (cand au inceput si cehii sa se puna pe ieftiniri de productie...)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu ce sa zic Fabian, e mult de discutat. Evident ca asa fac si in service, de avut sigur ca au; alta solutie de unde. Dar mai e un aspect: crezi ca ar scartai ceva daca n-ar fi gropile noastre nenorocite?

Apropos: dupa facelift (2003) sa stii ca s-au imbunatatit MULTE lucruri, poate partea cumanerele a fost doar o scapare. Ehh, cele vechi aveau probleme mari cu scartaitul in bord si multe altele, n-are rost sa le enumar. Cheers!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

crede-ma ca in batranica mea anterioara model 2001 cumparata de la dealer nu suna absolut nimic;

au croncanit la inceput boxele cand dadeam mai tare - au desfacut panourile, au pus burete si a fost rezolvata treaba

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E aceeasi treaba descrisa de Blitz,intradevar am fost in garantie la dealerul din Iasi...dar....nimic,nici o sansa .La haion mi-au pus burete exact cum ati spus voi,iar in spate e un zgomot facut de un material din plastic,nu e metalic,asta pot sa-mi dau seama.Oricum dealerul are service de ......incearca sa nu faca nimic si sa scape de tine.M-am saturat de garantia lor si incerc sa rezolv io treaba.Lamuriti-ma ce procedura trebuie sa aplic la manere ca sa pun bandat textila sau burete pentru a nu mai face zgomot.Nu vreau sa ma apuc de capul meu si sa stric ceva...dupa cum vad eu sunt niste cleme de plastic prin care se prind manerele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

DAAA, ieri am vazut ce treaba mi-au facut mesterii din service-ul autorizat skoda din oras....mi-au scricat o clema de la portiera stinga fata si nu se mai imbina bine...nush ce sa fac..sunt foarte suparat pe ei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...
Publicat (modificat)

Are cineva idee cat m-ar costa partea de sus a manerului de la usa dreapta sofer sau amandoua partile,eventual de la un second?Mentionez ca sunt din Iasi dar nu mi-ar strica un cargus ceva de prin tara.

Modificat de ccc
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am cautat la un second, insa n-am gasit... Era deja dat la schrott, si nu mai aveau decat partea de jos a manerului (sau partea de sus la manerele din spate). Se pare ca e o componenta care mai cade din cand in cand (se rup snap-erii care tin componenta cand se da fata usii jos). Eu asa am cumparat masina cu "capacul" ala partial stricat; si mai sare de la locul lui din cand in cand...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mi-e mi-au stricat manerul in garantie la dealerul-service-ul din iasiasta mi-e ciuda...acu tre sa caut un maner SH,ca nou sincer nu-mi convine la ce preturi au.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!