Jump to content

Vw Golf Iv 2003 16v

MOTANUL

Postare recomandată

Am vandut Cordoba si m-am ales cu un Golf IV. Initial am vrut Audi A4 dar voi amana un pic (nu am renuntat la idee).

Sa continuam descrierea ~ 50.000 km, 2 usi, geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, AC, kar kit, audio de fabrica.

Masina are ceva defecte optice - am de gand sa corectez aceste probleme. Stiu masina de la livrare - nu a scapat atentiei mele de atunci. :( ;)

Schimbat pana acum la el 2 bobine, kit macara geamuri (ambele) si cam atat.

Din punct de vedere mecanic nu prea are potential - va ramane la fel.

Ma bate tare gandul sa-i schimb un pic aspectul:

1 Alta grila fata (fara emblema)

2 Alte Stopuri

3 Alte roti. (probabil BBS - obligatoriu 16")

img3885zy7.th.jpgimg3893cd3.th.jpgimg3889wf4.th.jpg

post-1853-1206360154_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata... clasic, asa alb. Oricum, fata de Cordoba, cred ca e mai spatioasa. Nu ai zis ce motorizare are, dar probabil e 1.6 16v, din ce-mi dau seama dupa bord. Banuiesc ca o va conduce sotia, asa ca ii urez ei s-o conduca cu placere.

Link către comentariu

Ref. la to do list:

1 Alta grila fata (fara emblema) + pleoape

2 Alte Stopuri - exista si posibilitatea sa ramana cele vechi dar se le fac gri inchis pe toata suprafata)

Lista e deschisa la sugestii si propuneri :rolleyes: - dar as prefera in primul rand sugestii pt. modificarile mentionate.

CristiN - am pasat leonul la sotie; Toti cu care am vorbit ma intreaba de ce am luat acesta decizie - e initiativa mea. Daca era Golful la ea - sigur nu se bugetau modificari ;) :(

Motorul e 1.4 16V 75 CP - suficienti pt. oras pe traseul home-servici si viceversa. In weekend f. probabil Golful va soma.

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Arata foarte bine masina felicitari pt achizitie......

Stopuri ar da foarte bine unele rosii complet

Folie

si sa vopsesti bandourile in culoarea masinii.....

Bafta

Link către comentariu

Chiar imi place grila FK

Am gasit si eu cateva:

PS: nu va uitati la capota aia odioasa (la masina alba) - doar la grila

post-1853-1206363244_thumb.jpg

post-1853-1206363256_thumb.jpg

post-1853-1206363284_thumb.jpg

post-1853-1206363360_thumb.jpg

post-1853-1206363869_thumb.jpg

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Sau grila "mattig" si faruri OEM negre la interior ... :lol:

post-9546-1206363612_thumb.jpg

Super tare masinuta :icon_thumright:

Felicitari !

Modificat de WNS
Link către comentariu

Mie imi place contrastul dintre faruri - alb si grila neagra. Tu ai ales faruri negre si grila alba.

Stopuri as vrea pe fond negru. Ceva in genul:

post-1853-1206364250_thumb.jpg

post-1853-1206364263_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa masina ,multi km fara probleme ! modelul de caroserie in 2 usi e super la g 4 .jante pe 16 avea cineva pe aici originale la pret f bun,modelele de grila fata alese sant chiar frumoase .

Link către comentariu

Multumesc pt. aprecieri - am facut deja o preselectie; Astea sunt ajunse in finala

Jantele originale sunt f. bune, dar estetic nu prea sunt pe gustul meu (doar 2 modele fac exceptie din tot arsenalul). Pt. jante mai astept cateva luni.

Am deschis un topic separat pt. grila:

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=43981&hl=

Si deschid si unul pt. stopuri - am gasit modele noi, unele chiar

http://vwforum.ro/index.php?showto...t=0#entry689447

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu
grila FK ...."o sugestie" :icon_thumright:

Esti sigur ca este grila FK?:question:

Din poze rezulta ca doar Kamei face grile cu cocoasa aia din dreptul emblemei.

Fk si mattig nu au cocoasa si trebuie indreptata/vopsita capota. :unsure:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Ref. la to do list:

Motorul e 1.4 16V 75 CP - suficienti pt. oras pe traseul home-servici si viceversa.

http://www.bbs-usa-appguide.com/public/wheel_summary.cfm suficient ?? :)

consumul trece de 10% ??

sa o stapinesti sanatos si sa faci poze in familie cu fratele cel NEGRU :P

Modificat de DragosR
Link către comentariu

unleashed - incerc miine un tel / merci oricum

DragosR - sa apara modificarile si aranjez o sedinta foto. Poate ne "deranjezi" si tu cu prezenta. Cam in 2 saptamani o sa am grila montata-vopsita.

Multumesc pt. catalog dar rotile vor fi pe locul 3. (dupa grila si stopuri). Ma bate gandul sa pun o folie carbon-look pe capota; sau sa o vopsesc neagra.

Am vazut in catalogul rieger. Abia am consumat jumatate de rezervor - si eu sunt f. curios cat consuma. A vazut destul de des in perioada asta 5000 ture - deci nu va fi un consum tocmai bun. Dar compenseaza traseul f. gol din perioada summitului.

Lasand la o parte briz-brizurile de pe lateral - cred ca ar arata bine cu capota neagra; si mai bine ar fi sa fac si plafonul dar ma complic.

(grila si capota in prima faza)

post-1853-1207500914_thumb.jpg

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am montat-vopsit grila. De la distanta arata cum mi-am dorit; de la apropiere mai sunt multe lucruri de "fine tuning" (pe care imi face mie placere sa le fac asa ca nu ma duc la service);

1 capota aproape atinge in dreapta; in stanga sunt 2-3 mm

2 in dreapta grila sta un pic ridicata (!!! astept sugestii - banda dublu adeziva sau silicon)

3 Un lucru care nu a fost facut la timpul lui si va ramane prost (inainte de vopsire ar fi necesitat slefuire in 2 locuri)

post-1853-1209554071_thumb.jpg

post-1853-1209554212_thumb.jpg

post-1853-1209554219_thumb.jpg

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Am uitat sa enumar un neajuns: Daca te uiti de aproape si de sus se vede prin gratarul grilei spoilerul vopsit alb. O sa dau grila jos si o sa vopsesc zona din spatele grilei cu negru.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am apucat sa fac si eu plinul de 3 ori:

Consum in oras ~ 10%. 50l ~500 km

Consum mixt ~ 7.2% 50l ~ 700km (450 afara; 250 in oras)

Daca e aglomerat consumul urca in oras la 11-12%. Fata de diesel coboara acul ala de parca ar fi biturbo... (la indicator ma refer; motorul in sine e apatic)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am obtin ut un consum de 8,7% in oras. Dar am mers special sa vad ce consum pot scoate.

Si un scurt istoric al problemelor masinii 2003-2008 ~ 50.000 km (nu pun aici reviziile):

2003 achizitionare

2005 curatat clapeta de acceleratie (turatia varia la ralaty - uneori se si oprea motorul)

2006 pica prima bobina (motorul merge in 3 cilindrii)

2006 curatat clapeta de acceleratie

2006 se rupe macaraua-prinderea la geam st. (geamul cade in usa)

2007 pica a 2-a bobina

2007 se rupe macaraua-prinderea la geam dr. (geamul cade in usa)

2008 pica a 3-a bobina

2008 curatat clapeta de acceleratie

Cand am luat masina, turatia nu varia la ralanty (functiona perfect). Am pus doar 99+ si am condus corect (2000-3500).

Din punctul meu de vedere mitul cu condusul subturat sau benzina proasta cade...

Dupa cam 2 luni - au aparut simptomele de clapeta "infundata". Testul de mers economic l-am facut dupa problemele cu clapeta.

Concluzie: Motorul 1.4 16V 75 CP este un motor destul de pretentios pentru ce ofera. Ma abtin la comparatii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!