Jump to content

Rulment Amortizor Si Bucsa Brat


snack
 Share

Postare recomandată

As dori sa stiu daca e bine ca dupa ce schimbi bucsa de cauciuc si rulmentul de presiune de la amortizor cand iau acum viraj aud un sunet gen cauciuc pe tabla.Vreau sa precizez ca am pus pe partea exterioara a bucsei care vine in contact cu caroseria putina vaselina ,poate sa fie de acolo ceva?Si am pb cu bucsa de la brat ,de diametru mare,deoarece cand trag cu ranga de ea ,si masina ii ridicata pe elevator, se modifica distanta dintre roata si prag vizibil.Aici sunt 2 tipuri cu guler sau fara,eu am vazut ca pe partea dreapta am fara guler si pe stanga am cu guler..de care trebuie sa cumpar?Se pot pune ambele pe acelasi brat?Ca sa dau jos bucsa veche si sa pun aia noua imi trebuie ceva prese sau merge si fara ?mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mersi de site..am inteles din poze ca am nevoie si eu de un cilindru asemanator sa scot bucsa.O sa fac ceva masuratori sa vad ce dimensiune exacta sa aibe atat la interior ca si la exterior.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am fost astazi si am intrebat in mai multe locuri si aproape toti mi-au zis ca nu am montat bine adica talerul de sub bucsa.Am uitat sa precizez ca piulita nu a mai putut sa o strang asa mult ca inainte sa o desfac(piulita care vine sus cand pe ax).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai am o intrebare tot legat de aplicatia asta.Daca dai jos amortizorul din cele doua suruburi de la amortizor ,deasupra la disc, ii dereglezi perpendicularitatea rotii?adica si unghiul de inclinare al rotii fata de sol?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca il desfaci de la fuzeta,da, se modifica unghiul de cadere a-l rotii

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si in cazul asta trebuie refacuta geometria ca si eu vreau sa schimb amortizoarele fata , se poate desface si fara a strica geometria ?!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu se poate scoate amortizorul fara sa umbli la suruburile alea.. ca-s prinse de el. Cel mult sa faci niste semne ca sa poti pune cat de cat cum era initial dar tot nu va iesi perfect unghiul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!