Jump to content

My "black Beauty"

VAG4Ever

Postare recomandată

Va prezint masina mea "Black Beauty" Vw Golf V Trendline Black Magic-pearl,an2005,1.9TDI 77Kw,5trepte,adus anul trecut din Germania.

Dotari:

-Climatronic

-Bord computer

-Geamuri electrice fata

-Scaune cu reglaj in inaltime si lombar incalzite

-RCD 500 MP3 cu magazie si 8boxe

-Cotiera

-Spalator faruri

-Proiectoare ceata

-ESP

-10 Airbaguri

-Jante aliaj FSW Nero 01 16" cu anvelope GoodYear Excellence.

Cam atat pe scurt,am in plan pe viitorul apropiat si mici upgreduri,tuning.

Va tin la curent...

Acum gata cu povesti vin pozele...

img01241024x768jm1.th.jpg

img01261024x768gq0.th.jpg

img01331024x768he3.th.jpg

img01371024x768oh0.th.jpg

img01441024x768tk2.th.jpg

img01491024x768xw3.th.jpg

img01551024x768wk5.th.jpg

img01661280x609mz6.th.jpg

img01761024x768vb8.th.jpg

img01791024x768vu0.th.jpg

Ultima zapada in Martie:

mar6420081024x768tx0.th.jpg

Modificat de VAG4Ever
Link către comentariu

Frumoasa masina, exact ca a mea, si de aceeasi varsta :D

Ce planuri ai pentru viitor in privinta modificarilor?

Pune-i folie pe geamuri ca schimba total aspectul masinii

Cat mai multi km fara evenimente :P

Link către comentariu

Merci mult Auras.

Da,o sa pun folie numai ca nu gasesc in zona o firma care sa faca o lucrare ca lumea :banghead:

Ca planuri de viitor apropiat ar fi:folie,fusta spate GTI,volan Sport piele GTI,pedale GTI,manere cromate etc,totul depinde de timp si de bani :rolleyes:

Modificat de VAG4Ever
Link către comentariu

Sa nu faci prostia sa-i pui masinii manere cromate ca mi se pare ca la Golf 5 vin urat tare, chiar ieri am vazut o masina exact ca a noastra si cu manere cromate si arata foarte rau, poate reusesc zilele urmatoare sa-i fac poze si sa iti arat despre ce vorbesc.

Ca un sfat pune si vopseste-i etrierii de la frane in rosu ca da bine din lateral cu lampile masinii care sunt tot rosii, eu maine daca e vreme frumoasa ma apuc de treaba

Referitor la volanul de piele de Gti, mai trebuie facute modificari ceva, cat costa asa ceva cu tot cu airbag ca am vazut ca ai volan ca al meu in 4 spite si deci nu merge, un airbag ptr volan cu 3 spite e minim 250-300E ceea ce mi se pare exagerat , daca mai pui si pretul volanului unde ajungi? Te intreb asta deoarece si eu as fi tentat de asa un volan, dar la asa costuri mai bine fac altceva cu banii, de ex un Mfd2

Ce i-ar mai trebui masinii-o suspensie sport sau macar arcuri sport ca mi se pare cam cocotata, si eu vreau asa ceva dar mi-e cam teama ca pe unde merg eu sunt drumuri foarte proaste, tu ce parere ai?

Link către comentariu

Nu stiu,manere cromate am vazut pe masina unei cunostinte tot negru si arata bine, e adevarat ca era un Golf4,dar nimic nu e batuta in cuie,mai vad cum fac.

Pai am uitat sa mentionez ca vreau sa vopsesc si etrierii in rosu cand imi permite timpul de afara :D

Volan GTI cu airbag am vazut pe ebay cu 350E. eu zic ca merita.

Imi place cum e suspensia normala,nu am de gand sa modific din cauza drumurilor proaste pe la noi,de aia nu am pus si jante mai mari ca e pacat sa distrug,eu zic ca limita e 16" pe drumurile patriei daca tii la masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!