Jump to content

Demontare Trapa... Pas Cu Pas

Asterix
 Share

Postare recomandată

salut, daca mai este cineva activ aici in acest topic as avea si eu nevoie de putin ajutor va rog...

la mine trapa functioneaza pe jumatate, adica la deschidere merge fara pb dar la inchidere face figuri. cand dau de maner sa o inchid in primul rand se simte ca trage mai greu ca la deschidere, apoi se observa ca partea dreapta a trapei ramane oarecum in urma. daca o ajut sa culiseze tragand de partea dreapta totul este ok, nu mai trage greu insa la final daca te uiti din exterior la trapa, desi partea din spate ar trebui sa se ridice in sincron, coltul din spate-dreapta al trapei nu este complet ridicat lasand un spatiu de ~1mm ... am incercat in fel si chip sa ajut acel colt sa se ridice tragand si impingand din toate unghiurile insa degeaba...

mentionez ca defectul a aparut dupa ce un prieten a fortat trapa iarna asta. era ger, chederul era lipit de caroserie, nu si-a dat seama si a fortat sa o deschida... de aici au aparut si problemele la trapa...

am incercat sa o desfac sa depistez pb insa nu m-am prea descurcat....din ce am citit pe aici trebuie declipsata partea int de partea ext care sunt prinse cu cele 5 clipsuri insa desi am tras de centru nu s-a desfacut, nici nu am fortat prea tare ptr a nu strica altceva...

de asemenea am mai citit aici ca trebuie sa se vada cablurile de tragere pe ambele parti, ei bine, la mine daca deschid trapa maxim se vede doar pe partea stg, pe partea dreapta unde este coltul cu pb nu se vede acel "arc spiralat" ... sa fie asta cauza?

daca asta e pb va rog tare mult, orice frimitura de informatie este binevenita si apreciata...as vrea sa ma descurc singur decat sa merg la service sa fiu talharit...

ID Ymess: remi.inside

multumesc anticipat! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

catalinrx25

Cu siguranta  capatul cablului care ramane in urma  s-a rupt.

Eu am aceeasi problema cu trapa.

Modificat de catalinrx25
Link către comentariu

Salut,aceeasi problema am avut-o si eu la MK2,si era cablul de pe partea dreapta rupt.

Ca sa o demontezi respectii pasii care-i gasesesti mai sus postati de un coleg si vei reusi (eu am reusit),iar pentru cablu intreaba colegii care dezmembreaza golf/jetta.

Modificat de alex_87
Link către comentariu

...iar pentru cablu intreaba colegii care dezmembreaza golf/jetta.

sa inteleg ca la magazinul de piese auto nu gasesc asa ceva? :(

Link către comentariu

• 4 weeks later...

are idee cineva daca trapa electrica de pe mk3 se potriveste plug and play pe mk2 ?  sau daca nu a incercat cineva sa faca pe mk2 trapa electrica? 

cateva poze ar fi de prea mare folos , ms

Link către comentariu

nu se baga nimeni cu un raspuns?

Link către comentariu

• 2 months later...

Nu merge de golf 3! Am inteles ca de audi 80 ar merge dar asta din auzite...nu am incercat personal..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!