Jump to content

Plasticul De Pe Usa Haionului


shakeru06
 Share

Postare recomandată

Am o problema....ieri am vazut ca nu-mi mai mergea sprituitoarea de pe luneta ,am zis ok este infundata,dar cand am deschis haionul surpriza :icon_thumright: curgea apa din usa...nu as vrea sa desfac acel plastic fara sa stiu cam cum este prins

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

e treaba imputita.... trebuie o surubelnita ff lunga ca sa desfaci clipsurile..... bafta

post-4720-1206127999_thumb.png

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

intr-adevar, foarte imputita treaba... mai ales cand trebuie sa il pui la loc.

FOARTE IMPORTANT!

Daca observati umezeala sau bratul stergatorului se misca greu trebuie sa desfaceti de urgenta sau sa nu mai folositi pana desfaceti deoarece riscati sa fiti nevoiti sa cummparati alt motoras. Problema este clasica si des intalnita atat la leon 1 cat si la golf 4!

Poza din post-ul de mai sus este ok. Dupa ce desfaceti cele 2 suruburi incepe partea grea(cea cu clemele). Eu am tras intr-adevar cu ajutorul uneii surubelnite dar ele au iesit destul de greu, si suportul de plastic de la 2 din ele s-a rupt(nu e o problema pt ca nu se vede si se tine bine in cele ramase.

Apoi trebuie sa scoateti bratul stergatorului.(la mine a iesit usor dar la altii destul de greu, a fost nevoie de o o presa)

Dupa ce ati dat jos si plasticul se vede motorasul care e prins in 3 suruburi. Se observa de asemenea furtunasul de apa care intra in el si poate fi plesnit la intrare(ar fi bine sa fie asa ca se remediaza usor). Apoi desfaceti motorasul(acele vreo 6 parca suruburi) si problema cea mai des intalnita este urmatoarea: Bratul care antreneaza stergatorul, are in interiorul lui o teava foarte subtire pt apa si care de obicei se rupe. Ca sa scoateti acea teava trebuie sa dati jos stutul prin care iese apa. Mi-e mi-a lipit-o cineva dar cred ca se poate repara si cu un furtun.

Cam asta ar fi, apoi trebuie pus la loc plasticul, lucru extrem de dificil... pana intra toate clemele alea la loc....

Bafta si nu va apucati singur de treaba!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vreau sa va multumesc ! am rezolvat problema intradevar chinuri pana reusesti sa desfaci capitonajul (eu l-am desfacut doar pe jumatate)imi era iesit furtunasul din acel conector pe care eu sincer nu stiu de ce l-au pus... Salutari si numai bine :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!