Jump to content

Golf V 1.4 Tsi 122cp

tzakapaka

Postare recomandată

Dupa 2 luni de asteptare... si cativa ani de vise, am placerea sa va prezint si eu masinuta mea :P

Este vorba de un Golf V, mezinul familiei TSI, 1.4 122CP, Tornado Red, varianta de echipare Comfortline si cateva optionale:

- Volan piele 3 spite, maneta frana de mana si schimbator de viteze imbracate in piele

- Scaune fata incalzite, indicator de bord pentru semnalizarea nivelului minim al lichidului de spalare, instalatie de spalare faruri, duze pentru spalarea parbrizului incalzite

- Cotiera mijloc fata cu spatiu de depozitare si 2 guri de ventilatie

- Computer de bord "Plus"

- Aer Conditionat "Climatronic"

- Radio CD cu functie MP3, 8 incinte acustice fata / spate

- Lumini si vizibilitate 1 (oglinda retrovizoare interioara cu sistem automat antiorbire, lumini la picioare fata, functie Coming Home / Leaving Home, senzor de ploaie )

dscf0243editedcv6.th.jpg dscf0231editedbr4.th.jpg dscf0232editeded9.th.jpg dscf0230editedsa5.th.jpg

dscf0233editeddh0.th.jpg dscf0234editedvv1.th.jpg dscf0242editedmr3.th.jpg dscf0229editedvk6.th.jpg

dscf0244editedfv5.th.jpg dscf0246editedfo2.th.jpg dscf0247editedka9.th.jpg dscf0248editedyk2.th.jpg

nu are rost sa incep sa o ridic in slavi... incerc sa imi temperez entuziasmul pentru ca relatia noastra nu are decat o zi si stiti foarte bine cum e la inceput :rolleyes: si pe cat posibil voi reveni periodic cu pareri, noi poze, eventuale modificari, etc...

sfarsitul episodului 1 :))

din episodul urmator: impresii dupa luna de miere :))

Link către comentariu

Felicitari tzaka , sa-auzim numai de bine si s-o stapanesti sanatos.. :icon_thumright:

P.S: ce parere ai despre motor ?

Modificat de mOFO
Link către comentariu

Aproape ca seamana leit cu cea care o astept eu. :(

La mine o sa mai fie manerele si bandourile rosii, jantele o sa fie pe 16 si la interior va mai fi in plus DSG7, volanul mutifunctional cu padele si RCD 500, dar aproape ca o visez. :rolleyes: Eu mai am de asteptat in schimb vreo luna pentru asta, asa ca sa te bucuri cat mai mult de ea si sa ai parte numai de drumuri bune si fara incidente.

Link către comentariu

thanks ppl

planuri de viitor sunt... un tuning usor gen praguri "marca" dudu, faruri xenon si cu led pe spate, un mic subwoofer iar pe termen mai lung as vrea sa schimb jantele si sa pun un chip... noi sa fim sanatosi ca ne descurcam cu restu

motorul la prima impresie e super... nu am facut decat 100 km de joi seara pana azi, dar maine incep un mic tur Brasov-Piatra Neamt-Bucuresti si voi putea spune mai multe :)

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos! Astept noutati, ca vreau si eu un VW cu motorul asta...

La cat mai multi km

Link către comentariu

Foarte frumos, domnu`, s-o stapanesti sanatos si fara limita de kilometri, sa ai parte de ea si s-o indragesti cum fac eu!!!!!! Impresiile nu-si au rostul, acuma bucura-te de ea asa cum e!!!!!!!! Si sa auzim de bine! Impresii dupa ce modificam masinile, mai intai rodajul!!!!!! :D

Link către comentariu

foarte frumoasa, sa te bucuri de ea :D

nu cumva ai si oglinzi rabatabile electric in pachetul de Lumini si vizibilitate?

Link către comentariu

Felicitari, foarte frumoasa masina, stiu ca a fost grea asteptarea. :P

Link către comentariu

Frumoasa masina! sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme! spune.mi te rog si mie consumul a mai scazut... pe viitor ma gandesc la diesel pt ca a crescut pretul motorinei.. plus ca intretinerea e scumpa, asa ca 1.4tsi 122cp mi se pare cea mai buna alegere.

Modificat de Paul_VW
Link către comentariu

Radu C. - nu, la lumini si vizibilitate 1 nu sunt incluse oglinzile rabatabile

Paul_VW - in prima suta de kilometri, mers urban trafic destul de intens, plus Brasov-Predeal pe Timis si intoarcere la Brasov pe Paraul Rece( plus 5 km de "testat" masina la 160-190 :angry: ) consumul era la 9.6

astazi la 397 de km cat are masina, traseul de mai sus plus Brasov-Bacau-Piatra Neamt, cine stie traseul... cu 2 benzi, Oituz si depasiri frecvente, mers in afara sub 3000 de ture, undeva la 120-130 km/h, consumul arata 5.9... ce mai pot comenta... e mai mult decat rezonabil -_-

maine fac Piatra Neamt - Bucuresti si revin cu un update

pt cei ce inca stau in dubii referitor la acest motor... GO GO GO, si nu luati pe cuvant ce zic eu, ci toate parerile posesorilor de 122CP

Link către comentariu

Da un semn cand treci prin Bacau!

Modificat de TSI 122 ciupi
Link către comentariu

TSI 122 ciupi - eram prin Bacau pe la 9.30 :) dormeai? :P oricum o sa trec frecvent asa ca ramane pe data viitoare

update la consum: Piatra Neamt - Bacau - Bucuresti - 6.3 si cu media de 5.9 ieri iese un super 6.1

am facut si metoda plin plin si iese exact la fel!

am deja 750 km... juma de rodaj :offtopic:

Link către comentariu
Velocity_Warrior

tzakapaka - Ura domnle' ura !!! In sfarsit, dupa cam 4 luni in care ne-am vorbit, ciondanit, impartasit impresiile pe topicul "Golf V 1.4 Tsi - 122 Cp, Comanda, livrare, pret" deschis de tine care a ajuns in asa scurt timp la aproape 30 de pagini ai intrat si tu in posesia masinutei.

Multata sanatate, spor in condus, grija mare de ea si numai bine.

Cu prima ocazie cand ajung in Piatra (am si yo rude pe acolo) ne cautam daca o sa fii si tu pe acolo si o sa trec si pe la TSI 122 ciupi ;)

Cred ca primul care o sa beneficieze de modificare la motor voi fi eu pentru ca la mine motorasul are de tras dupa el un "tanc", oricum va dati seama ca abia astept si eu sa vad cum isi da aere pe sosea :Driver:

Azi cand ma intorceam de la tara, am depasit la un moment dat un golfulet, dau sa depasesc si tocmai atunci i-a aparut si lui in fata un biliclist (eu le-as lua capul la astia) si a intrat si el intr-o depasire scurta si cand am ajuns aproape de "fusta" lui am vazut acel TSI (sper sa fi fost vorba de cel de 122) si cu nr rosu (de rodaj). Oricum eu chiar daca conduc o dacioara ma infing in ea si de multe ori isi face treaba. Omu cu golfuletu cred ca era si in rodaj si era si in sat si de aia o lasase asa usor ca altfel nu aveam NICIO sansa!

Mult succes in toate ! ;)

Link către comentariu

@tzakapaka - vezi ca miercuri am concert in Piatra. Te invit la teatru, la un mic spectacol de muzica clasica :D !

Modificat de TSI 122 ciupi
Link către comentariu

thx Velocity_Warrior... si eu am nr rosu temporar, de BV...

din pacate eram doar in trecere prin Piatra Neamt, in rest ma gasiti la Bucuresti :) in trafic o sa fiu :rolleyes:

aseara am iesit cu gasca sa le arat masinutza si rodaj sau nu nu am reusit sa rezist in fata lor sa vedem ce poate... pe Kiseleff binenteles, la semafor am dat un "scart" de toata frumusetea... motorul e senzational... ne intrebam daca asta e asa cum o fi cel de 140... ca sa nu mai vorbim de 170 :)

ma bucur ca masina a venit cu anvelope de vara si nu all season, si din ce m-am uitat eu pe site-ul lor nu sunt chiar slabe, Pirelli P6000

Link către comentariu

in acest weekend a primit "botezul" de acu o cheama SCUFY :lol: ... si a fost la salonul de cosmetica drept cadou

29032008pl4.th.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

FF frumoasa!

I'm a sucker for TornadoRed ! :(

Link către comentariu

sincer sa fiu dudu pozele cu masina ta au avut un rol important in alegerea culorii... initial plecasem pe sunset-red :P

dar sincer ma felicit pentru alegerea facuta... iar acum tot de la tine ca inspiratie planuiesc si eu in curand pragurile negre :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Imi place culoarea. Ne poti spune te rog cat a costat masina ? Ce are in plus BC+ ?

Link către comentariu

superba masina,mai ales motorul.incerc sa aflu cat mai multe pt a-l convinge pe tatal meu sa dea drumu la buget.momentan nu pot decat sa visez la un tsi.

sunt curios cum trage motorasu de la 140km in sus.are ''zvac''?

constat ca ai un consum similar cu cel pe care il am eu la 1.9 tdi 90cp.

iti doresc sa ai parte de ea si sa fii ferit de evenimente sau probleme de orice fel

Link către comentariu

carstos - masina a ajuns in jur de 18.500 DDP... despre BC+ pot sa iti spun ca este superb, este un fel de mini PC :)... ce are in plus fata de BC, este in primul rand displayul care face toti banii iar ca functii nu stiu sa iti zic exact ce are in plus pentru ca nu am experienta cu un BC normal, dar vezi ca exista un topic special dedicat BC unde vei gasi toate informatiile necesare

TIBI_84 - thx - trebuie sa il convingi pentru ca face toti banii :P... intradevar motorul este o bijuterie... am incercat sa nu merg prea tare cu el pentru ca inca mai am 500km de rodaj, insa nu am rezistat pe o portiune sa il testez... si sincer are "zvac" si la 160 si destul de mare zic eu... dar in curand va intra in teste :(

consumul a mai crescut pentru ca e inevitabil in Bucuresti plus zilele astea cu summitul... de fapt aici e testul cel mare, in afara sunt foarte multumit dar vreau sa fac o medie doar in Bucuresti si pana acum nu prea am avut timp

Link către comentariu

Ai scut de metal la masina ? Din cate am inteles de la dealer se poate monta separat pt 1500 RON. Mi se pare enorm pt un scut. Iar daca nu-l ai iei un bolovan ... trist

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!