Jump to content

Vw Polo Atractive 1.4tdi 70cp

Patkos Csaba

Postare recomandată

In urma cu 2 zile, la ora 21 seara am devenit feirictul proprietar al unui VW Polo Atractive nou-nout. Intr-ucat era o zi de miercuri inca nu am apucat sa-i fac poze, voi reveni in curand si cu poze, sper sa prind vreme faina pe weekend.

Masinuta e varianta serie cu dotarile de fabrica:

- Clima climatic (din ala obisnuit)

- Radio/CD player

- Servo directie si frane

- ABS

... etc.

Si cateva extra-uri:

- airbag-uri laterale

- pachet de drumuri grele

Pret total 14.043 euro, tva inclus, fara taxe de inmatriculare.

Dupa doua zile de umblat prin oras - sper ca in weekend sa-l scot la plimbare un pic - mi se pare foarte faina.

Pentru mine este "o racheta" pe langa ce am condus pana acum. Acum am facut primul contact cu tehnologia servo, cu abs si sunt innebunit dupa toate chichitele de inauntru (ex. se aprind singur becurile cand scot cheia din contact ... etc.)

Singurul lucru ce mi se pare tare ciudat este zgomotul motorul. Eu vin din lumea benzinarilor, iar acum, cand a venit momentul sa-mi cumpar si eu o masina, am ales diesel. Acum mi se pare ca "toarce" cam prea tare. La voi cam cat de tare se aude dieselul pe Polo? In special pe relantina si pe turatii pana in 1500rpm este mai tare, dupa aia se cam linisteste.

Imi place foarte mult ideea la radio cu optiunea "Gala" ce regleaza sonorul in functie de viteza, abia astept sa-l incerc :rolleyes:

Sfaturi pentru un proprietar care e la prima masina? ( nu si la prima condusa, de 10 ani conduc ... numai ca erau masini de firma si ale parintilor ) ... si alte sfaturi decat ce sunt in manual, alea le-am citit deja :P

Voi reveni cu poze de indata ce apuc sa fac cateva.

PS: sunt nou pe forum, m-am inscris abia ieri (20.03.2008) si sunt incantat de tot ce am vazut aici pana acum.

Link către comentariu

Asa e, un mic tractoras, te obisnuiesti cu zgomotul, mie chiar imi place.

Si daca ii mai inmultesti calutii, la 90, fuge de rupe..

Link către comentariu

Iata si singurele poze ce am facut acum ... in casa ... cheile, cu un breloc mai hazliu cumparat azi.

post-23711-1206124161_thumb.jpg

post-23711-1206124171_thumb.jpg

Link către comentariu

Succes pe strazi! Daca citesti pe acest forum vei afla destule lucruri utile... :rolleyes:

Si a mea face ceva zgomot...Deh e si de clasa mica si alta e izolarea fonica... :( Plus ca motorul e in 3 cilindri si nu se echilibreaza prea bine ca sa aia un sunte rotund :blink:

Dar si daca toarce tar gandste-te ca toarec a putere :somnmare:

Sa te feresti de gropi (macar cele mari) si de borduri. Fac rau, pe langa altele, suportilor de motor.

Si ca sa fiu ontopic...Sa fiti sanatosi:) si tu si ea si tori cei care merg in ea !

Numai bine! Astepam poze....

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Poze noaptea ... in seara asta ... voi posta de mai multe ori ca e limitarea asta de 550K/post.Unele poze le-am micsorat un pic si am mai modificat ca mi-au iesit miscate ... e greu sa faci poze noaptea fara blit cu un aparat mai batranel.... vad ca posturile se comaseaza ... scuze daca textul per ansamblu va fi mai haotic.

post-23711-1206138970_thumb.jpg

post-23711-1206139006_thumb.jpg

post-23711-1206139098_thumb.jpg

post-23711-1206139287_thumb.jpg

Link către comentariu

voi reveni si cu poze ziua ... poate trag si o spalare de masina inainte ... dar cum la meteo a zis ploi pe weekend in Timisoara :D

post-23711-1206139490_thumb.jpg

post-23711-1206139690_thumb.jpg

Link către comentariu

nu te grabi sa o speli...:) si ai grija unde o parchezi :)

:blink:

Frumoasa! si culoarea o prinde. Daca ii pui niste jante o sa fie si mai frumoasa! Draguta plafoniera...eu am una simpla.

Sa ai KM fara probleme si sa ii faci cu placere! ;)

Link către comentariu

Iata si o poza facuta din geamul de la bucatarie (et 3.).

post-23711-1206203675_thumb.jpg

Link către comentariu

Ce de Polo albastrii :angry:

S-o stapanesti sanatos.

P.S. a mea este EXACT aceeasi culoare

Link către comentariu

Abia stept sa treaca odata vremea asta ploioasa sa-i fac niste poze faine, la soare, la lumina :angry:

Din pacate pe toata saptamana viitoare se anunta vreme rea, frig si chiar lapovita ... DA la Timisoara, conform weather.com.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!