Jump to content

Vw Tiguan Vs Honda Crv Vs Mitsubishi Outlander

victor_mania
 Share

Postare recomandată

Chiar as vrea sa vad voi ce parere aveti. aia de la motorplay au facut un comparativ incorect. cel putin eu nu sunt de acord sa tarasti prin noroi VW in halu' asta. pielea bej e foarte tare frate si bordu' nu e copiat dupa golf v. nu e destul de evident :icon_bounce: . Adica cum sa spui ca e o masina buna doar pentru ca are spatiu pentru toata familia... buei!! :Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Chiar as vrea sa vad voi ce parere aveti. aia de la motorplay au facut un comparativ incorect. cel putin eu nu sunt de acord sa tarasti prin noroi VW in halu' asta. pielea bej e foarte tare frate si bordu' nu e copiat dupa golf v. nu e destul de evident :angry: . Adica cum sa spui ca e o masina buna doar pentru ca are spatiu pentru toata familia... buei!! :blink:

Chill man. Fiecare are dreptul sa scrie ce vrea. Pana la urma traim intr-o lume libera, si presa asta face. :)) Mie-mi plac toate trei daca ar fi sa ma intrebi asa. Am citit si eu. Subiectiv, dar hei, e chiar funny. Eu spre exemplu nu am fost de acord la faza cu silentiozitatea la Tiguan. Si nu, chiar nu zici ca are motor electric. :) :lol:

Link către comentariu

Am mai vazut astfel de articole scrise la modul haios si care contin comentarii exclusiv subiective... Mai multe exemple puteti gasi in sectiunea Tiguan, la topiculTeste realizate de revistele auto. De asemenea, comparatii si pareri pro si contra sunt prezentate si in acest topic: Tiguan versus concurenta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!