Jump to content

Vw Bora

Guest bullseye

Postare recomandată

Guest bullseye

salut,

sunt proaspat posesor de vw bora an 2004, motor 1.9 tdi cod alh, 90cp, cumparata din romania in acelasi an de fabricatie..era printre ultimele ramase, fiind luata la acea oferta de sfarsit de generatie.dotarile presupun ca le stiti, sunt de baza, abs, servo, oglinzi incalzite si electrice, geamuri electrice fata/spate, a/c manual, radio beta 2x20..acum urmeaza sa imi intre pe mana in urma unor mici reparatii, avand probleme cu scutul motorului care a fost spart, alaturi de spoilerul fata, agatat intr-o bordura mai inalta.. o problema generala la acest tip de masina din cate am vazut rolleyes.gif .

acum din cate am condus-o, am observat anumite probleme si as dori sa stiu daca se poate imbunatati din anumite puncte de vedere:

1.suspensiile sunt foarte moi, daca faci stanga dreapta, zici ca esti intr-o barca..te ia ameteala dupa primele 5 curbe blink.gif .se pot schimba, ptr mai multa stabilitate, cu unele mai rigide, nu neaparat sportive?daca da, ce recomandari aveti?

2.usile fac un troncanit ciudat la inchidere, parca se lovesc fier pe fier,iar antifonarea lasa de dorit.sunt sanse sa se poata rezolva lucrul acesta?mai ales ca masina are sub 50 d mii d km.. mad.gif

3.interiorul fiind de culoare gri, se murdareste foarte repede, deja sunt vizibile numeroase pete..exista huse care se pot cumpara special ptr bora?adica sa se potriveasca perfect, fara sa curga de pe scaune..

4.lipsa cotierei mai este o problema.se gaseste de cumparat, eventual originala, fara alte improvizatii gen surub si piulita?

mersi , o sa revin mai incolo cu poze..

Link către comentariu

Spune-mi, te rog, ce nu ai inteles din ce ti s-a raspuns in primul topic?

Link către comentariu
Guest bullseye

am inteles ce sa spus si am inteles ca se poate posta aici.mentionez ca elimin ultimele 2 probleme la care am gasit rezovlare intre timp, in urma cautarilor, dar la primele 2 nimic, dupa o ora petrecuta p forum..

sectiunea parca s chema masina mea, si am postat probleme care le am de cand am luat-o.nu inteleg care este rostul replyurilor astora gen "cauta", din moment ce fiecare are probleme specifice si unice poate, la masina lui..

nu se poate da un raspuns coerent si logic?sau faceti economie de cuvinte?

mersi oricum pentru ajutor

Link către comentariu
  • Administrator

Asta scrie la inceputul acestei arii:

In aria "Masina mea" este permisa discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic. Sunt interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

De asemeni, avand in vedere natura mai "speciala" a discutiilor din aceasta arie, moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge orice post fara explicatii suplimentare. Eventualele reclamatii pe aceasta tema nu vor fi luate in considerare.

BTW, Bogdan nu ti-a recomandat decat sa cauti rezolvare in topicurile specifice fiecarei probleme, in nici un caz sa deschizi aici un topic cu aceleasi subiecte sau probleme.

In alta ordine de idei, daca, virgula, cautai cu interes ai fi gasit urmatoarele topic-uri:

1. Curatare si intretinere tapiterii textile si din piele. - pentru problema a treia ridicata de tine.

2. [VAND] cotiere golf, bora, passat,... discutii doar despre cotiere

Enjoy.

Link către comentariu
Guest bullseye

ma, eu acum nu am venit cu scandal pe forum, dar e asa greu sa vorbim ca oamenii normali, fara sa facem pe desteptii?am avut si eu niste rugaminti, vroiam doar un raspuns scurt..

daca tot dai reply, teai obosit sa citesti macar ce am postat?

iti copiez eu daca nu :"mentionez ca elimin ultimele 2 probleme la care am gasit rezovlare intre timp, in urma cautarilor, dar la primele 2 nimic, dupa o ora petrecuta p forum.."

asta insemna ca am rezolvat cu cotiera si spalarea, care oricum nu sunt probleme majore..

de suspensii am tot cautat, nu vreau in nici un caz unele sport, doar unele ptr stabilitate,masina intrand in balans rau, dupa 2 trageri consecutive de volan..nu am gasit nimic de genul

de usi am cautat de asemenea, nimeni nu am mai vazut cu problema sunetului ciudat la inchidere..

daca tot vor urma replyuri de genul cauta sau nai inteles, ma retrag, si voi incerca sa solutionez singur aceste aspecte, ca nu mai am rabdare..

Modificat de bullseye
Link către comentariu

bullseye, ti-am trecut cu vederea topicul in care ai pus probleme multiple.

Dar vad ca recidivezi, si iti spun si de ce:

- In aria "Masina mea" este permisa discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic. Sunt interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

- Regulament, 4. a) Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!