Jump to content

Bieleta Si Rulment

maniagolf
 Share

Postare recomandată

la revizia facuta la skoda mi-au spus ca bieleta e cu joc si un rulment pe dreapta fata de asemenea...acum nu stiu daca e imperios sa fie schimbate.Spun asta pentru ca am facut pana acum cam 1800km si nu am simtit nimic in neregula la masina( poate doar faptul ca trage putin dreapta).Ce sfat imi dati?...daca as fi 100% sigur ca cei de la service chiar recomanda pe bune sa fie schimbate asa face treaba asta...dat tot ma gandesc ca e vb de bani la mijloc si sincer nu am chef sa bag bani in masina de pe acum.

Ms.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mergi si la alt service si verifica masina. Daca diagnosticul va fi similar, trebuie actionat. 1800 km de cand o ai, de noua, sau de la revizie?

Link către comentariu

Mergi si la alt service si verifica masina. Daca diagnosticul va fi similar, trebuie actionat. 1800 km de cand o ai, de noua, sau de la revizie?

scuze...masina avea 99000 km cand am facut revizia...acum are 10100.

Link către comentariu

scuze...masina avea 99000 km cand am facut revizia...acum are 10100.

Eu zic ca nu e de joaca cu bieleta si rulmentul ...mai verifica si la alt service si vezi cum sta treaba ,stii ca daca se rapune bieleta :icon_thumright: .Si idee este ca daca tot amani o bieleta azi un rulment maine vor fii afectate si alte componente ale masini!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu te-as sfatui sa le schimbi, nu sunt atat de scumpe piesele, iar daca o tii din scurt nu ai probleme cu ea, iar daca trage dreapta verifica presiunea in pneuri si pune-o pe calculator pentru ca in curand o sa inceapa sa-ti manance cauciucul pe partea exterioare.

Link către comentariu

am fost cu masina la alt service unde am facut si directia...masina stand cam 2 ani pe loc nu stiu ce surub de la bieleta(asa cum am inteles eu) era blocat...tipul mi-a spus ca nu are joc altfel as fi simtit in volan.Cu directia a ramas cica unghiul de fuga deplasat cu aproape un grad...nu a avut ce sa-i faca, cauze fiind multiple:lovita, bordura, groapa mai mare...concluzia:"merge asa daca nu iei curbele sportiv iar dupa 40-50 mii sa schimb fuzeta si....inca ceva".A luat si el masina in proba pt ca eu o tineam pe a mea ca aia de la skoda au spus ca bieleta are joc dar a a spus ca nu are cum aiba joc.In fine...daca am sa simt ceva jocuri in volan atunci mai caut si alt service...deja e cota de 1-1.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!