Jump to content

Probleme La Ambreiaj


silviustan
 Share

Postare recomandată

bonsoir,

am un golf 3Td variant din '95 la care trebuie schimbat kitul de abreiaj.

am defacut toate suruburile de prindere ale cutiei de pe suporti insa nu pot scoate cutia din cauza faptului ca prinderea de pe cutie a planetarei se propteste in volant....mai trebuie demontat si altceva? :offtopic:

sa dau jos si motoru n-am nici un chef..

cum se face?care-i spilu....

:D am tras de cutie toata dup-amiaza si n-am reusit sa o scot de acolo....

...ma rog cum pot demonta cutia de pe masina?

multumesc anticipat!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mai incearca, si eu am schimbat si m-am chinuit pana am scos cutia, dar am reusit.Parca am pus cricul sub motor pe partea dreapta si am ridicat si in pozitia aceea am reusit sa scot cutia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In partea opusa cutiei de viteza se ridica motorul cu un crick sau daca este pe elevator se pune un suport sub baia de ulei (atentie ce suport se pune sa nu se sparga baia!!!) apoi se lasa mai jos elevatorul pana se ridica putin partea opusa cutiei si coboara partea unde este cutia. Pe scurt, ca sa scoti cutia de viteza trebuie "inclinat" motorul inspre cutia de viteza. Atunci cutia va iesi usor iar la montare se va monta usor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

invarte de volant ca tre sa aibe o scobitura

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc de ajutor!!!

in fine...am rausit....insa nu era ambreiaju ci s-a constatat ca este cutia "sparta"....oricum cand a facut "hodoronc-tronc" in mers am gasit resturi de rulment(d-ala pe ace)...

:rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Imi poate arata cineva o poza (din programul ETKA) referitoare la ambreiaj? M-a bagat cineva in ceata ca nu ar avea rulment de presiune. As dori sa vad inainte sa cumpar ca sa nu ma pacaleasca la magazin si sa imi dea cine stie ce . Sau daca este vreunul din baietii care si-au schimbat ambreiajul sa imi spuna exact daca la 1,6 ABU din 1994 are si rulment de presiune. Va rog frumos.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tu ai rulment de presiune ,l 1.4 SI 1.6 AU RULMENT..CE E PESTE NU AU RULMENT..e un fel de rulment dar seamana mai degraba cu o bucsa de ghidaj cu bile.

post-64586-0-91399600-1315212818_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am sa ma apuc si eu in weekend sa imi dau jos cutia sa schimb kitu de ambreiaj , din cate am inteles prima oara scot bateria electromotorul demontez suruburile toate de la cutie insa nu stiu cum se scot planetarele din cutie , daca stie cineva exact ordinea va rog sa ma ajutati si pe mine Multumesc Anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!