Jump to content

The New Rio :)

rio

Postare recomandată

Din pacate masina a primit o restilizare fortata..in noaptea de sambata spre duminica, ceva dobitoci ce n-au ce face cu timpu, s-au gandit sa-mi zgarie partea dreapta a masinii :sly:

Cand se mai indreapta vremea o sa merg s-o spal si sa dau zgarieturile cu creion corector si atunci o sa le fac si poze + pozele cu noile stopuri.

P.S.: Saptamana asta imi schimb si bujia care-mi face probleme si garnitura de la evacuare prin care iese fumu si imi baga iar inauntru..

Link către comentariu
  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rio

97

• JonDoe2

26

• B_U_T

13

• 66 JOK

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

, s-au gandit sa-mi zgarie partea dreapta a masinii :P

..fratele meu ....eu unu m-am obisnuit :Driver:

Link către comentariu

De vazut tot o sa se mai vada, dar nu la fel de tare. Asta e viata si astia sunt semenii nostrii..N-am de gand s-o vopsesc si apoi s-o gasesc iar la loc. O las asa pana ma hotarasc/am motive s-o vopsesc toata.

Jok :10[1]: stiu prea bine, dar la mine sunt mult mai mari si mai multe..

Link către comentariu
  • 1 month later...

A venit vara, asa ca am echipat masina cu noile cauciucuri de vara: Dunlop Sport Fast Response 91W de 225/55 R16

Primele impresii: - trage un pic mai slab

- consumul este un pic mai mare (diferenta este mica, dar este)

- stabilitate in curbe mult mai mare

- nu se mai simt asa tare toate denivelarile si gropile

Am reusit sa mai ascund si zgarieturile care le-am primit "cadou" si o sa pun si cateva poze "Before/After" sa va dati seama daca am rezolvat sau nu ceva :P si am pus becuri de semnalizare "cromate" pe stopuri, dar nu am poze cu ele :)

In rest masina merge super bine, trage la fel de bine (multumita lui Redfighter :D) si in curand o sa trebuiasca sa-i schimb discurile, dar inca nu stiu cu ce :)

Modificat de rio
Link către comentariu
  • 2 months later...

De cand nu am mai scris, masina a mai primit cateva cadouri..

- distributie noua

- pompa de tandem noua

- discuri de frana ATE

- placute de frana ATE

- schimbator nou OEM

- faruri noi OEM + folie de protectie

- proiectoare noi OEM + folie de protectie

- filtru de particule nou

- catalizator nou

- injectoare de Touareg R5 (2.5 TDI)

- radiator de clima nou

Impresii dupa toate schimbarile astea ?!..destule..Desi masina este resoftata la aprox. 160 CP, are un consum excelent (cel putin comparativ cu vechiul), adica undeva la 7.5-8 in oras si 5.5-6 afara fata de 10-11 in oras si 8-8.5 afara. Deci o scadere considerabila din punctul meu de vedere. Pompa de tandem s-a facut si ea simtita, dar nu in scopul problemei pentru care am schimbat-o. Dupa schimbarea ei, volanul merge mai usor (avand in vedere ca am si rotile de 225), iar frana se misca mult mai bine mai ales dupa ce am schimbat si discurile + placutele. Cat despre faruri si proiectoare...alta viata. Totul se vede intr-o alta lumina :D Sunt extrem de multumit de schimbarile facute (chiar daca mi-au golit in ultimul hal buzunarele) si implicit de masinuta per total. In curand vreau sa-i pun un alt soft un pic mai agresiv (pe la 175-180 CP) sa vad cum am si la ala consumul si sa decid cu care raman (stiu stiu...de aproape un an incerc sa dedic cu care soft sa raman..)

Oricum, per total masinuta e ca si noua din punct de vedere tehnic.

Planuri de viitor ar mai fi cateva, dar de bun simt..sau cel putin unlele :D iar lista cam asta e:

- boxele schimbate cu Hertz-uri

- volanul schimbat (este cam uzat al meu :()

- vopsita masina sau colantata (din cauza zgarieturilor..)

...si cam atat imi trece prin cap.. In curand o sa o duc la spalat si o sa-i mai fac o serie de poze s-o vedeti :)

P.S.: Stopurile ce le-am luat de la FK, o sa sufere o modificare saptamana viitoare...Sper sa iasa asa cum vreau si sa le pot pune cat de curand pe masina :)

Link către comentariu

schimbatorul a fost 28 euro

Mersi :D

Modificat de rio
Link către comentariu

...old friend , vad ca nu te lasi .... :beerchug:

... la folie cred ca o sa apelez si eu

Link către comentariu

pai cum sa ma las ? piticii au activitate continua (din pacate/fericire) :beerchug: Cat de curand posibil o sa vina si un filtru de aer custom :P Doar sa reusesc sa fac loc pentru el, sau sa gasim o solutie sa-l facem. Sper ca pana prin iulie sa-l am :D

Intre timp am mai pus softul de 175-180 CP si masina trage super bine, iar consumul este rezonabil. Maxim 8.5 in oras fata de 8 cat am avut cu primul soft, deci asta o sa ramana :D Abia astept sa-mi fac si filtru de aer si sa vad atunci cum se misca masinuta :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Cateva poze facute cu telefonu..nu prea stralucite, dar o sa incerc sa fac si ziua ca atunci vede bine telefonu si masina arata altfel :(

Modificat de rio
Link către comentariu

Foarte suparat. Rio si Redfighter, ale voastre parca sunt negre de suparare! Poate faceti o sedinta foto cu ambele.... :ceuameni:

Link către comentariu

O sa facem..doar sa-si termine si Luci masina :P

Link către comentariu

Poze facute ziua la stopuri..

Modificat de rio
Link către comentariu

Hai ma, ca Luci (ca si noi) nu o sa termine niciodata, cu modificarile :coolpics: . De cand astept pozele cu interiorul nou......

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Cat de curand o sa vina pozele si cu interiorul lui :coolpics: Cat si cu ambele masini :Driver:

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Super arata. ii lipseste un stergator spate de T5 pe brat de golf 5 :coolpics:

Link către comentariu

Hmm desi arata mai bine, nu prea as vrea ca nu sterge la fel de mult ca actualul. Eventual il dau jos ca si asa nu prea il folosesc :)

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Tin sa te contrazic. Daca folosesti lamela de T5 sterge putin mai mult ca cel original. Vezi topicul lui andricei din masina mea ca el are asa si sterge super. Eu am vazut live :)

Link către comentariu

In cazul asta o sa ma interesez si cand o sa se uzeze de tot stergatorul (l-am schimbat acum 1 an) o sa-l schimb :) Mersi de informatie

Link către comentariu

Foarte frumos arata masina cu toate modificarile aduse. Felicitari!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!