Jump to content

The New Rio :)

rio

Postare recomandată

Arata beton masina, de tras nu mai vorbim ;) La vladi nu i-ati mai facut poze?

Sa ai parte de ea Sorine

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rio

97

• JonDoe2

26

• B_U_T

13

• 66 JOK

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumosa masina si modificarile sunt cu bun gust si minte:D. Tinand cont ca este un variant si majoritatea se feresc de ele si mai ales sa le modifice eu te felicit pentru ce ai facut pana acum si ... succes mai departe :o

Link către comentariu
  • 7 months later...
  • 2 weeks later...

In sfarsit mai pot zice si eu cate ceva despre masinuta :blink:

Dupa ce am avut unele probleme cu ea (schimbat o-ringuri la injectoare, schimbat suporti motor, telescoape fata/spate si cap de planetara dreapta) am decis s-o resoftez :) Asa ca de ieri, masinuta are 170 CP si 380-390 Nm :D Sunt super multumit de cum trage, dar acum totul se rezuma la consum. Azi i-am facut plinul si astept sa vad la ce consum o sa ies :D

In rest, mi-am gasit stopurile mult ravnite si asteptate, iar saptamana viitoare sper sa le am in mana si sa le pot monta, iar apoi o sa urmeze o mini sedinta foto :)

Planuri de viitor:

-un eleron finut eventual

-faruri + proiectoare noi OEM (ca am un proiector spart si un far cu oglinda sustinuta de burete :D)

-volan imbracat in piele (ori sa cumpar unu, ori sa-l imbrac pe asta)

-o sonorizare mai buna (izolarea usilor si schimbatul boxelor cu unele mai performante amplificate cu o statie)

Si daca reusesc sa fac si astea, ma cam declar multumit. DEOCAMDATA :D

P.S.: S-ar putea sa-mi cam pice si ambreiaju, ca parca da semne de patinaj (artistic)

Modificat de rio
Link către comentariu

Bravo Sorine, in sfarsit ai reusit sa inmultesti calutii :) A ta vad ca o fatat mai rapid ca a mea, le-am dus deodata la monta amandoi :blink:

Modificat de Zabin
Link către comentariu

Din pacate, e a 2-a oara cand sunt dezamagit de nemti :icon_thumright: Azi am primit stopurile, dar nu sunt ce am comandat :icon_cool: Am primit ceva stopuri asemanatoare cu cele din anunt, dar nu ma atrag..

Maine o sa pun si poze cu ele..Sper sa rezolv cu bine si sa-mi trimita ce trebuie.

Link către comentariu
  • 1 month later...

In sfarsit a venit si la mine Mosu cu cadou bun :frigbaitata: Am primit stopurile bune (o sa vina si pozele) si am schimbat tot abreiaju..placa, volant, disc..etc..

Modelul de stopuri este acelasi cu ce am avut pe vechiul passat :icon_cool:

Poza este doar informativa :Driver:

Link către comentariu

Gusturile nu se discuta :frigbaitata: Oricum apreciez parerea.

Ideea este ca nu sunt nici eu 100% multumit de ele. Dar totusi sunt in proportie de cel putin 90% multumit. Mai spre primavara, vara am de gand sa vopsesc partea laterala a stopurilor in culoarea masinii ca sa nu se mai vada diferenta de negru si apoi eu zic ca o sa arate mult mai bine si o sa ma pot declara multumit in proportie de 99% :icon_cool:

Am mai pus o poza cu un passat gri si stopurile mele. Din pacate nu prea o sa pun curand cu masina pentru ca este extrem de jegoasa, iar vremea nu-mi prea inspira incredere s-o spal.

Link către comentariu

eventual poti pune folie neagra pe stopuri

dar nu stiu, pare prea kitsch... totusi passat variant este o masina serioasa, un mic panzer :offtopic:

sar in ochi acele stopuri colorate...

Link către comentariu

la asta ma gandesc sa fac la primavara vara. Sa le vopsesc pe margine ca si masina si sa le infoliez sa fie un pic, o tenta mai inchise...dar deocamdata le las asa..

Link către comentariu

Sunt de accord cu cei ce au postat mai sus,nu mi-o lua in nume de rau dar arata de 100x mai bine inainte..

Uite daca vrei ceva care din punctul meu de vedere arata excelent cat timp ai stopurile noi pe masina pe cele vechi modifica-le asa :

ar arata de milioane..

Dar cum gusturile nu se discuta iti urez sa le stapanesti sanatos si sa auzim de bine!

Link către comentariu

Deocamdata o las asa..zilele astea o sa vin si cu poze reale cu masina si stopurile ca sa va faceti o idee mai buna.

In primavara-vara (depinde si cand gasesc pe cineva sa se priceapa) am de gand sa modific stopurile astea. Sa le fac mai negre si sa pun led-uri pe ele, dar deocamdata nu fac nimic din cauza vremii, dar si pentru ca imi tot vin idei :)

And..no offence taken :D Sunt parerile voastre si vi le respect :angry:

Link către comentariu
  • 1 month later...

..bre ,frumoase stopurile dar cum zici si tu ....un joey mode sa mai "inegresti" cele doua cerculete ...spor la idei :blah_:

Link către comentariu

Jok, multumesc, o sa vina si joy mode-ul pt stopuri, dar prin primavara-vara..deocamdata ma multumesc cu ele asa.

But_Fns din pacate nu prea bine..ma scoate din tot pepenii. Are tot felu de probleme mici dar enervante..ba bujiile mi se duc, ba zgomote in masina (scartait de scaun, bordu, usile), ba racordu flexibil care mi-a dat batai de cap..si tot felu de rahat, iar ultima chestie este scaunu de la sofer care are probleme cu reglajul. De cateva zile cand ma pun pe scaun se lasa, iar cand ma ridic se ridica si el. Parca ar fi pe perna pneumatica ca la tir :)) In fine, le-oi rezolva eu candva..deocamdata n-am nici timp, nici nervi si nici finante de investit in masina...

Link către comentariu
...ba zgomote in masina (scartait de scaun, bordu, usile), ba racordu flexibil care mi-a dat batai de cap..si tot felu de rahat, iar ultima chestie este scaunu de la sofer care are probleme cu reglajul. De cateva zile cand ma pun pe scaun se lasa, iar cand ma ridic se ridica si el. Parca ar fi pe perna pneumatica ca la tir

Nu te stresa ca asa-i iarna, crezi ca la mine-i mai bine? Se aud tot felul de zdruncinaturi si zumzete. O rezolvi tu la vara. iti dau eu ceva burete adeziv sa-i pui sa frece pe el sa nu se mai auda.

Cu scaunul... treci pe la luptatoru' rosh ca te rezolva el :) L-am invatat eu cum se face.

Si pune si tu pozne cu masina in stadiul mai nou sa vada omu cum arata :D.

PS: prin oras mai da si tu cu ochiu'n trafic ca te mai vede si saluta oamenii :pale:.

Link către comentariu

Aerofan, sper sa le rezolv ca altfel ma enervez si cu prima ocazie o marit...

Prin oras nu prea am mai circulat ca sunt pieton :)

Link către comentariu

Si eu care admiram foarte mult editiile 3BG cu motorul de 2.0TDI,ma gandeam ca fiind ultimele modele sunt si cele mai bune,motiv pt. care m-am contrazis cu Redfighter o seara intreaga :vwrullz:

Sper sa nu o mariti si sa ii dai de cap,e o masina frumoasa cu toate ca te scoate din sarite..

Link către comentariu

Sincer sa-ti spun, nici pe jumate din problemele astea nu le-am avut cu vechiul RIO...

Am uitat sa mai spun ca am probleme si cu cutia, imi intra mai greu in treapta I si a II-a + marsarier

Link către comentariu

Si mie iarna cand e f. frig imi intra un pic mai greu in primele doua trepte..cred ca e uleiul mai vascos..

Link către comentariu

Cand ii rece, ii de groaza. In plus am schimbat uleiul de la cutie acum 2-3 saptamani, deci nu ar trebui sa-mi faca probleme..ambreiaju (TOT) iar la fel, l-am schimbat..deci nu-mi pot da seama ce are..

Oricum, sper sa le rezolv in timp si sa ajunga unde-mi doresc :rolleyes:

Link către comentariu

Stii cum e cu masinile :rolleyes:...tot timpul apare cate o problema, fie ea mai mica sau mai mare. Oricum sa nu te descurajeze asta, ai o masina excelenta! Felicitari!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!