Jump to content

The New Rio :)

rio

Postare recomandată

mda, vesti si mai proaste :( Am vorbit cu cei de la FK Germania si mi-au zis ca modelul asta de stopuri nu se mai fabrica :) Asa ca, singura mea sansa este sa le gasesc pe stoc la ceva magazin :D

P.S.: Poate mai sunt ceva sanse :icon_thumright: Am mai gasit prin europa firme care le au pe stock. Acum astept raspuns de la ei.

Modificat de 50rio
Link către comentariu
  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rio

97

• JonDoe2

26

• B_U_T

13

• 66 JOK

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cred ca dau bine, adica sigur or sa dea bine alea smoked pe masina ta, pentru ca e neagra.

Link către comentariu
  • 1 month later...

New updates:

-grila + pleoape in culoarea masinii

-etrieri vopsiti in rosu

-faruri + stopuri polishate

-bara spate revopsita (din cauza unui incident minor ;))

Future updates (to do list):

-polish + ceara + tratament de iarna

-vopsit/schimbat faruri negre

-stopuri pe negru (cu leduri sau lexus)

-suspensie H&R -20 mm

-distantiere de 20 mm

-resoftare

-evacuare (doar in cazul in care pot scapa si de DPF)

O sa vina si pozele in una din zile, cand o sa am timp s-o spal si s-o duc la o "sedinta foto" :)

Link către comentariu

foarte rare 2.0 tdi(un cunoscator adevarat ar sti ca 2.0 nu e pus de tine dupa felul cum este lucrat), oricum masina arata foarte bine, bafta in continuare la modificari si fara incidente neplacute.

Link către comentariu

da, ai dreptate dar sunt destul de putini cunoscatori :vaidecapulmeu: Multi vorbesc, putini stiu. Oricum am renuntat la scris desi am mai avut tentative sa pun la loc "2.0 TDI". Am zis ca mai bine afla pe pielea lor :D

Link către comentariu

Rio , de unde ai luat solutia pt polish la faruri si stopuri ? xerapol ai luat ?

ai reusit cu tv-tunerul ?

ti-ai luat mmi ? si eu sunt in cautare !

misto masinuta ta ..mai ales acum cu grila noua !

Link către comentariu

Red, polish mi-a facut tip-ul care mi-a vopsit grila si pleoapele :P Cu xerapol am facut eu la cealalta masina si intr-un final am fost multumit. Trebuie sa ai neaparat masina de polishat ca sa iasa bine..:(

Cat despre tv-tuner..inca n-am reusit nimic..:( imi da o erroare la el..si nu stiu cum o pot rezolva. Poate ne intalnim intr-o zi si vezi si tu :P

Link către comentariu

din pacate nu mai am..:offtopic: dar vezi ca si abstractu vrea xerapol si poate comandati impreuna..sa fie transportu mai ieftin :Driver:

Link către comentariu
  • 4 months later...

Niste poze de sfarsit de an, de la intalnirea Arad-Timisoara :Driver:

(masina deschizatoare de drum :))

Link către comentariu

RIO, am si eu o mica intrebare. Am vazut ca ai folii 15% spate 50% fata. Te-a oprit politia pana acum sau s-a legat de tine ca ai 50% pe fata? Vreau sa imi pun si eu si ma gandeam la 5% spate (desi cred ca e prea inchisa pentru golful meu shadowblue) si tot la 50% fata, daca reusesc sa ii conving pe baietii de la firma aia pentru ca ei pun doar 70% fata autorizata.

BTW: frumoasa masina.

Modificat de ritza
Link către comentariu

mai, sincer sa-ti zic, doar un papagal m-a oprit :vaidecapulmeu: De care mi-am si batut joc si l-am convins ca asa sunt geamurile din fabrica pe fata :winter: In rest, nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe de folii desi am fost si in afara tarii..si am fost oprit de politie.

Luci..inca nu-i destul de nervoasa :P Sper ca anu asta sa ajung la ABT si Rieger :P

Link către comentariu

ANU ASTA????????? :scratch: ......... hai noroc Sorine, marfa masinuta pana acum.......sa vedem ce mai urmeaza..... :somnmare: :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Alex..gresisem..anu asta sper :)

Iar acum, sedinta foto de..sfarsit de iarna :)

Before (having fun..):

Modificat de rio
Link către comentariu

bai nene...nu stiu cum e la voi dar la mine iarna abia a inceput :) pana la jumatea lui martie mai avem..zic eu..arata foarte bine masina,sa o conduci sanatos!

Link către comentariu

si ultima serie :icon_cry:

bai nene...nu stiu cum e la voi dar la mine iarna abia a inceput :) pana la jumatea lui martie mai avem..zic eu..arata foarte bine masina,sa o conduci sanatos!

Mai..nu stiu cat o sa mai tina iarna la noi, ca deja sunt temperaturi de 10-15 grade :blink: dar oricum, iarna asta sigur nu va mai avea parte de o alta sedinta foto :D

Luci..mersi mersi :) a avut parte de un fotograf adevarat :unsure:

P.S.: rog un moderator sa mai lipeasca din posturi :D

Modificat de rio
Link către comentariu

* subwoofer 30 cm, 12 inch

* putere: 300W RMS, 1200W max

* raspuns in frecventa: 23Hz - 400Hz

* sensibilitate: 93dB

* impedanta: 4/1 Ohm (2 bobine x 2 ohm)

* diametru de taiere: 285mm (11-3/16")

* adancime de instalare: 129mm (5-1/16")

* diametru exterior: 316mm (12-7/16")

Mult prea mult pt urechiusele mele :icon_thumright: Ma gandesc sa-l vand si sa-mi schimb boxele cu unele mai performante + statie pe ele..si atat in materie de muzica.

Multumesc mult fotografului, Luci (RedFighter) pt poze si nervii consumati :P

Link către comentariu

Sorine,am vazut ca ai ganduri mari,dar intai de toate schimba volanul ala,ca din cate am vazut nu-i multifunctional.Pune-i unul in 3 spite ca sa se potriveasca cu ce ai tu acolo.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!