Jump to content

The New Rio :)

rio

Postare recomandată

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rio

97

• JonDoe2

26

• B_U_T

13

• 66 JOK

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

CASCO..cand mi-or da astia banii pe prima inmatriculare :)) :P

Link către comentariu

Aa, pai e bine. Inseaman ca asta e investitie pe termen lung... Adica in termen de la 60 la 90 de ani :P E bun , succes atunci :))

De ce nu le faci u pe ale tale, asa? :lol: Un cuptor, un spray, un pic de nervi si done ! :)

Link către comentariu
CASCO..cand mi-or da astia banii pe prima inmatriculare :)) :P

pune-i numerele definitive odata...abia atunci sa speri la banii aia :lol:

Link către comentariu

Dragos pai prima inmatriculare am platit-o deja :( si marti trebuie sa-mi iau numerele. Deocamdata mi-or dat doar talonu :)

Luci..ehh..nici chiar asa ;) oricum trebuie sa-mi dea cam 900 euro :) dar mai trebuie pt CASCO :( Pt a mea e cam 1400 euro/an :| si mi-o asigur la 23.000 euro

Link către comentariu

Eu as mai astepta putin sa vad care sunt impresiile despre modelul de faruri de la Dectane, ca nu are cum sa dea urat alura gen Audi A5. Asta daca nu vrei sa pastrezi look-ul original al masinii, ca farurile de care spui sunt foarte asemanatoare cu cele originale.

Link către comentariu

frumoasa masina .. ti le dau pe ale mele pe negru dar au si angel eyes sunt FK .. eu vreau cele de la DECTANE

Link către comentariu

belea de masina sa o stapanesti sanatos!!! exact ca a ta am gasit si eu una afara era 8800 euro ! stii si de ce ? era benzina 1.6 110 cai . cam puturoasa asa am ajuns la asta care o am in poza :vaidecapulmeu: sa o stapanesti sanatos si sa te plimbe ff multi km fara incidente.

apropo de xenoane ? ai gasit ceva ca si eu vreau sa-i pun la fel la a mea

multa bafta tuturor!

Link către comentariu

adi: am gasit ceva, deocamdata le incerc sa vad daca merita sau nu :) Sunt SiemensHID si am garantie la ele 3 ani. Le-am luat de aici si deocamdata sunt multumit de ele :) Eu mi le-am luat de 5000 ca sa fie cat mai apropiate de cele de fabrica, nu vroiam sa fie albastre :)

Florin sincer nu prea sunt adeptul farurilor modificate :) M-ar tenta si alea, dar pana nu le vad exact cum arata pe passat..nu ma incanta :) Astea ce le-am gasit (dupa 3 ani de cautari..) sunt exact ce am vrut si pentru fostu RIO. Faruri originale dar pe negru. Acuma, vara, aveam de gand sa le vopsesc pe cele originale, dar daca tot am gasit gata facute, nu ma mai stresez. In plus lupa de la faru din dreapta e mult mai matuita ca la cel din stanga, asa ca se vede diferenta de lumina :|

KMZ: Din pacate niciodata nu m-au atras alea cu Angel Eyes de la FK. In plus am prieteni care au avut probleme cu ele (picat oglinda, rupt urechiuse..etc).

P.S.: Stilul masinii vreau sa fie cat mai "clean". Din cauza asta mi-as dori sa infoliez si bandourile cromate de la geamuri. In plus as vrea sa-mi iau ceva jante negre cu aluminiu (nu crom !). Aseara m-am uitat pe ceva pagina din germania..si am vazut 10 de passaturi cu jante faine, asa ca mi-am cam facut o idee cam ce vreau.

Sper sa am fonduri cat mai multe si sa-mi indeplinesc visul cat mai curand :) Aa...si sper sa nu o pierd si pe asta ca pe cealalta :( Ca si pt aia aveam planuri mari..:(

Link către comentariu

....hai lasa vrajeala cobe,pune osu la munca si produ ceva makaveti......un vis frumos....bafta in realizarea lui

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Bad news :Driver: Mergand spre Petrosani, o nesimtita de piatra si-a testat forta pe proiectorul de ceata din stanga si l-am spart/crapat :Driver:

Good news: mi-a venit aditiv-ul pentru DPF :icon_thumright:

si 2 poze de pe drum..:)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

S-ar putea sa am noroc dupa atata timp :D Am sunat la Log Tuning si sunt sanse mari sa aiba stopurile :D Asadar, maine sau poimaine o sa le am :) :)

mda..:P m-am grabit sa vorbesc prostii..:( Acuma m-au sunat cei de la Log Tuning si s-a facut o confuzie, le au doar pe crom :( Asa ca mai am de asteptat mult si bine pana le gasesc :(

Modificat de 50rio
Link către comentariu

serios :| Am sunat la 2 firme din Romania care cica le aveau pe stoc, ca apoi sa-mi zica ca le au doar pe cele cu crom :( Am trimis mail si la fk-automotive.de si i-am pus si pe cei de la fk-automotive.ro sa vorbeasca cu ei. Poate, poate am noroc si fac rost de ele.

Altfel, una dintre firme mi-a mai aratat modelul acesta de stopuri care l-ar avea si pe stoc, dar nu sunt foarte convins ca ar arata bine pe masina, asa ca Luci, daca ai timp mai fa-mi o simulare cu ele te rog :D

Link către comentariu

Nu cred ca e cea mai buna alegere. Cele mai "tari" sunt cele din foto 2 din post #85. Ai face o masina super si nici nu ar mai trebui sa renunti la ornamentele cromate.Mai pui si niste jante negre din aliaj si e ok. Ar iesi o varianta de negru/alb de invidiat. Parerea mea :(

Modificat de cuiuda
Link către comentariu

Problema e ca nu prea mai supor crom-ul :| Toata lumea isi incarca masinile cu crom, exact ca si tiganii cu aur si deja mi s-a scarbit de el. Vreau sa fie cat mai subtil si mai simplu modificata. Oricum stopurile de care vorbesti se gasesc chiar mai greu decat cele care le vreau. Stopurile alea le-am gasit pe ceva site din spania, singurul. In plus nici nu stiu cod-ul lor.

Oricum..o sa mai insist pana o sa le gasesc. Si pentru cealalta masina m-am chinuit mai bine de jumate de an sa le gasesc undeva, si am avut norocul sa le gasesc chiar in orasul in care stateam :( Din pacate acolo nu mai au decat pe crom si nici nu mai lucreaza cu FK :D

Astept sa vad maine ce raspunsuri primesc de la fk romania si poate se chinuie si nemtii sa-mi raspunda. Asta in cazul in care se vor chinui sa-mi scrie in engleza..

Link către comentariu

arata total aiurea cu stopurile astea :icon_thumright:

mai bine lasa stopurile stock ... :D

Link către comentariu

da..asa se pare. Raman cu astea stock pana le gasesc pe celalalte..

mersi Luci pentru efort :blink:

Link către comentariu

Pentru nimic :blink: Mie since rnu imi palc :blink: ... Alea erau frumoase, pacat ca nu gasesti niciund e:( ..

De ce nu incerci sa le faci "smoked" pe astea stock?

Link către comentariu

Ca nu prea imi place cum arata + nu vreau probleme cu politia. Am gasit faruri smoked la o firma, dar parca sunt prea de tot :|

Uite ca le-am si gasit..

P.S.: Nu sunt modificate de o persoana, ci este o firma care face pentru tot felul de masini stopuri smoked.

Modificat de 50rio
Link către comentariu

Din pacate nu sunt facute de ceva fabrica asa :blink: Am cercetat mai atent pagina respectiva si am vazut ca este o firma care se ocupa cu modificarea stopurilor stock :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!