Jump to content

The New Rio :)

rio

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Poze noi :icon_thumright: + un mic update: folii

Modificat de 50rio
Link către comentariu
  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rio

97

• JonDoe2

26

• B_U_T

13

• 66 JOK

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumos variantul...ai un model deosebit

folia ce luminozitate are?

Link către comentariu

mersi. Fata este de 50% (vizibilitate) si spate este de 15% (vizibilitate)

Link către comentariu

Frumos :lol: , dar cum ramane cu ce ziceai in posturile de mai sus referitor la transparenta si Rar, din cate stiu eu 50% pe fata nu e voie :Driver: , oricum folia face toti banii si schimba radical aspectul masinii si indiferent de ce masina as avea as pune si folie ca arata super :icon_thumright: , a si sa nu uit spor la modificari

Link către comentariu

Ehh..este pe jumatate legala :offtopic: Era mult prea mare diferenta intre 70% si 15%, asa ca am decis sa pun 50% pe fata ca sa nu fie mare diferenta :lol: Oricum..nu cred ca o sa se lege vre-un politist de mine, numa daca i se pune pata..

Link către comentariu

Poze adecvate pentru brosuri VW :D

Parca vroiai la un moment dat sa ii acoperi conturul cromat al geamurilor, sau sa il dai jos. Dar uita-te mai intai in poza 4, la cat de armonios se creeaza o simetrie de forme intre faruri si cromul ala. Inteleg tendinta spre a-i pune negru din bara in bara, dar trebuie sa mai existe si elemente de efect. Ca stii ca eu te tot bazai cu stopurile alea rosii ;).

noroc !

Link către comentariu

hehe, cu stopurile nu stiu inca nimic :| Am inteles ca ar mai fi ceva model cu leduri pe negru, dar inca nu l-am gasit si nici de ala cu revista nu mai pot da :lol: (a plecat inapoi in germania) asa ca, inca mai caut :offtopic:

Conturu cromat o sa-l acopar, dar nu acum. In Arad nu este cineva care sa se priceapa ca lumea. Tipu care mi-a pus foliile (toata stima pentru el si pentru munca pe care o face) mi-a spus ca el nu are asemenea folie si nu poate sa-mi faca, asa ca mi-a spus ca caut prin timisoara ca acolo a auzit ca sunt cativa care fac treaba bine :lol: asa ca mai astept pana gasesc in timisoara pe cineva care chiar se pricepe.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumita lui Luci (Redfighter) am reusit sa-mi fac o idee de cum ar arata diferite stopuri pe masinuta :) Pana acuma eu am ramas tot la model ce l-am avut pe vechiul RIO. Mi se pare cel mai potrivit pentru masinuta pe care o am :) Voi ce parere aveti ?

Link către comentariu

Eu as alege tot acelasi model ca si pe "old" rio :). Mi se pare cel mai potrivit :)

Link către comentariu

E drept, cele rosii cu led nu aduc schimbari evidente, au caracter conservator. In niciun caz nu sunt adecvate cele argintii, iar cele cu led pe fundal negru arata de parca sunt sparte :lol: .

Ce sa mai, cel mai bine ii sade cu modelul preferat de tine.

Cu bine !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Din pacate stopurile nu le gasesc niciunde :D Tot am cautat prin tara, si nimeni nu le are pe stock. Probabil iar o sa ma stresez vreo 5-6 luni pana sa le gasesc (exact ca si la raposatu..)

In schimb am pus pe ea grila neagra, pleoape si xenon pe faza scurta. O sa mai urmeze xenon pe proiectoare, stopurile, posibil faruri noi (sunt un pic cam matuite, cel putin faru din dreapta are lupa matuita si se vede diferenta <ziua ce-i drept> intre stanga si dreapta), dvd player + boxe si cam atat am eu in plan pt ea, dar sigur lista cu timpul se va mari :rolleyes:

P.S.: i-am dezlipit de pe fundulet inscriptionarile (passat - 2.0 TDI) :D

Link către comentariu

arata f bine masina mai ales neagra !

ai tu ceva cu negru asta nu ?!

am vazut-o in spate la Miorita ...

se vede ca ti mult la ea !

sa o conduci sanatos !

ma mir ca nu ai xenon de fabrica pe ea (ma refer la farurile cu trei becuri)

btw. mai este un 2.0TDI in fata la BRD langa billa la mine la bloc daca l-ai vazut ?!

Modificat de THE ROCK
Link către comentariu

tot variant, nu ?:) Sunt vreo 3 passat-uri 2.0 TDI in arad si toate sunt variant ;) (cel putin atata am aflat eu pana acum)

Maine sper sa reusesc sa-i fac si ceva poze..si sa vi-o arat ;)

Link către comentariu

2 poze cu noua "fata". O sa vina mai multe poze, dar deocamdata sunt cam ocupat.

Link către comentariu

In legatura cu stopurile,mie imi plac primele (din prima poza pusa)..bine..nu imi plac ca originalele dar merg :vaidecapulmeu: .De ce i-ai deslipit inscriptionarile cu 2.0TDI? tocmai asta il facea mai "mandru" fata de toate celelalte de 1.9...numai bine! spor la modificari..

Link către comentariu
Publicat (modificat)

ehh..intr-un fel era bine cu 2.0 TDI, dar mai existau si tarani care nu stiau de motorul asta si ma aratau cu degetu crezant ca eu mi-am pus "2.0 TDI"

Oricum pe mine nu ma intereseaza sa stie lumea ce motor am :lol: trebuie s-o simta pe pielea lor :lol: In plus prefer un design mai simplu, poate mult prea simplu (am de gand sa dau si sigla jos..si sa infoliez conturul de crom de la geam)

P.S.: O poza de la Woerthersee 2008 cu un passat cu stopurile ce le vreau eu :vaidecapulmeu:

Modificat de 50rio
Link către comentariu

bine bine...totul pana la crom..daca o infoliez nu mai vorbesc cu tine :10[1]: :) ee..cum iti place tie..tu sa te simti bine cand o vezi..dar totusi...totul pana la crom :P Salut!

Link către comentariu

pai daca vreau s-o fac toata neagra..trebuie sa dispara si cromu, nu ?:10[1]: O sa mai caut si faruri negre, jante negru cu al. (nu-mi place cu crom)..si nu stiu..mai vad eu :)

Deocamdata sa-mi gasesc stopurile :P ca nimeni nu le are pe stock :|

Link către comentariu

...nici mie nu imi place cu cromu ala acolo,parca ar fi masina de pompe funebre.......daca ar fi avut o linie mai curbata poate ......dar na, fiecare cu gusturile lui :screwy:

Link către comentariu

si vrei sa spui ca daca o faci p toata neagra fara nici un pic de stralucire nu seamana cu un dirc? :Driver:

Link către comentariu

neah :D Aseara cautand aiurea pe net, mi-am gasit stopuri in format original, dar negre :angry: Cel mai probabil o sa mi le cumpar (mai ales ca oglinda de la faru drept este cam matuita :|)

Link către comentariu

...poate vrei sa zici ca ti-ai gasit faruri, nu stopuri..... ;)

....ce mai stai , fa comanda :o

Boss , la o suspensie sport te-ai gandit???

Modificat de unleashed
Link către comentariu
Publicat (modificat)

:lol: :lol: da..faruri (deja ma obsedeaza gandu ca nu gasesc nicicum stopuri negre :( )

mai..m-am gandit..dar pe drumurile noastre nu vreau :( eventual suspensie hidraulica..sau ceva mai avansat..dar asta in timp :)

Stiu ca i-ar schimba mult aspectu o suspensie sport..dar pe drumurile noastre nu merita..:| mai ales daca ai picior greu :D

P.S.: Poza cu farurile :)

Modificat de 50rio
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!