Jump to content

The New Rio :)

rio

Postare recomandată

despre ce grile de jos e vorba... eu m-am uitat pe site la fk si nu am vazut grile de alea... nu ai o poza sau un link?

Link către comentariu
  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rio

97

• JonDoe2

26

• B_U_T

13

• 66 JOK

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

sunt grilelea alea 2 de la proiectoare si aia de pe mijloc :)) Poza din pacate nu am :( am o cutie de grila FK in garaj, si acolo ii un passat 3bg cu grila cum vreau eu + alea 3 grile schimbate in ton cu grila mare :) si de acolo mi-o venit idea de a schimba si alea :)

Link către comentariu

Hmm... Eu ma si uitam dupa grile mai deosebite, dar nu am vazut niciodata unele. Am gasit, in schimb, pentru golf.

50rio, sunt modele asemanatoare cu astea ? sau au aspect tip fagure ?

Later edit ...

Am gasit modelul ! asta trebuie sa fie si dupa cum arata, nu se pot aplica pe spoilerul conventional; necesita acea buza. Sau e vorba totusi de altele ?

post-7977-1207140916_thumb.jpg

post-7977-1207140928_thumb.jpg

post-7977-1207141160_thumb.jpg

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

sunt ceva in stilul celor de pe passatu din poza :offtopic: dar astea de la FK din cate am vazut eu sunt pentru spoiler-u standard, nu trebuie schimbat nimic. Grilele alea de care zic sunt exac sau in ton cu grila mare a masinii, ca totul sa fie uniform. Cand o sa apuc sa ma duc la garaj, o sa fac o poza la cutia respectiva sa vedeti :)

Link către comentariu

Rio... sa iti traiasca ...La Multi Ani! Mii de km fara reparatii si fara incidente! :somnmare: Faina masina... :P

Link către comentariu

:lol: :lol: mersi mersi Mihai :D (Ne pupam ? =)) =)) )

Am reusit sa fac 2 poze la cutia grilei, dar din pacate cu telefonul si nu se vad prea bine grilele de jos :D Oricum nici cu aparatul foto nu cred ca reuseam sa le fac mai bine..

Grilele inferioare sunt in ton cu grila superioara..

Modificat de 50rio
Link către comentariu

Grilele nu vor merge pe bara stock

Este alta prelungire after-market, banuiesc ca de la FK

Link către comentariu

m-am mai contrazis cu un prieten pe tema asta si am comparat barile si sunt exact la fel :)

Link către comentariu

Ati comparat grilele sau toata prelungirea?

Eu fac pariu cu tine pe cat vrei ca numai grilele nu se vor potrivi pe prelungirea ta.

Modificat de AaronNel
Link către comentariu

na..oi vedea eu cand o sa le comand :) Oricum..bara mea este exact la fel ca si asta, ca si format! Tu zici ca asta ar fi mai mare un pic ?

Link către comentariu

Uita-te atent la masina de pe cutie si vei observa ca grila centrala este mai lata, ca inaltime iar cele laterale sunt mai rotunjite si mult mai proeminente

Link către comentariu

Posibil. O sa ma uit in seara asta mai atent la bara mea..sa vad exact si o sa te anunt apoi :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

My twin brother :huh:

Acum am vazut topicul cu masinuta.Sa o stapanesti sanatos si toate cele bune.

Am sa urmaresc topicul tau si iti urez bafta sa faci masina asa cum vrei tu.

Sanatate.

Link către comentariu

mersi mersi :) la fel iti doresc si tie :D :icon_thumright: :)

Din pacate deocamdata nu o sa mai fac nimic la masinuta :( Stopurile si grila nu mi le-a putut lua (deocamdata) si nu stiu sigur cand mai pleaca, dar sper ca, cat de curand. In plus sunt extrem de stresat/nervos/ocupat cu politia romana, mai ales cu politia aradeana, unde e plin de inapti. Deocamdata nu pot inmatricula masina pentru ca nu am BRIF-u mic al masinii si cica fara ala nu se poate :| Am incercat sa fac rost de el, dar nici o sansa. Brif-ul s-a pierdut undeva intre banca, firma de asigurari, si firma primarului (fostul proprietar) asa ca n-am ce face. Vineri o sa ma duc la politie sa le dau dosarul sa-l inainteze la Bucuresti..dar acolo o sa stea mult si bine pentru ca toti sunt prea comozi sa verifice daca brif-ul mic lipseste din cauza ca a fost furata, sau nu :| Asa ca deocamdata nu am timp de altceva, decat de plimbari la politie, de certuri si de nervi cu ei :| Acuma trebuie sa-mi prelungesc numerele rosii :| si mai pot doar de 2 ori..

Prima serie de modificari va fii cam asa:

Stopuri spate negre FK

Grile sport FK

Ionizarea geamurilor fata/spate (in aprox. 1 luna o sa ma duc cu un prieten la Pitesti si o sa ne facem amandoi passaturile :)

Xenon Hella faza scurta + proiectoare

DVD Player + boxe mai performante (Hertz cel mai probabil)

cam atat in prima tura. In a 2-a tura (peste 1 an, 2) o sa incerc sa-i pun si un kit exterior, o resoftare si suspensii reglabile. Dar inca nu ma grabesc la drumurile pe care le avem..

Link către comentariu

salut. masina ta e foarte frumoasa. jantele sunt originale de VW sau ce model sunt?

Link către comentariu

suna frumos planurile tale. cu exceptia farurilor :( sunt frumoase rau astea pe care le ai acuma,nu crezi ca ar fi pacat sa le schimbi?sau cel putzin bi-xenon daca tot vrei sa le schimbi :P Numai Bine. ;)pardon stopuri :D m-a tampit scoala,te rog intelege-ma :(

Link către comentariu

eto_ro mersi, ma bucur ca-ti place :Driver: Jantele sunt original, dar sincer nu stiu sa-ti zic ce model sunt. Sunt 204/55/16.

But_Fns la faruri nu fac nimic, decat le pun xenon :P Le-as schimba si pe ele cu unele negre, dar avand in vedere ca doar 2 firme produc faruri de passat 3bg negre la pret rezonabil dar calitate indoielnica, prefer sa nu le schimb. Stopurile o sa le schimb pentru ca vreau sa fac toata masina neagra..Acelasi model de stopuri l-am avut si pe fostu RIO si mie mi-au placut foarte mult si sunt sigur ca si pe asta o sa-mi placa la fel de mult :Driver: Sunt stopuri clare cu negru si rosu, cred ca am si pus poza mai la inceput cu ele. Nu au leduri si briz-briz-uri :Driver:

Sper sa ma ajute Dumnezeu si sa reusesc sa strang bani si in sfarsit sa pot face passatu asa cum vreau. Cu celalalt am inceput, dar din pacate n-am apucat sa termin :( Cu asta sper sa nu fie aceiasi poveste, dar deja inceputul e greu. Acuma s-o vad inmatriculata si apoi vin si restu viselor..

P.S.: Am mai uitat un plan..mai mic :P vopsirea etrierelor :) cel mai probabil negre (nu vreau sa iasa prea tare in evidenta, vreau sa fie observate doar de cine are ochiu format pentru asa ceva)

Modificat de 50rio
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ce mai e nou ?

Bine-bine, dar combinatia negru - rosu intens nu este degeaba favorita multora :huh:

Hristos a inviat !

post-7977-1209632616_thumb.jpg

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Adevarat a inviat !

:salut: ala de ce o pus stema de la skoda si o scris pe ea skoda superb ?!?! :| Din cate stiu eu Skoda Superb Variant nu exista..:|

Da, intr-adevar arata foarte fain si cu stopurile astea. Inca nu sunt decis care sa le iau. Alea le-am avut pe cealalta masina..si sincer mi-a placut super mult cum aratau, chiar daca seamana un pic cu Skoda Octavia Tour :| Pana la urma s-ar putea sa merg pe astea rosii cu led-uri.

Tare mult as vrea sa vad un passat combi si cu stopurile clare, pe negru, de la FK..Eu am tot cautat si n-am gasit. Si nici poza asta cu Skoda n-am vazut-o :| Oricum mersi mult :P

Noutati inca nimic. Luni sunt programat pentru pus folii pe masina :) 50% fata, 15% spate. Apoi tot saptamana asta sper s-o inmatriculez ca pana la urma au gasit si BRIF-u mic..si trebuie sa-mi ajunga (mi l-au trimis prin posta), asa ca, cat de curand o sa-si primeasca numele si "faima" vechiului RIO :P apoi probabil o sa vina kit-urile de xenon(hella)..dar sunt cam scumpe (2000 RON pentru proiectoare si faza scurta) sau stopurile si grila :) Inca nu stiu ordinea..:) Oricum vreau sa le fac treptat..pentru ca costa enorm de mult toate..si acuma am cam alte prioritati :( Probabil din vara o sa am timp sa o fac mai repejor :)

O alta dilema pe care o am, este ca nu stiu exact care tip de grila sa iau: aia neagra simpla (cum am avut si pe fostu RIO) sau grila asta ce am postat-o, mai sport ?!?! inca n-am vazut passat negru mai de aproape cu ea..sa vad cum pica..daca pica bine sau este mai inafara. Sper sa-l mai vad pe ala din arad care are grila dinasta..si sa iau o hotarare.

Modificat de 50rio
Link către comentariu

Sfatul meu- pune mana si ia stopurile cu led rosii ca arata de 1000 ori mai bine ca alea lexus style pe negru de la Fk. Referitor la grila, daca ai posibilitatea sa le schimbi si pe cele de jos de la proiectoare si pe cea din mijloc pune mana si fa-o, daca nu le gasesti pe cele de jos mai bine renunti ca o sa se vada diferenta mare.

Si referitor la kiturile de xenon te sfatuiesc sa pui unele No Name ca sunt atatia colegi de pe forum care le comercializeaza si cu succes si fara probleme si la preturi foarte mici si sa stii de la mine ca si alea care zici tu ca-s Hella sunt doar branduite si tot chinezarii sunt si nu e diferenta ca si aspect si vizibilitate intre cele no name si astea de zici ca-s hella e aceeasi si tin sa te anunt ca spunea un coleg de pe forum ca daca vrea cineva sa comande un nr f mare de kituri poate sa le zica la chineji sa le incriptioneze si cu vwforum sau numele tau de ex. Si mai gandeste-te ca un kit dintr-ala ''Hella'' costa cat 3 dintr-astea no name si dupa ce iti iese din garantie si ti se stica ceva ai pus-o, asa fa un calcul cu instalatii la 100E cati ani te tin si nu o sa se strice in mare parte din cazuri, nici nu o sa tii tu masina atatia ani.

Bafta si ne anunti si pe noi ce alegere ai facut pana la urma

Link către comentariu

Sorine, dupa cum a spus colegul AUras, kit-urile de xenon sunt la fel... Probabil cele de fabrica, sunt diferite. Oricum, este diferenta f mare de bani si de restu', iti poti lua alte minuni :offtopic:. Vorbeste cu dilaru' (lexxus) si vezi ce oferte are pt tine :P.

Grila de pe "old" Rio, era faina si dadea f bine pe masina.. Si stopurile.. Astea din ultima poza , cu leduri rosii, ar arata cel mai bine :)

Spor la modificari si.. te asteptam pe la intalneli :)

L.e: am gasit site-ul ala cu "skoda" superb Variant

http://www.superb-combi.de/

E intr-adevar un passat

Modificat de RedFighter
Link către comentariu
Crista_Silviu
Tare mult as vrea sa vad un passat combi si cu stopurile clare, pe negru, de la FK..Eu am tot cautat si n-am gasit. Si nici poza asta cu Skoda n-am vazut-o :| Oricum mersi mult :offtopic:

Uite niste imagini cu stopuri pe negru:

post-3755-1209710737_thumb.jpg

post-3755-1209710743_thumb.jpg

post-3755-1209710759_thumb.jpg

post-3755-1209710767_thumb.jpg

Link către comentariu

mda..greu ii cand ai mai multe optiuni :| Acuma problema e in felul urmator. Daca le iau pe alea cu led de la FK, o sa se potriveasca la mine ? (alea fiind de b5) Daca nu, ce modificari presupune ?

Grilele alea de jos nu le gasesc nicicum :vaidecapulmeu: Tot le caut si degeaba..Daca le-as gasi si pe alea de jos in ton cu grila sport, normal ca le-as lua si pe alea fara sa mai stau pe ganduri, dar in cazu asta nu stiu ce sa fac :|

Cat despre xenon..sunt chiar Hella, sau daca sunt facute tot de galbejiti..sunt facute foarte bine ! Eu am 2 prieteni foarte buni care se ocupa cu kit-uri de xenon de mult timp. Au firma si-mi ofera si factura si tot (Juju si Calin, pentru cei care stiu) asa ca le pot lua pe firma, ca sa-mi deduc TVA-u.

Nu vreau sa iau ceva xenoane si din luna in luna, sau cand imi e lumea mai draga (mai ales noaptea) sa mi se arda unu..Am tot "lucrat" pe acolo cu ei, si au venit enorm de multi sa le schimbe becurile sau trafurile..asa ca daca dau un ban...il dau pe ceva bun. Daca nu e bun..sigur o sa optez la alta solutie si ei ma vor ajuta :vaidecapulmeu:

P.S.: Am vazut ca multi colegi vand kit-uri xenon, dar unii sunt prea departe, asa ca daca am probleme dureaza destul de mult inlocuirea piesei stricate, si unii nu pot oferi factura si garantie scrisa..

Link către comentariu

Buey dar Deian (dilaru', lexxus, cum vrei tu sa ii zici).. Asa departe sta de tine :vaidecapulmeu: ?

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic ... am auzit ceva pasarele ;) ... s-ar parea ca lexxus ... nu e chiar o.k. pe partea de vest .... (no offense lexxus)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!