Jump to content

The New Rio :)

rio

Postare recomandată

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rio

97

• JonDoe2

26

• B_U_T

13

• 66 JOK

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Categoric cele din prima poza, cu LED. Am vazut un B5 Variant cu asa ceva si arata minunat. Dar n-ar merge mai intai sa montezi partea aia inferioara bombata pe hayon? Arata foarte sporty...

Link către comentariu

mai sa stii ca pana acuma n-am observat-o si nici nu m-am gandit :angry:

Sincer eu nu tin neaparat sa fie stopuri cu leduri..eu vreau doar sa arate bine pe masina :huh: Pe celalalt passat am avut stopurile astea de la FK pe negru..si mi-a placut foarte mult cum aratau. Acuma ca sunt acelasi model si pentru variant, cred ca o sa-mi placa la fel de mult, dar totusi nu cred ca o sa arate rau nici cele cu leduri :) Asa ca sunt cam indecis in privinta stopurilor :( Sper sa gasesc un magazin care sa aiba ambele modele si sa le pot pune pe masina si sa ma hotarasc asa :)

Un alt motiv din care le-as prefera pe alea negre e ca vreau ca masina mea sa fie cat mai clean look, dar neagra :) Si grila fata tot neagra o sa i-o pun + peste ceva vreme, ca acuma n-am nervi, m-am gandit sa-i infoliez si cromu ala de la usi..Am vazut la un prieten care a facut operatiunea asta si arata foarte bine, nici nu se observa ca a fost infoliat. Toata chestia e ca dureaza mult si e treaba migaloasa :( Cam 7-8 ore o durat sa faca doar o parte a masinii :(

Link către comentariu

Categoric arata mult mai bine stopurile cu leduri rosii, vezi poate gasesti acelasi model pe negru, imi place tare mult terminatia de la haion ce completeaaza bara spate. Nu sunt rele nici cele Fk pe negru la fel ca cele de pe vechiul Rio, dar astea pe led sunt super si chiar daca vrei sa mergi pe mai mult negru iti zic eu ca stopuri rosii vin foarte bine pe negru si cu folie pe geamuri neagra(vezi poza de la mine din avatar). A si inca ceva poti sa iei stopurile rosii cu led si sa le aplici autocolant negru transparent si o sa arate mult mai bine decat cele de la Fk, eu asa vreau sa fac la Golf

Link către comentariu

mda..cu cat ma uit la ele..cu atat mai mult as merge pe alea rosii cu leduri :D Imi plac super mult..si cred si eu ca o sa arate bine masina cu ele. In plus..si stopurile originale in mare parte sunt rosii si arata bine :)

Folii o sa-i pun..dar ma gandeam sa pun 50% pe toata masina..sa nu-mi prea faca probleme politia :| dar totusi imi e frica sa nu fie prea deschise..si sa nu se observe nici o diferenta..

Eu nu vreau folii ca sa nu ma vada lumea in masina..eu vreau doar sa le dau o tenta mai neagra geamurilor..credeti ca 50% ii de ajuns ?

Link către comentariu

50% este apa de ploaie ...mai bine nu iti pui......cel putin 30% luminozitate :D

...sau cum am pus eu....5% spatele ....iar fata 73% llunar (omologate)

P29_02_08_13-f7941af261bb460f32955139d909b491.jpg

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Jock deci ale tale pe fata sunt de 27% luminozitate ? si alea pe spate de 5% luminozitate ?

Link către comentariu

Da....dar pe fata deabia se observa.....eu le-am pus mai mult pentru certificat si timbru :D ...""pe viitor o sa se mai inchida la culoare de la soare"" :)

Link către comentariu

mda..cel mai probabil o sa-i fac geamurile ca si la passatu asta gri din poze. 30% luminozitate pe spate si 70% luminozitate pe fata..ca sa nu am probleme cu politia..:|

Link către comentariu

@unleashed- de la soare sigur nu o sa se mai inchida, doar sa se deschida dar asta depinde de calitatea foliei

@Rio-poti sa pui pe spate 5% tranparenta si pe fata 70% si ca sa-ti dau un sfat daca vrei sa fie geamul mai inchis te duci dupa la unu care pune folie si mai pui un rand de folie peste cea cu 70%, asa se inchide si culoarea geamului, ai si certificare rar si acte si timbrul pe geam si n-o sa stie nimeni ca tu ai folie cu transparenta mai mica decat scrie pe timbru :D doar la Rar e mai naspa

Modificat de Auras
Link către comentariu

cred ca se referea ca o da jos si isi pune alta mai inchisa nu ca se inchde la soare :D

Link către comentariu

Auras..pai asta e :D ca nu vreau sa am probleme nici cu politia nici cu RAR-u :)

Directoru RAR din Bucuresti a zis la TV ca ai voie cu folie de 70% luminozitate pe fata, iar pe spate cu folie de 30% luminozitate..si nu o sa ai probleme. A mai spus ca nici cu xenon after market nu ai voie ! si ca se pot da amenzi pentru asta..

Link către comentariu
te duci dupa la unu care pune folie si mai pui un rand de folie peste cea cu 70%, asa se inchide si culoarea geamului, ai si certificare rar si acte si timbrul pe geam si n-o sa stie nimeni ca tu ai folie cu transparenta mai mica decat scrie pe timbru :)

...la asta ma refeream cu " se inchide culoarea de la soare" :D

@rio....pe spate ai voie cu 5%...am verificat la rar timisoara(indirect, UPS a vorbit)

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Nu stiu sigur..taica-mio acu 2-3 zile l-o auzit pe Directoru RAR din bucuresti spunand asta..:| Posibil..marti cand merg la RAR o sa intreb si eu acolo sa vad ce si cum..

Link către comentariu

Pai si noi astia cu 5% transparenta pe spate ce ne facem daca nu avem voie? :( Dar cu 5% transparenta pe laterale fata :D

Link către comentariu

o sa va puna sa vi le dati jos. In arad o pus-o politia pe o tipa sa-si dea jos foliile de pe fata ca le avea foarte inchise. De fata cu ei or pus-o sa le "rupa" incat sa le dea ea mai tarziu jos de tot..:D Si tipa nu ii o oarecare..taica-so are bani de numa..de i-o facut mai nou cadou un Golf V GTI, de la A4 de 1.9..

Asta e..oi vedea eu. Trebuie sa mai vorbesc cu ceva prieteni politisti :angry: si marti mai intreb si la RAR.

Link către comentariu

pai in unu e Patrik (PTK) si in celalalt ii tipa (CDI) :icon_thumright:

P.S.: Se pare ca am si TV Tunner pe masinutza :lol:

Link către comentariu

Is frati :) ?

Nu ma, am vazut si eu GTI-ul ala rosu cu CDi, de aia intrebam. pe patrik il stiu :D

Merge tv tunerul si pe Rromanica?

Link către comentariu

tv tunneru nu stiu cum merge inca :vaidecapulmeu: inca n-am reusit sa-l fac. Cica ar avea ceva fir decuplat..sau ceva de genu :lol: urmeaza cat de curand sa-l fac..si sa vad ce se vede si cum se vede :vaidecapulmeu:

deocamdata ma frec cu numerele si raru..:)

Link către comentariu
P.S.: modelu asta de jante nu-l vand pentru ca-mi place la nebunie :vaidecapulmeu: in schimb am celalalte jante pe 16" de la vechiu RIO :) Alea probabil o sa le vand ca acuma am 3 seturi de jante :lol: (2 pe 16" si unu pe 17")

te inteleg dece nu vrei sa-l vinzi, ca e chiar un model deosebit.... caut de multa vreme modelul asta sa-l cumpar dar nu gasesc :).

Bafta cu masina.

Link către comentariu

Bre Sorine am vazut si io in sfarsit masina. E faina rau de tot. Sper ca sambata apari (vezi ca dau tre sa dau de baut, ai un motiv in plus) :icon_thumright: ..

Link către comentariu

hehe..si pe sfarsitu saptamanii sper sa primesc si grila si stopurile :icon_thumright: si o sa arate mai fain :) + trebuie sa-i pun folii :) Azi i-am facut RAR-u si TV Tuner-u :)

Incerc sa apar si eu sambata :)

Modificat de 50rio
Link către comentariu

Stopurile cele negre pe care le-ai comandat sunt de la fk?... grila e tot de la fk?

Daca da cum ai procedat cu comanda, ai facut-o direct pe site sau la ceva distribuitor?

Link către comentariu

da, si stopurile si grila sunt de la FK :Driver: Am vorbit cu un prieten care e saptamana asta in germania sa mi le aduca in caz ca gaseste in Nurnberg magazin FK sau distribuitor FK. Pe site am vazut ca daca vrei sa-ti trimita comanda, trebuie sa fie de cel putin 250 euro comanda, la care costul transportului e de 67 euro (parca).

Asta e grila care vreau sa mi-o comand :lol: + cand s-o mai duce asta in germania vreau sa-mi comand si grilele de jos (cele 3). Am vazut ca sunt grile care sunt in ton cu grila mare, asa ca trebuie si alea neaparat :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!