Jump to content

The New Rio :)

rio

Postare recomandată

hmm..prea multe nu pot spune despre ea pentru ca o am doar de o zi :) dar in mare..parca as putea spune :P

Passat 2.0 TDI 136 CP Variant

Fabricatie 2005

Km: 121 500

Culoare: Negru perlat

Dotari: geamuri electrice fata/spate, incalzire in scaune, computer de bord PLUS, navigatie color, senzori de ploaie, senzori de parcare, oglinzi heliomate, proiectoare..etc. (nu mai imi vin acuma in minte :))

Poze..am doar 2 facute in seara asta de un prieten, dar dupa ce ii scot numere rosii..o sa o spal si o sa-i fac mai multe :)

P.S.: dupa 1500 de km facuti cu ea, sunt extrem de multumit si incantat :) trage de rupe pamantu in a 4-a si a 5-a :)

Link către comentariu
  • Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rio

97

• JonDoe2

26

• B_U_T

13

• 66 JOK

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

La cat mai multi km fara probleme si incidente :) ....superba masinuta(vazuta pe viu) .....good choice :))

Modificat de unleashed
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Sa o pastrezi ca in prima zi (fara incidente) ;)

Link către comentariu

sa o folosesti sanatos... cred ca e placuta trecerea de la vechiul 1,9 tdi 101 cp la asta de 136 cp.

PS: nu vinzi modelul ala de jante cu care e incaltata in poze? :P

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Spor la adaugat kilometri pe BC-ul ala plus. :P

Link către comentariu

hehe :P mersi mersi baieti :screwy:

Claudiu: e foarte placuta trecerea, chiar daca si vechiu RIO avea 146 CP inainte sa moara :blink: Asta trage mult mai bine in a 4-a si a 5-a. Am ramas uimit :wub: Oricum..in catva timp si la asta vreau sa-i mai pun ceva caluti :lol: Probabil o sa o duc pana in 170 :lol:

P.S.: modelu asta de jante nu-l vand pentru ca-mi place la nebunie :) in schimb am celalalte jante pe 16" de la vechiu RIO :) Alea probabil o sa le vand ca acuma am 3 seturi de jante :) (2 pe 16" si unu pe 17")

Link către comentariu

Frumos si mai ales foarte dotat, apropo cat a costat cu totul adus acasa? Ai mare grija de noul Rio si cat mai multi km fara evenimente :)

Ceva planuri de viitor, modificari ceva? nu stiu cat de bine se modifica un variant

Ca un sfat pune-i folie neagra pe geamuri ca da super bine la culoarea neagra

Cu vechiul Rio ce ai facut? n-ai gasit pe nimeni ca sa il ia si sa-l reinvie?ca mai sunt si dintr-astia care se ocupa cu asa ceva

Asteptam poze interior-exterior facute pe lumina

Link către comentariu

Simbata la 11 te asteptam in locul stabilit ca sa dai de baut si poate primesti si ceva poze cu masinuta :D :) :D

sa ti se invirta roata fara probleme :(

Link către comentariu

Dragos inca n-ati iesit din barlog ??? :D

Auras: pai masina a fost 11700 NET (a fost luata pe firma, brut era 13800) si cu tot ce trebuie sa fac o sa ajung undeva la 13000 euro.

Ca modificari o sa fie:

- folii de 50% pe toate geamurile

- grila neagra fara semn

- stopuri pe negru modelul care l-am avut la vechiu RIO

- xenon pe faza scurta si proiectoare

- dvd player pentru navigatie

- posibil si un tv tunner daca tot are optiunea asta, dar nu prea o sa am ce face cu el, asa ca ma mai gandesc

- o resoftare care sper eu s-o duca pana in 170 CP :lol:

Cam atat. Eu zic ca la final o sa arate bine si o sa fiu multumit de tot :)

P.S.: am uitat, mai vreau sa-i fac si portbagaju "clean look" dar asta mai tarziu ca mi-e mila sa-l revopsesc de acuma :)

Modificat de 50rio
Link către comentariu

Sorine, ma bucur mult pentru tine. Uite ca ai reusit sa gasesti (cum spuneai atunci seara inainte sa moara old RIO), o masina buna, din 2005 si mai bine dotata. Spor la pedalat. Te asteptam sambata. Sa se mai incalzeasca si iesim si noi din barlog :D

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara reparatii.

Sa se mai incalzeasca un pic si o sa iesim si noi din barlog undeva in aer liber poate la padure poate la cetate la inca o tragere.

Link către comentariu

mersi mult :icon_thumright: si astept sa iesiti din barlog..mai spre seara :D

Am aflat ca vechiu RIO a fost reparat in Tg Mures si acuma se plimba non stop prin tara :Driver: pana acuma a avut vreo 3-4 proprietari. Acuma cica ar trebui sa fie in Sibiu pe undeva..si probabil cat de curand o sa-i vina sfarsitu :) Adica o sa i se faca casco..si o sa sfarseasca de tot (de data asta) intr-un pom/stalp :(

Sper ca, cu noul Rio nu o sa am aceleasi probleme, si ca o sa reusesc sa-l fac mai frumos ca vechiul :P si poate o sa ma indragostesc si de asta :D

P.S.: un pic mai incolo o sa pun si ceva poze atat cu interioru cat si cu exterioru :P

Link către comentariu

Am stiut io ca-l repara astia.. Nu se putea o masina asa buna sa nu fioe reparata.. probabil ca acum are fo 120 000 de km .. Lasa, fi fericit ca totul e ok, ai un nou RIO, si totul sa fie bine.

Link către comentariu

pai nu mai..ei l-or reparat ca sa-i poata face casco..si s-o distruga de tot, ca sa ia bani mai multi de la casco :vaidecapulmeu: Deci masina e tot pe la samsari..nu la oameni care or vrut-o pentru ei :)

Link către comentariu

si pozele promise :vaidecapulmeu: din pacate sunt facute in graba, ca aici e vremea cam naspa :)

Link către comentariu

si doua poze facute de sus :P

din pacate ma tot cert cu tiganu ala cu dacia lui..:vaidecapulmeu: in curand o sa apelez la politie, ca sa nu ma leg eu de el..

hmm..scuze pentru atatea post-uri unu dupa altu..ma asteptam sa se lipeasca :)

Modificat de 50rio
Link către comentariu

Frumos interior! Schimba mult navigatia (in bine)!

Jante f frumoase! Sa o conduci sanatos!

P.S. Tiganul isi lipeste Dacia de masina ta?

Link către comentariu

mersi rex :icon_thumright: si mie imi place la nebunie interioru. Nu are zgarieturi nici macar la manerele usilor :D Interioru m-a facut sa o iau, altfel mai stateam toata saptamana in Germania pana imi gaseam o berlina pe placu meu :) dar acuma m-am obisnuit si cu variantu si chiar imi place :)

da el isi tot lipeste masina de a mea. Se crede la ma-sa in curte si crede ca are locul lui fix..

Link către comentariu

Arata traznet noul RIO, intr-adevar. Ma dau in vant dupa modelul ala de jante. Nu te mai macina pentru raposatul RIO, ca asta e socoteala... Cu ocazia asta m-am desteptat si eu ca exista motorizarea de 2 litri pe Passat, ca habar n-aveam, mai-mai sa nu cred. Stiu ca nu e frumos ce zic, dar ma amuza tembelul cu berlina rosie. S-o crede cu minicamera de luat vederi pt marsarier incorporata in tzumburucul portbagajului. Ai grija, ca la ce caractere exista, nu stii ce-i vine o data si pune cheia pe minunatia de negru perlat.

Numai bine ! kilometri multi si linistiti !

Link către comentariu

redfighter hai la 8 la ziridava :lol: si o sa o vezi :P

Florin D..atat ii trebuie..ca nu-si mai gaseste masina. Nu i-as propune sa se lege de un oltean :P Vin cu tiru si-i tarasesc toata masina..:)

P.S.: mersi pentru aprecieri :D

Link către comentariu

Luci..mai este vreme..:)

Radu C. :) posibil..desi n-am fost de prea multe ori la OMV..si cand am fost n-am stat mai mult de 5 minute :)

Link către comentariu

care stopuri credeti ca ar arata mai bine pe masinuta mea ?:angry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!