Jump to content

Miros Urat In Masina


ZBENG
 Share

Postare recomandată

De vreo 2 luni cred a inceput sa miroase a ars si a praf in masina .. am zis ca o fi de pe instalatie , pana cand acum 1 saptamana a incetat sa mai mearga AC-ul ... mirosul persista , cineva mi-a spus ca ar fi de la niste 'carbuni' :icon_thumright:

A mai patit cineva asa ? La cine ar trebui sa merg ? mecanic sau electrician ? Spun asta pentru ca nu am timp momentan de umblaturi si ma folosesc de alta masina.

Modificat de ZBENG
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Schimba filtrul de polen.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Asta in privinta mirosului dar A/C trebuie sa-l verifici la instalatii de climatizare. Eposibil sa ai o fisura pe conducte si atunci iese presiunea (cred ca in mod normal e de 8 bar) si daca scade la 2 se blocheaza automat compresorul pentru a se proteja. Deci du-te prima data la reparatii instalatii clima auto sa verifice daca tine presiunea. Dca tine atunci treaba se nasoleste pentru ca printre altele e posibil sa ti se fi stricat compresorul. Am vazut pe forum ca cineva il avea defect si l-a trimis prin posta in bucuresti (colet) si l-a primit la fel reparat, cost = 4 milioane. Concluzia: inainte sa te apuci de reparatii fa verificarile necesare instalatiei, nu arunca bani aiurea. Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca miroase a ars probabil e de la carbunii din motorasul de aer , incearca sa`l desfaci si sa`i verifici , dar in primul rand schimba filtrul de polen , asa mirosea si al meu , aveam numai noroi in el , frunze crengi , gandaci si fel si fel de impuritati . e 25 ron in targ la vitan unul , si e bun nu e rau .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

unde se afla filtru asta?

se schimba usor ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In dreapta, sub protectia din plastic de sub stergator. Se schimba in max.10 min

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in dreapta cum stai la volan , in stanga cum stai in fata masinii .ai 3 cleme din alea , tragi de ele in sus cu surubelnita . nu le invarti ca nu`s pe filet .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!