Jump to content

Montare Body-kit Pe Leon

cristi_sd
 Share

Postare recomandată

Am achizitionat si eu de curand un body-kit aftermarket (bara fata si bara spate, urmeaza sa-mi soseasca si pragurile) pt leonul meu, imi puteti recomanda si mie un service bun sa mi le vopseasca si sa mi le monteze?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu zic sa o vopsesti la PoRo. Ce "Body-kit" ai luat: FR, Cupra R sau altceva? Ai vreun link, ceva poze?

Link către comentariu

Eu zic sa o vopsesti la PoRo. Ce "Body-kit" ai luat: FR, Cupra R sau altceva? Ai vreun link, ceva poze?
Nu e kit original seat.http://www.rdx-racedesign.de/online-shop/p...ca9290ced6b23d3http://www.rdx-racedesign.de/online-shop/p...ca9290ced6b23d3Momentan nu e vopsit si nu arata nicidecum ca in poza, plus ca mai e putin crapat din transport, dar sper sa ajunga sa arate cat de cat bine.
Incearca si la userul PPPPPThreadul lui e aici
Multam de sfat, o sa incerc la el.Stai cumva la Posta Vitan, ca iti vad mereu masina parcata acolo?
Link către comentariu

Frumos spoiler. Si eu am pus ochii mai demult pe modelul asta, dar nu-mi place 100% in sensul ca ornamentele dintre faruri sunt prea bagate in interior iar cel din mijloc, unde ar trebui sa fie sigla, nu mai e fagure.

Eventual incearca sa pui grila de la FR, care e toata "faure"(cu gauri mai mici si mai dese).

Uite aici un material, in care se arata cum se pune grila aia pe o bara stock.Eventual te mai inspiri si de aici si poate iese ceva frumos. Grila de FR costa in jur de 120 RON.

Hai, ca daca iese frumos la tine...ma bag si eu. :icon_thumright:

Grila_FR.pdf

Link către comentariu

Frumos spoiler. Si eu am pus ochii mai demult pe modelul asta, dar nu-mi place 100% in sensul ca ornamentele dintre faruri sunt prea bagate in interior iar cel din mijloc, unde ar trebui sa fie sigla, nu mai e fagure.

Eventual incearca sa pui grila de la FR, care e toata "faure"(cu gauri mai mici si mai dese).

Uite aici un material, in care se arata cum se pune grila aia pe o bara stock.Eventual te mai inspiri si de aici si poate iese ceva frumos. Grila de FR costa in jur de 120 RON.

Hai, ca daca iese frumos la tine...ma bag si eu. :rolleyes:

Numai cea centrala sau toate 3 grilele mici de FR? Stiti de unde le pot cumpara?

Link către comentariu

grila dintre faruri e compusa din 2 piese, ca in pozele 3 si 4 din documentul atasat mai sus.

Eu am le-am luat de la PoRO.

Modificat de Roger
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Weekendul trecut nu am avut ce face, asa ca am dat bara fata jos (daca stiam in ce ma bag, nu ma mai apucam), sa vad cum ar arata cu noua bara (asa nevopsita) si pot spune ca am crapat-o putin pt ca nu e 100% pe masura, mai trebuie polizat din ea putin pe alocuri, intrebarea mea ar fi: stiti unde as putea sa ma duc la un service bun, ca este de munca, trebuie potrivite, date gauri (aici alta buba, bara veche avea prinderile principale, de rezistenta banuiesc eu, in suruburile de sub bandouri si de sub cele 2 placute care se dau la o parte si bara noua nu are nici bandouri, nu se pot da nici gauri in ea, unde corespund gaurile vechi, ca s-ar vedea f urat), poate din cei care si-au mai montat kituri aftermarket sa imi spuna si mie pe unde le-au montat.

Link către comentariu

• 2 years later...

Cel mai reusit kit pt leon 1m este cel de cupra4/top sport/fr si cupra R....

Link către comentariu

• 1 month later...

lume...unde gasesc si eu un body kit de fr, ca tot caut pe net de inebunesc...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!