Jump to content

Furia Mea :p

84.mky

Postare recomandată

cam asta a iesit...am facut pavilionul negru (doar ca in poze nu se prea vede dar live imi place cum arata), stalpii de la usi la fel. Pus grila fara emblema VW si pleoape pe faruri. Farurile se vad bestial noaptea...chiar sunt multumit de ele. O sa fac poze si noaptea cu un aparat foto ca am facut cu tel-u` dar se vede cam rau.

dsc00236t.th.jpg

dsc00235hh.th.jpg

dsc00234l.th.jpg

Modificat de Miky_xXx
Link către comentariu
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 84.mky

29

• Circoloco

3

• WNS

2

• bubes1600

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

farurile au fost undeva la 1200.

cu xenon-u nu stiu cum sa fac...pe faruri scrie a nu cumva sa se instaleze HID bulb...de ce habar nu am.

o sa intreb si eu in stanga-dreapta sa vad...daca ma poate lamuri careva :P

Link către comentariu

Uite poze cu rotile,dar tre sa stii ca una trebuie roluita putin.Aici sunt cam murdare.

post-50515-1269273353_thumb.jpg

post-50515-1269273364_thumb.jpg

post-50515-1269273369_thumb.jpg

Modificat de liviucon
Link către comentariu

Iti poti pune xenon. Pe orice model de far AM de genul scrie treaba asta, dar nimeni nu tine cont. Eu cand aveam ceva de genul pe masina a trebuit sa maresc orificiul de introducere al becului in far si totul a decurs normal. Te felicit pentru pleoape, este singurul model care-mi place si vin bine desi o prelungire nu se compara cu nimic mai ales ca tot ai vopsit capota , macar in zona farurilor :). Stalpii sunt vopsiti sau colantati?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

colantati...autocolantul luat dintr-un tuning shop (20 ron metru)...am mai avut pus pe grila veche si se comporta super bine si la soare si la spalat.

da, intradevar arata mult mai bine cu o prelungire dar pleoapele le aveam si nu am mai avut rabdare sa astept pana vine o prelungire (pe la noi prin BN nu prea se gasesc.:D. Oricum, locul din capota unde intra emblema l-am astupat cu plasticul care a venit cu grila noua si am dat cu putin kit inainte sa-l vopsesc. O sa vad cat si daca tine, iar daca nu tine o sa fac prelungirea pana la urma.

Multumesc mult ca m-ai luminat in legatura cu xenon-ul. ;) ...pune deci si din ala :P.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Foarte frumoasa albastra, personal as fi ales alte faruri, mai simple, fara leduri.

Intrebare: cum ai reusit sa asezi grila fara semn pe bara? eu orice ii fac o ia in sus de colturi si deja am obosit :)

Link către comentariu

eu nu cu colturile am avut probleme ci cu mijlocul ei...tot imi iesea si mie intr-una din clema aia...am tot apasat-o la loc vreo 2 saptamani si acuma vad ca nu mai iese:P

Link către comentariu
  • 4 months later...

mda....se pare ca a venit vremea sa schimb si ambreiajul...patineaza intr-un mare fel:P. Eu am plecat din tara si masina a ramas la prietena mea:P deci ea o sa mearga in service cu ea...sper sa fie bine:)

ar fi binevenite niste sfaturi legate de ambreiaj...ce sa iau?...vreau ceva bunicel (tinand cont ca e condusa acuma de o fata si stim cu totii cat de mult le place sa stea cu piciorul pe ambreiaj tot timpul). Daca ma poate ajuta cineva cu niste exemple si niste preturi eventual.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

schimbat ambreiaj, schimbat si distributia cu tot cu pompa de apa in sfarsit...si am descoperit cu ocazia asta si pe unde pierdeam antigel (carcasa termostatului era crepata)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Da ma.....intr-adevar "furioasa" masina ta. Poate cand vi acasa facem o intalnire cu golfurile (acuma ca am si eu :lol:). Take care.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!