Jump to content

Furia Mea :p

84.mky

Postare recomandată

alien_hunter_83

nu pot sa zic decat : "FELICITARI PT.MASINA".arata bestial.

Link către comentariu
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 84.mky

29

• Circoloco

3

• WNS

2

• bubes1600

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

multumesc pt aprecieri !!! :)

bubes1600....farurile au fost 1000 ron

Link către comentariu

Au iesit bine dar ar trebui sa incerci o imbracare a volanului in piele. Husa aia nu mi se pare prea...estetica si nici la capitolul practic nu cred ca sta prea bine. As mai renunta si la zarurile de la oglinda ;). Exteriorul foarte frumos... mai ales ca e "proaspat" vopsita. Succes in continuare

Link către comentariu

ai dreptate si in legatura cu zarurile :blah_: si cu husa aia de volan. oglinda aceea vreau s-o vopsesc neagra si o sa iau atunci si zarurle alea. cat despre volan, acuma am alte prioritati...o sa ma ocup si de el in viitorul apropiat.

Tks pentru sfaturi !!!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
mda...in sfarsit imi prezint si eu masinuta mea...este vorba de un Golf IV 1.6 16V , 77 kw si 105 caluti :D...dar destui pt oraselu` putin aglomerat in care stau ;) ...adica Bistrita

Ca dotari , are urmatoarele:

- geamuri electrice fata/spate

- oglinzi electrice , incalzite , heliomate

- 4 airbag-uri

- A.C.

- difuzoare originale in toate 4 usile

- cotiera fata/spate

- jante originale 16"

- inchidere centralizata cu alarma si inchidere/deschidere geamuri din telecomanda

``Planuri`` de viitor :

- folie pe geamuri

- eventual niste prelungiri la bara fata/spate si un set de praguri

- vopsire totala (aceasi culoare zic eu:P)

- neoane albastre la picioare

- eleron

- eventuale idei sunt binevenite

- urmeaza si un kit xenon si eventual alte jante

Un sfat de la mn ar fi sa-ti schimbi stopurile pe spate ;).......ar da foarte,dar foarte bine:p....cred yo:P....masina arata foarte bine :) ....inca atatia km fara probleme:P.....si dc nu? dc sa nu fie km astia?.... a mea e din 2002 si am luat-o cu 63.000 si exact acelasi lucru am facut si eu....cartea service zicea la fel...testeru' la fel...neamtu' la fel.....si uleiu' schimbat la nemti arata exact:p.......acum am 65.000 km si interiorul zici ca e neatins.....te invit sa imi vezi masinuta:P....... :) :) :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

tocmai a implinit frumoasa ``varsta`` de ... 100.000. Am poza numai cu 99999 ca-mi place mai mult cum arata:P

imag751.th.jpg imag752n.th.jpg

Link către comentariu

arata demential farurile...mi-au placut mult modelul asta

subscriu parerea colegului legata de stopuri...ai multe variante...bine ar fi pe fundal negru sa iei ceva

iti urez mult mai multi km si drum intins :frigbaitata:

Link către comentariu

Superba vopseaua :D Cat mai multi km fara probleme si spor la modificari ;) .Eu as lasa stopurile care sunt acuma pe masina,arata foarte bine mai ales in combinatie cu vopseaua si cu folia de pe geamuri :frigbaitata:

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari si aprecieri.

imi stau pe cap niste stopuri cu leduri dar ceva ce nu ved la tot pasul. O sa caut ceva mai special. ceva ce nu are toata lumea. Idei si sugesti sunt binevenite. :blah:

oricum acuma tre sa-mi rezolv geaurile de pe fata ca-s duse amandoua si pe urma urmeaza distributia.

dupa care vreau sa ma apuc de un tuning usor la exterior (un eleron, alte prelungiri la spoilere si niste jante mai mari neaparat). Acuma sa vedem cat imi permite si criza asta. :rolleyes:

P.S.: pus si eu sticker vwforum in sfarsit. O sa-i fac azi sau maine o pozica.:D

Drive safe !!!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

o mica sedinta foto :P

doua surori proaspat spalate :angry: p2305091620.th.jpg

p230509162002.th.jpg

p230509162003.th.jpg

si le-am scos putin si la verde :icon_thumright: p2305091636.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...

mda...din pacate o mica ``intamplare`` aseara 17022010060.jpg 17022010057.jpg

Noroc ca exista casco:P...cu ocazia asta mai facem una alta pe la ea.

Mi-am comandat deja faruri dayline de la Dectane si grila fara semn ! Astea sunt farurile http://www.dectane.de/product_info.php?inf...ic---black.html

Daca mai are careva si poate sa-mi spuna niste pareri...sunt ok?...aburesc?...ca m mai avut o pereche de la innpro si alea abureau ca naiba!!!

Link către comentariu

Ia-ti modelul de la FK R32 look. Fara leduri si alte prostii... Daca le iei pe crom arata asemanator celor OEM ca design. Daca le cumperi negre, impreuna cu grila o vor arata mai agresiva. In locul tau nu as lua modelul asta.

post-16307-1266412536_thumb.jpg

post-16307-1266412540_thumb.jpg

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

merci mult de sfat...dar le-am comandat deja si au si ajuns:P...o sa vad cum arata si daca nu imi place le dau si iau altceva. :)

Link către comentariu

Nu e gata inca...ca romanii astia din service se misca cam cu incetinitorul :P. Mi-au zis ca pe saptamana viitoare, miercuri...o sa fac poze cand e gata :D

Link către comentariu

nici o sansa sa o scot miercuri, cum am zis:(. O sa mai dureze vreo 2-3 zile. Asta este.

am fost si am pus un pic farurile sa vad cum arata. dsc00135wn.jpg

dsc00136mq.jpg

mie imi plac foarte mult:)...live arata si mai bestial (poze facute cu telefonul :icon_thumright:)

Modificat de Miky_xXx
Link către comentariu

frumos arata cu noii ''ochisori''

pacat ca nu ai putut sa-i pui bara r32

km multi si fara incidente pe viitor :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

e gata...in sfarsit. O sa fac si poze numai sa se faca vremea un pic mai buna sa o pot spala.:lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!