Jump to content

Furia Mea :p

84.mky

Postare recomandată

mda...in sfarsit imi prezint si eu masinuta mea...este vorba de un Golf IV 1.6 16V , 77 kw si 105 caluti :icon_thumright:...dar destui pt oraselu` putin aglomerat in care stau :) ...adica Bistrita

Ca dotari , are urmatoarele:

- geamuri electrice fata/spate

- oglinzi electrice , incalzite , heliomate

- 4 airbag-uri

- A.C.

- difuzoare originale in toate 4 usile

- cotiera fata/spate

- jante originale 16"

- inchidere centralizata cu alarma si inchidere/deschidere geamuri din telecomanda

``Planuri`` de viitor :

- folie pe geamuri

- eventual niste prelungiri la bara fata/spate si un set de praguri

- vopsire totala (aceasi culoare zic eu:P)

- neoane albastre la picioare

- eleron

- eventuale idei sunt binevenite

- urmeaza si un kit xenon si eventual alte jante

post-16791-1205849155_thumb.jpg

post-16791-1205849187_thumb.jpg

post-16791-1205849203_thumb.jpg

post-16791-1205849249_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 84.mky

29

• Circoloco

3

• WNS

2

• bubes1600

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

aaaa....am uitat sa mentionez.Masina e din 08.2001 si are 87.540 km;cel putin asa zice cartea service si neamtu` de la care am luat-o...am pus-o si pe un tester si tot asa zice si ala.Dar mie imi vine greu sa cred

Link către comentariu

Cam putini kilometri pt vechimea ei, sigur au fost cosmetizati un pic :rolleyes: , oricum faina masina, sa ai parte de ea vad ca ai planuri mari, bafta!

Link către comentariu

Foarte frumoasa. Felicitari !

S-o stapanesti sanatos si fara probleme. :rolleyes:

Link către comentariu

merci merci...:P...o sa mai pun ceva poze dupa ce-i pun folie si restu

Link către comentariu

mda...am reusit sa pun folia pe geamuri...si , cum ma gandeam , si-a schimbat un pic aspectul :icon_thumright:

post-16791-1206191846_thumb.jpg

Link către comentariu

ce luminozitate are folia ?:icon_thumright:

P.S.: La benzinare nu se prea baga astia sa dea km inapoi pentru ca de obicei ele nu au multi km :Driver: Parerea mea, ca sunt reali km masinii :) Asa ca, sa ai grija de ea ! ca e foarte frumoasa :(

Modificat de 50rio
Link către comentariu

50rio folia este super dark black pe spate si dark black pe fata

WNS Urmatorul pas .... neoane la picioare si o vopsire totala ... vopsirea va avea loc saptamana viitoare sper. , deoarece stau astia din service stau rau cu timpul. O sa vopsesc si bandourile laterale in culoarea caroseriei si stopurile o sa le dau cu lac. O sa revin cu foto dupa ce o vopsesc. :icon_thumright:

Link către comentariu

Te-ai gandit sa ii schimbi culoarea? pe scaco o vopsesti? Cat ajunge lucrarea?

p.s: De ce nu facii staplii dintre usi, in negru? Ar arata superb !

Link către comentariu

stiu pe cineva care are o skoda ocatvia din 2003 primul propritar cu nu mai putin de 3.000km la bord. masina in interior miroase a noua. deci se poate.

PS omu nu o vinde.....

Link către comentariu

Masina e frumoasa tare,s-o porti sanatos si fara incidente!De revopsit eu zic ca nu e o idee prea buna,mai bine un polish profesional,dar e decizia ta.De km n-ar trebui sa-ti faci griji,la nemti cine isi ia masina pe benzina nu face,de obicei, mai mult de 15-20.000km/an,cine face mai mult isi ia diesel.

Link către comentariu

da RedFighter , pe casco vreau sa o vopsesc si o sa-i fac si stalpii in negru (am vb cu cineva care pune folie pe taxi-uri si o zis ca ma ajuta)...lucrarea ajunge undeva la 1000-1200 € . Culoarea o sa ramana tot aceasi pt ca daca vreau sa o schimb trebuie vopsit si interiorul usilor si ce mai este pe interior si nu prea as avea chef sa-mi demonteze usile si sa-mi apara greierasi ulterior.La asta o sa ma mai gandesc.

alex De ce nu e o idee prea buna revopsirea.Tinand cont de cele 3-4 zgarieturi facute de ``prieteni`` cred ca e o idee super buna:P. Am incercat cu un polish si nici vb , pt ca sunt prea adanci zgarieturile.

merci mult de urari. DRIVE SAFE !!! :offtopic:

Link către comentariu
  • 1 month later...

frumoasa masina!

sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Link către comentariu
  • 9 months later...

mda...n-am mai scris de aproape un an in aria masina mea :D . De atunci a primit niste faruri noi IN PRO (cu lupa si xenon) si vopsirea de care am vorbit mai sus. Am vopsit-o cu bandouri cu tot si cu prelungirile de spoiler. Am dat si stopurile cu lac in care am pus un pic de vopsea neagra...mie imi place super mult cum au iesit. Vopsitul a costat 6800 pe casco iar farurile au fost 1000. O sa fac maine si niste poze si o sa le potez.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am reusit sa fac pozele pana la urma.

acestea sunt farurile in pro dsc00144n.th.jpg

si ceva poze cu vopsirea totala care-mi place la nebunie cum a iesit dsc00151b.th.jpg dsc00147.th.jpg dsc00150.th.jpg dsc00145c.th.jpg

am eliminat si logo-urile de pe haion (cel cu golf si 1.6) dsc00149.th.jpg

post-16791-1235638523_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina ( deh e golf ) :icon_thumright:

Cati Km mai ai cu ea ?

Sa o plimbi in continuare sanatos :).

P.S : Pune niste poze si cu interiorul ;)

Link către comentariu

Tks pentru urari !!!

km am aprox 99500...o sa pun poze si cu interiorul numai sa termin cu vopsirea plasticelor ca m-am apucat azi...doar ca nu prea imi permite vremea asta.

Link către comentariu
am reusit sa fac pozele pana la urma.

acestea sunt farurile in pro dsc00144n.th.jpg

si ceva poze cu vopsirea totala care-mi place la nebunie cum a iesit dsc00151b.th.jpg dsc00147.th.jpg dsc00150.th.jpg dsc00145c.th.jpg

am eliminat si logo-urile de pe haion (cel cu golf si 1.6) dsc00149.th.jpg

frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.......am o intrebare..de unde ai luat farurule???

Link către comentariu

Salutare..frumoasa masina si interesante modificari,te felicit pentru faruri!

:) cred ca stiu masina (stai pe undeva prin zona "Lama"?)

Bafta si la mai mare! :icon_thumright:

Link către comentariu
frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.......am o intrebare..de unde ai luat farurule???

farurile le-am luat de la un tuning shop din oras. Sunt comandate din tuning-catalogul DTS.

Da Razvan ... pe acolo stau :icon_thumright:

Link către comentariu
vwboratdi2001

super tare masinuta, super misto arata folia, referitor la vopsea beton, m-ar interesa si pe mine o vopsire totala la masinuta mea ca saracuta are multe urme de mingi, sgarieturi si acum cum a iesit din iarna si nu ama vut husa de piele pe capota au mai aparut niste ciobituri, de parca nu erau suficiente cele care existau deja

Link către comentariu

Salut. Imi place mult culoarea de la masina ta,e super,dar si farurile sunt beton.Cit au costat?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!