Jump to content

Masina Mea

CT-19-TDY

Postare recomandată

Arata foarte bine! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. :icon_thumright:

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente.arata foarte bine masina.este din tara sau adusa de afara?

Link către comentariu

este din tara cumparata de fostul proprietar in 2003 septembrie .am ales aceasta varianta ptr ca am certitudinea kilometrilor si de afara la km astia nu veneam pe pretul astamultumusc de urare !multumesc de urare !

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Este foarte frumoasa. Cat te=a ajuns ?

Link către comentariu

am dat 10 000 e fix dar a dat la ea jantele magneziu originale 5 buc incaltate cu bridgestone 205/55/16 + jante de metal cu 8 cauciucuri de iarna din care 4 noi .are si alarma viper montata de fostul.e fabricata la finalul lui 2003 ultima serie de scurt.

Link către comentariu

consider ca jantele pe 16 sant suficiente caci si asa consumul este mai ridicat din cauza lor :iar folia depine ,am vazut vw uratit mai mult de folie decat mai frumos ,poate daca era break .poate un eleron discret care face corp comun cu haionul.

Link către comentariu

Thiii, cat de bine arata si Golful in Urban-grey (al nostru "sobolan"). Sa nu mai zic si despre cat pare de ingrijita. Dar jantele sunt chiar adecvate, nu vad de ce se spune ca ar merge mai mari. Si nu ar fi chestiune de consum, ci mai important de scaderea dimensiunii talonului, ca la ce strazi avem in tara, mereu vad anvelope sport cu galme.

Sa o stapanesti sanatos, cu mii si mii de kilometri fara probleme ! :D

Link către comentariu

Multumesc pentru apreciere .Cat despre dimensiunea jentilor nu am decat sa cumpar cauciucuri cu talon mai inalt pentru soselele made in Romania .Km multi fara probleme Florine !

Link către comentariu
  • 6 months later...

Frumos golfuletul. Se pare ca am ales amandoi aceeasi locatie pt poze :huh:. Legat de jante eu mi-am pus 17 pe bora si pot sa zic ca sunt foarte ok ...asta daca le ajuti si u evitand gropi si borduri.

Link către comentariu

Frumoasa culoarea !!!!

A avut un prieten culoarea aceasta si a pus folie pe ea, dar nu f inchisa si se vedea f OK, a pus din aceea omologata/autorizata M3 la o firma specializata.

Drive fast % safe !!!

Link către comentariu

foarte frumoasa si ingrijita ca la carte. sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme. numai bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!