Jump to content

Functioneaza Turbo, Sau Nu ?


misu tdi
 Share

Postare recomandată

Masina unui coleg AUDI 80 TD care are motor de 1.6 diesel cu turbo nu face presiune pe admisie intre turbo si admisie, mai repede vacum.Am scos furtunelu` care merge din galeria de admisie la pompa de injectie, l-am pus la un ind boost gauge si ,,,,,,,,, nimic. Se poate sa nu functiuneze turbo? Are evacuarea neetansa si turbina suiera, deci se roteste, nu e blocata. Dar de ce nu face presiune pe acel furtun de la admisie? Eu am un G4 TDI de 90 cp, si daca pun pe cineva sa accelereze pina la 3000rot/min, se simte cum se umfla racordul elastic de pe admisie si am presiune (boost) 1.3 atmosfere. Deci sa fie problema la turbo la acel motor de 1,6? Ce rol are capsula de pe pompa de injectie, la care vine un furtunel de pe admisie?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cat de neetansa e evacuarea si unde sufla, inainte sau dupa turbo? Daca sufla inainte, e problema pt ca nu mai ai presiune la gaze ca sa iti invarta turbina si deaia nu iti baga presiune.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!