Jump to content

Mmi

deocamdata
 Share

Postare recomandată

Dupa cautari si multumita unui coleg de pe alt forum am descoperit urmatoarele:

Exista updat-uri, scoase pe piata periodic de cei de la Audi pentru soft-ul MMI-ului.

Fata de versiunea de baza, pe langa avantajele functionale, au si o serie de avantaje de "design". De ex: afisajul navigatiei poate safie sub forma 3D, in loc de overview, schimbari design meniu.

Un alt avantaj este posibilitatea accesarii meniului secret prin apasarea concomitenta timp de 5 sec a tastelor SETUP+CAR cu ajutorul caruia se pot face mai multe configurari.

Cam atat stiu, adica aproape nimic.

Sunt in curs de research ....

Are cineva mai multe idei ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am ultima versiune ... adica 5150.

Nu stiu cand o sa am timp sa o instalez si am si ceva emotii :unsure:

Sper sa nu fac vreo nefacuta :rolleyes:

Link către comentariu

Gata ... atasez ceva imagini, de proasta calitate din pacate, din timpul update-ului.

post-1729-1205962345_thumb.jpg

post-1729-1205962387_thumb.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Stiu ca pare o pare o intrebare stupida, dar:

Cum pot face rost de update si cum se instaleaza?

Multumesc!!

Link către comentariu

am un a6 2005 cu mmi basic . am doar cd audio in torpedou si as vrea sa il schimb cu un mp3 sau dvd . am vb doar cu niste cretini care se dadeau electronisti dar se incaltau cu fesul si care au zis ca a6 e doar cu fibra optica si nu se poate face nimic . la scorpion galati am dat de un specimen care m-a facut sa ma gandesc la sinicidere . pls care ma poate ajuta in tara asta de rahat . astept eventual mail la cristian7481@yahoo.com . help me !

Link către comentariu

am un a6 2005 cu mmi basic . am doar cd audio in torpedou si as vrea sa il schimb cu un mp3 sau dvd . am vb doar cu niste cretini care se dadeau electronisti dar se incaltau cu fesul si care au zis ca a6 e doar cu fibra optica si nu se poate face nimic . la scorpion galati am dat de un specimen care m-a facut sa ma gandesc la sinicidere . pls care ma poate ajuta in tara asta de rahat . astept eventual mail la cristian7481@yahoo.com . help me !

Eu mi-am montat AMI (http://www.dension4u.de/shop/boxen_cms_info.php?faqPath=27&faqdesk_id=220).

Am port pt USB si mufa IPOD si ramane si magazia activa.

Totul a durat 2 ore. Functioneaza ireprosabil.

Costul in jur de 20 milioane.

Link către comentariu

In primul rand vreau sa-i multumesc lui deocamdata.

Am facut si eu update-ul. Am avut ceva emotii, dar pana la urma totul a fost ok.

La mine a durat mai mult de o ora, cred ca aveam o versiune f veche inainte.

Acum la navigatie pot sa vad harta in 3D si mi-au disparut vreo 2 meniuri de la setarile masinii.

In afara de astea nu am observat nici o diferenta.

In meniul secret nu pot sa intru pt ca inca nu am dat de nimeni care sa aiba vag-com.

Link către comentariu

In primul rand vreau sa-i multumesc lui deocamdata.

Am facut si eu update-ul. Am avut ceva emotii, dar pana la urma totul a fost ok.

La mine a durat mai mult de o ora, cred ca aveam o versiune f veche inainte.

Acum la navigatie pot sa vad harta in 3D si mi-au disparut vreo 2 meniuri de la setarile masinii.

In afara de astea nu am observat nici o diferenta.

In meniul secret nu pot sa intru pt ca inca nu am dat de nimeni care sa aiba vag-com.

Meniurile care au disparut le poti reactiva (precum si altele) dupa ce-ti activezi acel "hidden menu" cu ajutorul unui VAG.

Pasii sunt urmatorii:

Select 07 - Control Head

Select Adaptation - `10

Select Channel 08

Select Read

Enter new vale 1

Select Test

Select Save

Select Done, Go Back

Select Close the controller

Marea diferenta din punctul meu de vedere este comunicarea BT cu telefonul (mult mai clean) si activarea comenzilor vocale.

Modificat de deocamdata
Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Am facut si eu update la MMI; a durat mai putin, deoarece aveam deja o versiune destul de noua.

Dupa update insa, am constatat ca mi-a disparut meniul "Battery Meter". Stie cineva cum sa-l activez la loc?

De asemenea, banca de cd-uri imi da o eroare: "Device Error: Missing answer for notification - 0x431", dar probabil ca e de la o interfata audio montata ulterior; o sa ma duc la service sa vad despre ce e vorba.

Link către comentariu

• 3 months later...

Am facut si eu un update de soft cu ajutorul lui gicu. Se pare ca totul functioneaza ok, unele meniuri au disparut insa a aparut posibilitatea de a vedea harta 3d plus ca acum datorita schimbarii modului de senzori de parcare am si afisaj pt acestia. Ce imi pare este ca in urma acesui update mmi-ul inca nu poate reda mp3; la bmw seria 1 dupa update de i-drive a fost posibil sa ascult si mp3-uri :(.

Link către comentariu

Nu cred ca in urma update-ului MMI-ul va fi capabil ca citeasca mp3 ...

Cred ca in afar de soft mai tine si de partea hard a cititorului de cd-uri (fie ca este magazie sau dor simplu cd player) ...

M-as bucura sa ma insel ...

Cat despre meniurile disparute ... le puteti avea foarte simplu ...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut ,

Am achizitionat un audi A6 2.0 TDi din 2005 de curand si am incercat sa fac update la MMI. Am o mica problema si nu stiu daca update`ul (Audi A6 A8 Q7 MMI Update 5150 by John - asa l`am gasit pe net ca si nume) e busit sau exista vreo alta problema (preciziez ca nu am magazie de cd`uri, ci doar unitatea ptr. un singur cd, update`ul 5150 l`am tras din doua locatii diferite, iar mesajul de eroare e identic ptr. ambele variante).

Descriu in cateva cuvinte mai jos ceea ce se intampla:

- dupa ce cd`ul incepe sa ruleze imi apar 2 optiuni ptr selectie: INTERFACEBOX 0x100, GATEWAY 0x100

si doua optiuni ptr butoanele din partea dr. a butonului central: dreapta sus: MOST RING, iar dr jos: SWUpdate.

- dupa ce am selectat SWUpdate mi`a aparut o optiune DOWNLOAD SERVER: CD ROM, iar in dr. jos: SWUpdate.

- dupa ce i`am dat SWUpdate mi`a aparut urmatoarul mesaj de eroare: PARSE ERROR METAFILE.TXT IN LINE 2835.

Poate cineva sa`mi dea vreun sfat sau a trecut cineva printr`o situatie similara ?

Multumesc anticipat

Bogdan

Link către comentariu

• 7 months later...

Pe vwforum sunt interzise discutiile despre produse fara licenta, piratate sau procurate pe alta cai decat cumparare. Va rog sa respectati regulamentul.

Link către comentariu

• 3 years later...
  • 1 month later...

Salut, de cateva zile am achizitionat un AUDI A6 din 2008 si uitandu-ma pe forum, am vazut discutia despre update pentru MMI.

Poate cineva sa imi spuna si mie de unde sa iau CD respective pentru update?si cum sa il si fac?

Imi va aparea display cu acele culori mai inchise d la modelul cu facelift?

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!